- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sramno li e?
sramno li e da se hodi v 17:00 4esa na plaj.nqkoi hodil li e togava
Защо пък да е срамно???![]()
да, много е срамно. Цяла България и всички туристи ще ти се смеят!
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Да, страшно срамно е.....Аз веднъж отидох, обаче като видях осъдителните погледи на хората около мен скочих в най-близкия храст. Три дни не можах да изляза щото ревах постоянно. Остана ми трайна травма!!!
Не се ебавай бе![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Първоначално написано от nellllly
\/
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Гост
ако помислиш преди да пишеш ще е много по добреза това се пак секи си носи глава на раменете
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
страшно е срамнно аз веднъж отидох и преди да влеза подпалих на 200защото сички ме гонеха и след мен и ми се хилиха
не съм спряла да цивря.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно така! =D>Първоначално написано от _Becko_
![]()
Аааа срамно е и още как.Веднъш имах наглоста да отида на плаж в 17:00 и още ме сочаят с пръст и викат Аааа тоя отиде на плаж в 17 часа.И всички почват да бягат панически от мен.В училище ще ме оставят да повтарям заради тази моя наглост.Дори курвите почнаха да ми отказват ебане.Майка ми и баща ми са решили да ме изоставят в дом за осиновяване заради тази наглост.Но и от там няма да ме вземат.НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ НА ПЛАЖ В 17 ЧАСА ОПАСНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз попринцип вече 2 пати се случва да ходя в пет на басейн обаче в диана бат и сички ме гледаха на криво не можах да повярвам щак срам ме фана.. единсвеното вярно беше че 2 пати ходих в 5 на диана бат![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
хаххах божке с тоя вапрос ме убиНе е срамно СПОКО.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Олеле,недумай е от това по-срамно няма.Как може въобще да ти мине през акъл,да ходиш по това време на плаж.Убедана съм,че ще те скъсат от базиции чак роднините от Америка,ще разберат за неприличните неща които вършиш.Ако искаш да си яка мацка,ходи в нй-голямата жега от към обяд до към 16 часа.Посе може да ни питаш с какво да се мажеш.ох,улях се....ама тази тема тъпа та тъпа.На въпро са ти-категорично не-това е най-якото време за плаж както и рано сутринта преди изгрева на слънцето.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Както вече разбра НЕ Е срамно.
Аз обикн ходя на нощно къпане... след 22-23ч.. и к'во да не би да е срамно?! ...или на нощен басейн, ако водата/времето не стават за плаж. Питате глупости само ей тъй за спорта. пфф
Т.к. няма да получиш по-разл мнения от досегашните, заключвам темата.
А ти си ходи на плаж, когато искаш... не плащаш данък обществено мнение.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.