Цитирай Първоначално написано от Matt.
Написаните горе съвети мисля че ще свъшат доста добра работа ... съжалявам че ще пиша тук ама моля ви се разберете ме... ...от часове търся подходяща тема но нищо не излиза...плс помогнете ми... наскоро приключих сравнително дълга връзка и си мислех че скоро няма да се получи нищо, но преди няколко дни се запознах с едно момиче... момиче което още от първия... поглед така да кажем ме хвърли в тъча...просто не знам какво да правя...вчера писахме доста часове в скайп но така като гледам съм и напълно безразличен за разлика от тя на мен ...от няколко нощи не съм спал и мисля че проявявам симптоми на доста напреднала влюбеност... все още не мога да разбера как се получи от един поглед ама явно любовта от пръв поглед съществува...в едно и също училище сме... и тя е в класа на няколко мои адски добри приятели които всеки ден посещавам и просто се наявам... да не си останем само със запознанството, няколкото часа чат и погледите които ще и хвърлям от време на време моля ви се помогнете... защото искам да се наспя спокойно... Мерси предварително...
ami govori i mili4ko,pokani q da izlezet e,napravi ne6o po vuprosa/a sega po temata:kaji na toq negoviq fr.,4e go 4yvstva6,kato mn dobur fr,a ne,kato za gadje,kaji my,4e e mn mil,no znae6,kakvo iska6,a pak za toveto mom4e,edvali 6e ti kaje,4e 1 god e ot golqma zna4enie,spored mene,trqbva da mapravi6 ne6o,govori po-4esto s nego,poiskai my skype,kaji my,4e si misli6,4e go poznava6 ot otdavna,yspeh4eta