- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Za MoMi4EtAaA
М нека си споделим каква козметика използвате от какво сте доволни и от какво не какво не бихте ни препорача ли да ползваме Как се грижите за косата си какви продукти използвате и каквото друго ви хрумне![]()
![]()
аз лично използвам главно Avon-гримове
Nivea-кремове
Hugo Boss-тоалетно мляко
Perfect-лакове
за косата използвам само Panten Pro V(шампоан и балсам)
лак за коса-Schwarzkopf Osis+
a da pantena si e panten toi e 1 pod red posle e elseve nivea shauma fructis i tai na tatak a parfion4etata kak omaivate mom4etata![]()
На 14 съм и мисля ,че не се нуждая от кой знае ква козметика...А защо няма отговор - Зависи,понякога се харесвам,понякога не..за тва избрах "Има какво да се пооправи" .Харесвам се обаче идеални хора няма така ,че винаги има се някой косур и той е най-вече в косата ми ,защото не стои винаги както трябва и все трябва да я горя с преса ,но 1 ,че ме мързи и другото е ,че ме е страх за нея..използвам само водичка за лицето и понякога един ексфолиант със кафява захар!Мажа се със лимоновия крем на Арома и може да се каже ,че ми действа добре ,защото съм със суха кожа!Пъпки за сега нямам и за това не ми се налага да се мажа с каквото и да е срещу тях.Преди да изляза слагам само малко фон-дю-тен макар ,че не е много хубаво. ама какво да се прави.Слагам си спирала ,черен молив и тва е.Гланц не използвам отдавна ,защото косата ми залепва по него и за това си слагам само балсам за устни на НИВЕА със черешата много е хубав о,определно съм доволна!За шампоани най-хубаво са на Herbal Esences незнам дали така се пише от оня лилавия със лавандулата - много е хубав и косата расте бързо от него.Слагам си и хининова вода в корените всяка вечер,а като се изкъпя - на цялата коса.Забравих да кажа ,че сяка седмица си търкам лицето със трици (кестенови).За тялото-къпя се със душ гел на Insense за чувствителна кожа и после се мацам със лосион на Avon със липозими.Тва е![]()
a kvo 6i kaiti za molivite i 4ervilata na brooklin ako ne ste gi 4uvali i ako glanca vi e na svar6vani ili moliva za o4i si kupete ne sa skapi no sa ka4estveni 6i ostaniti dovolni![]()
Да :}}
Гласувах за "Има какво да се пооправи"![]()
Каква козметика използвам ли ? Ами аз не обичам много да се глася,има предвид,че не си слагам гримове,червила и т.н. , но това не означава,че не се грижа за себе си.Използвам разни кремове и лосиони на различни марки (повечето обаче са ми от Орифлейм).За косата не използвам нищо друг освен шампоан(Wash & Go) и бласам(Shauma).
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз гласувах за "има какво да се пооправи" . По принцип не обичам да се мацам с гримове. Слагам си единствено гланц, понякога спирала и рядко черен молив. За косата си използвам шампоани на Лош енд Го, на Шаума с кокос или на Ейвън. За лицето - освен с вода понякога го мия и с един ексфолиант(нещо като сапунче, но специално за лице и има някви гранули в него) Имам малко акне и използвам една терапия за пъпки от Ейвън - добра е. За тялото понякога използвам и лосиони от тези на Ейвън. Бе т'ва е главно. По-голяма част от козметиката ми е на Ейвън.А и за лятото използвам от тея стикчета на рексона...
da,haresvam se(sqka6 imam izbor
) za tova mislq 4e e po-dobre da se haresvam,otkolkoto samo da si tarsq kusuri i da se oplakvam
![]()
za kozmetika (kato cqlo) prepora4vam Avon i Nivea![]()
a za kosata ve4e go kazaha-Pantennai-dobriq e!
Ama poneje nali bilo hubavo da se smenqat,6ampoanite,ponqkoga si vzimam i na Nivea.
Za grimove,izpolzvam fon dio ten (ne vinagi,no naposleduk mn 4esto)
spirala,4eren moliv ot vreme na vreme,vinagi balsam za ustni i ponqkoga otgore glanc ili te4no 4ervilo.![]()
Az sum na su6toto mnenie.Ne izpolzvam fon-diu-ten no nai 4esto si slagam 4ervilo glanc 4eren molivi senki.A za kosata sega polzvah WASH AND GO i sum mn dovolna Tui kato imam kudrava kosa tozi 6ampoan mi oformq kudricite Ina4e poprincip izpolzvam PantenПървоначално написано от Анонимко
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
ami haresvam se,ne 4e sum koi znae kvo,ama se haresva,makar 4e ima kakvo o6te da se jelae.
Za kosata ami kapq se s Gliss kur,i 6ampoana i balsama mi sa takiva,ot vreme na vreme i pravq maski...izbqgvam presata i se6oara![]()
a ina4e za kozmetika,predpo4itam Avon i nqkoi produkti na Oriflame![]()
има какво да се пооправи
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ami az polzvam za kosa 6apoan profesionalen na loreal i maska k1m nego du6 gel na palmolive mlqko za tqlo na enda marka ne znam dali q zanete ama sa super qki Fruttini za kosa sled tova kristali i pqna ako se k1drq ina4e grimove spirala moliv glanc
Всеки се харесва,доказано е,никой да не се прави на скромен![]()
![]()
Не бих променила нищо в себе си,не защото съм перфектна ,а защото съм си аз ; )) с две думи може да се каже,че се харесвам
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Da }}}![]()
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
Харесвам се, не съм перфектна но съм си хубавка (а и скромна) !
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
И аз гласувах, че има какво да се пооправи...харесвам се, но не винаги...косата ми много рядко седи както аз искам.Обикновено като се изкъпя и я намачкам стои идеално, но на сутринта на едно място е къдрава, на друго права и приятелите ми казват, че "Всеки косъм е с различно мнение и посока"...имам пяна за коса на Diploma,крем на Avon за суха кожа, душ гел на Fa, рол он на Fa, шампоан на Дева perfect care...искам да си купя лосион за тяло на Johnson`s Baby (не знам как точно се пише)..не се гримирам особено много, другите ми продукти не са на известни марки затова няма да ги споменавам.Обикновено, когато излизам се мажа с крем, слагам си гланц, оправям си косата, мажа се с лосион, вземам си дъвка и нямам нужда от нищо повечеНе си слагам фон-дьо-тен или руж или някви такива истории, защото само ми запушват порите, пък и не мога да си слагам и затова предпочитам да се въздържа.Много мразя като видя някъде по улиците някое момиче, на което лицето му е чак оранжево и си личи от хиляда метра, че си е сложило един тон руж....абе момичета, той се използва само за лека розовинка, не за сменяне на цвета на лицето.....