.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

разширени вени

Знам,че често срещан проблем са разширените вени,по краката имам малко,по лицето съвсем малко и по ръцете имам-в рамките на нормалното е според мен,но имам и по гърдите и е много грозно.Забравих да пиша,че съм момиче.Не съм виждала човек с разширени вени на такова място,а е много грозно според мен и едва ли ще се промени.Има ли някой с такъв проблем и може ли да се направи нещо?

по добре да отидеш на лрекар той/тя най-добре ще ти каже от какво е това!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Ами аз съм по-беличка и може затова да си личат,не са изпъкнали и не са много,три да са,не смятам,че е някаква болест....
    Не мисля,чак да съм за лекар,тъй като имам на едно място разширени вени и не са изпъкнали и само ако съм гола ги виждам,но пък е адски грозно и искам да ги махна по някакъв начин.Не знам,може и да е сериозно,тъй като до сега не съм виждала момиче с вени по гърдите
    Има ли начин да се махнат,да пия нещо,някакви билки,не знам да имам ли някаква надежда,че след време няма да ги има?

Супер фен
    До колкото знам не може да има разширени вени там ,камо ли по лицето....баща ми има на краката , но за там носи някфи специални медицински чорапи.

Колкото до това , за което се притесняваш.....не мисля че са разширени,може би само са по изпъкнали а и нали ти сама каза че си по бледичка.........

Guest
    Всъщност малко се пообърках и чак сега се усетих... Разширени вени имам малко по долната част на крака,но не ме притесняват толкова,тъй като много хора имат там и не са много забележими за сега,а за лицето просто имам две вени,ама и те не са грозни.
    Проблемът ми е,че имам вени(не разширени) по гърдите и е грозно
    Сори за грешката

Супер фен
    Хаха ами иди на хирург да ти ги махне като толкова те притесняват ......... бз се , ми за гърдите мисля че няма начин,може би с времето ще се поскрият,но за краката взимай мерки от сега,за да не стане по-лошо и да не плачес след време

Guest
    Ок,мерси много за съветът.Ще видя какво мога да направя за краката,то не си личи много там де,ама все пак ще потърся инфо и ще взема мерки
    А за гърдите май ще трябва само да се надявам с времето да се махнат,макар че те повече ме притесняват

Повече от фен
    vij sq tva 4e si p obeli4ka i ti se vijdat venite ne zna4i 4e ima6 raz6ireni veni ... molq te ne govori gluposti ako ne si bila na lekar ako sa raz6ireni veni 6te te bolqt 6te stavat vse po grozni i po grozni 6te nabubvat i tn.. popro4eti izneta ... ne se izlagai ... ibtw raz6irenite veni ne sa kozmeti4en defekt... tova ne go li razbira6 ne tr date vulnyva tova 4e se vijdat a tova 4e primerno bolqt i t.n ako ne e taka zna4i ne sa raz6ireni veni

Guest
    Да,да разбрах си грешката,виж ми третия пост-там се поправих
    Но няма как да не ме вълнува,че се виждат,тъй като е много грозно,поне съм благодарна,че не ме болят

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да,да разбрах си грешката,виж ми третия пост-там се поправих
    Но няма как да не ме вълнува,че се виждат,тъй като е много грозно,поне съм благодарна,че не ме болят
    vurvi na so
    solariym

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    просто кожата ти е светла и "тънка" и прозира
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си