- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- slavi show suxxxxxxxxx
Ти откога стана шеф, та да поздравяваш справилите се добре? Говори лично на тези, чиито мнения не ти харесват, подобно хвалене е смешно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Какво ми е недообмисленото и злобното? Ти кажи какви работи знаеш? Я ни светни.Първоначално написано от radito
Слави залязва все повече и повече, извинявайте, но никой нормален човек няма да се опита да възвърне изгубеното внимание на хората с болестта си. Шоуто му беше станало пълен боклук преди да се разболее.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Веско,2 юни е това събитие.
А колкото до шоуто-то е манипулация,пари и нулево забавление,както всяко друго шоу.
Единствено Виктор е симпатяга.
И повечето от хората,които ги дават по телевизията(и пенсионерите)са наркомани.Лоши при това.
Имат пари,не за друго вероятно.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Аз вече казах, че твойто мнение не ми харесва. Не мисля, че за по-бавните трябва да повтарям по 2 пъти! А относно хваленето ми, че било смешно - ми че то и ти си маса смешна ама... такъв е живота!Първоначално написано от `Death`Whore``
Let The BEAT Control Your Body
Малката, не ми говори по този начин.
Дет Хор не ми се обиждай, ама отстрани изглеждаш на някаква ядосана леличка тип стара мома.
radito - Не смей изобщо да цитираш или коментираш постта ми![]()
Кой беше този Слави Трифонов, че забравих![]()
Наротикът му е майката...
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Slavi's show does suck a lot of dick...
Не ме интересува какъв недъг има, кой го харесва и кой не, колко пари има и какво е постигнал. Шоуто му не струва а той е простак. И не, не му завиждам. Това, че е известен и има пари не пречи да е жалък.
Мошно, усещам се, че изглеждам така. Но просто изказвам мнение. Не е нужно да е продиктувано от чиста злоба.![]()
Мен с Росен доста ме кефеше шоуто и почти не го пропусках (не предполагах че е толкова добър). А Слави откакто се завърна нещо не ме кефи като преди
И аз така мисля,като не ти харесва не го гледай.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
вие пъ`, ще се изядете заради некво си шоу!
аз пък честно казано вече телевизия не гледам, вие ми спорите кой гледа шоуто на слави и кой не!
П.П. и все пак смятам че Слави Трифонов е страхотен шоумен и след като още печели пари от шоуто му хич не му пука дали ви забавлява!![]()
П.П.2 росен е мн по-лош водещ от славито. нестига че има смешна походка ами и се смее на това което казва. когато казваш нещо смешно не трябва да се смееш а да бъдеш сериозен, иначе целият хумор заминава...
П.П.3 radito, мерси злато.![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
хахахахахахаа и коя си ти да и казваш как да говори?СмешницаПървоначално написано от `Death`Whore``
Ще И казвам как да не говори на мен. А ти какъв си, че да ми даваш определния в такъв случай? Най-вероятно те е срам да си влезеш в акаунта. Аз поне не обиждам като гост.
Има нещо сбъркано в човек, който използва болестта си за промотура на нов албум... just sayin'.