- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се боря ли?
Здр.Имам един кратък въпрос към вас ,а именно да продължа ли да се боря?Харесвам ,едно момиче ,с година по-малко от мен.Тя и тя е съгласна да излезем.Но там е проблемът ,че тя си има приятел.Има и още едно момче ,което я харесва ,но за нея ,той е просто приятел.Мисълта ми е да се боря ли за нея или при шанс 0,001 към 99,999 да се откажа.Още по-гадно е ,че в някакви сайтове където сме регнати и двамата е добавила 1000 човека ,но не и мен![]()
Честно да ти кажа и аз незнам.Но ако пък чувствата ти са много силни се бори,нищо няма да изгубиш(само време)
Ami ti 6to ne si q dobavil??? Tq moje tva da 4aka ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Е в описанието си само нея да добавя ,много очевадно ,че я харесвам.Вземе си каже ,ооо тоя ме харесва ,я да се изгавря с него...
6tom e saglasna da izlezete kvo se 4udi6-izlezte!!!posle 6e vidi6 kak 6e se razviqt ne6tata!BORI SE!!!!!![]()
izlezte i vij kak 6te tragnat ne6tata ... NO! ne se saglasqvai v posledstvie da bydesh "drugiq"![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
И аз така мисля...Не ми се става кошче за душевни отпадъци...Първоначално написано от sladko_dete
Някой друг?
Силните хора се борят за това,което искат и на края го постигат!Ако си силен се бори!Въпреки,че е гадно да разделиш двама души,но пробвай.Ако остане с него,значи не те харесва.Ако избере да е с теб ще сте заедно съответно и така ... !
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ами ако се откажеш няма да спечелиш,сам решаваш.
нямам повод да сънувам....
Ами щом си я харесал нема кво да се прави ще трябва да се бориш бате!
Ами попитай я в прав текст че да знаеш има ли смисъл изобщо![]()
BoRi se zA Neq![]()
НЕ!
Не си заслужава бъди мъж!
Light The Universe
За какво? Нали си има приятел? Или искаш да играеш втора цигулка??? Имай малко уважение към себе си, пък и не си заслужава да бъдеш с момиче, което разиграва не само теб, но и гаджето си!
Първоначално написано от nasty_f
Да съгласна съм
6ANS 0.01%?! Mi uveli4i go be
тц ни са бори няа смисъл
na men primerno vinagi mi se slychva da se borq borq nakraq razbere sichku i pochva se gavri - brat nedei samo she te boli![]()
Защо не вземеш първо да излезеш с нея и тогава да се вайкаш за шансовете си?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Е ТА НЯКОЙ с др. идеи?