- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно мое влюбване:
Здравейте на всички. За пръв път пиша тук, защото имам проблем с едно момиче, който искам да реша. Първо, казвам се Калоян, на 19 години(още няколко месеца и няма да съм teen
), не съм нищо специално в лицето, мязвам малко на мутра, но по характер съм си добричък
. Само, където имам малък проблем.
Та, преди около година се случи така, че се запознах с едно момиче от тунинг форума - tuning.bg . Разменихме си снимки и тя ме покани на кафе, та приех. Малко се забави, извини се и си изпихме кафето и това беше. На следващия ден получавам SMS в час, че се е присетила за мен и се чуди какво правя, аз и отвърнах, че съм добре и всичко е ОК при мен, та така станахме приятели. В началото изобщо не я приемах като за гадже, просто едно момиче с което се разбирам много добре и имаме общи теми - коли и други такива. Чатихме си у Skype-а, разменяхме си на майтап любовни закачки като ни избиеше да се лигавим и един ден, докато се разхождахме, на майтап тя подхвърли, че ако нямаме гаджета като отида в София(тя е студентка, аз тази година завърших) ще се хванем. Аз, откачало казах: "Еми добре", ама още не я приемах за гадже. Само, че(не знам какво ми стана) преди две-три седмици пак си се разхождахме често и аз започнах леко по леко да се влюбвам в нея. До такава степен се влюбих, че не мога да спра да мисля за нея и завчера бяхме на един купон. Аз, понеже не пия и не пуша ама грам, от 3 чаши бира бях готов подпийнал и й казах, какви са ми чувствата към нея. Хубаво, тя каза да почакам докато отида в София. Свикнал съм да чакам. Вчера, понеже помня какво казвах, отидох, купих едно хубаво цвете, отидох под тях с колата(измих я, платих гражданската отговорност само и само да мога да направя перфектното извинение) и я извиках, тя слезе и й подарих цветето. Много се зарадва, каза, че изобщо не ми е сърдита, но да почакам до София. Снощи се разхождаме с нея и една компания и разбрах, че ме има за приятел за в момента и пак ми каза, да почакам докато отида в София, защото в момента не иска да е с никого обвързана. Добре, уважавам мнението й, просто преиграх аз, само исках да е честна с мен. Момичето не е тип "манекенка съм и никой не може да разговаря с мен", напротив - страхотен човек е по характер, леко пълничка но това много ми харесва на мен, пък и аз хич не съм тънък. Имала е гаджета, които са били и по-зле на вънешн вид от мен(виждал съм ги) и не толкова романтични, а мисля, че едно момиче обича да я охажват и да й правят комплименти, или бъркам? Няколко пъти ме убеждава, че имам шанс, но аз не вярвам, защото преди имах абсолютно същата ситуация с едно момиче, но то имаше гадже и ми каза, че може и да стане нещо, че имам шанс с нея(вярно, че тя си харесва тънки момчета със сини очи и големи очила, абе, модeрни), а не стана(да не повярваш, ебаси
) и сега се поучуждихме, не защото аз съм й сърдит, че ме остави с празни надежди, а откакто си има гадже дори не излиза с групичката(защото ние сме една група момчета и момичета, които ходихме в училище по чужди езици заедно и от там се познаваме), както и едно друго момиче - намери си и то гадже и забрави за нас, докато двама от тази група се хванаха и излизат с останалите всеки път, дори понякога те организират срещите и е голям кеф. Въпросът не е там, че не ме харесва, а че ме подведе. Преди харесвах едно момиче което си ми каза, че не ме харесва за гадже, но тя е много свястна и още сме си приятели, защото не ме излъга.
Сега не искам да изгубя като приятелка това момиче, но в същото време се чудя дали е сериозна за това със София - като отида студент. Иначе, когато каже, че ще направи нещо го прави, винаги е на време когато се срещаме двамата и, когато е затруднена и не може да дойде, се обажда, че няма да може да се видим. Ще ви помоля за съвет, защото вече не знам какво да правя, досега само в нея и миналото момиче съм се влюбвал толкова много. Изкарах си ученическите години без гадже, защото гледах приятелите как се карат с техните приятелки и колко трудно го понасят и не исках и аз да съм като тях, но сега вече ми е гадно да съм сам и много бих се радвал, ако някой ми даде добър съвет. Само да ви кажа - секс не ме интересува(е, естествено, че бих желал, но не веднага, по-нататък, когато тя каже) за в момента, ама хич. Само да съм с нея и да мога да й кажа, че я обичам, а тя да се усмихне както аз си я знам и харесвам
![]()
. Но дори да не се получи така не искам да загубя един много стойностен приятел. Дайте ми съвет, моля!
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
Според мен,не ти остава нищо друго освен да чакаш.Но мисля,че не се е бъзикала,като ти е казала да чакаш докато отидеш в Сф.
И мисля,че имаш реални шансове с нея
![]()
Аре,успех !![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Здравей,Kaloyan_78!Наистина увлекателна история!Много ми хареса разказът ти!Според мен трябва да останеш до нея и да изчаках последиците от отиването ти в София-тогава ще се даде яснота относно евентуалната ви връзка!До тогава останете приятели,излизайте заедно и се забавлявайте!Прекараното заедно време може само да й помогне при взимането на решение-дали тя да бъде с теб?!За около година смятам,че сте се опознали сравнително добре,но ти не спирай да показваш същността си,скрити качества-бъди себе си,докажи й,че си достоен за нея!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Благодаря ти, окуражи меПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
. Дано да е така, тя ме убеждаваше, че не е като другите, ама на мен ми е трудно да го повярвам, защото, както казах, ситуацията се повтаря
.
Благодаря ти, страшно ми помогна поста ти, а и се замислих над думите - да родължа да й доказвам, че може да ми вярва, когато има нужда от приятелПървоначално написано от Memento mori!
. Пак, благодаря ви.
Ситуацията може да се повтаря,но момичето е друго!Виж нейната индивидуалност и не я поставяй под "общ знаменател" с останалите!
How long could you last?
Така е, но човешката природа(според мен, може и да бъркам) е такава, че ако един път те подведат и видиш, че се заформя подобна ситуация ставаш предпазлив, нищо, че едното и другото момиче нямат абсолютно нищо общо помежду си.Първоначално написано от Memento mori!
Благодаря на двама ви, приех съветите, извиних й се с SMS-и и и казах, когато ми е простила да се обади да ме нахока. Тя ми прати SMS да ми се скара, че съм си мислил, че ми е сърдита, но дали ми е простила и се е опитала да ме накара да не се чувствам виновен(защото, както казах, тя е един прекрасен човек) или наистина не ми е била сърдита, не знам. Важното е, че благодарение на вас и други приятели си взех поука и повече няма да се излагам така и да я карам да се чувства неудобно \
/ .
Извинявам се за двата поредни постра, просто бях много щастлив в момента![]()
.
Здравей,Kaloyan_78!Много се радвам,че нещата при теб са се подредили благоприятно!Напълно подкрепям твърдението ти,че след едно разочарование човек си изгражда защитна стена срещу околните,това е нещо като втора имунна система,но от друга страна човек не бива да се затваря в себе си,не бива да губи надеждата,че все още(макар и малко)съществуват прекрасните хора със добросърдечни сърца!Ти сам каза,че тя е прекрасен човек,затова не я изпускай!И още веднъж поздравления!
How long could you last?
Много се радвам, че първите ми впечатления от този форум са добри, както и от хората, естествено.
И прав си - не трябва да се затваряме в себе си при подобни случки, но просто нещо отвътре те гложди, че нещата може да не са наред и, ако стане както си икал после радостта е двойно по-голяма от това, че не са те излъгали. И благодаря, ще направя всичко възможно да не я изпусна нито като приятелка, нито като гадже(а ако не стане второто в началото, може по-нататък, важното е да знае, че може да ми вярва).
Радвам се,че си обнадежден!Продължавай в същия дух!Ще ти стискаме палци!
How long could you last?