mmmm pri men ne6tata stanaha super stranno nie se znaexme ot malki (za6toto jiveem mnogo blizko) no li4no ne se poznavaxme... iii taka.. nqkolko p1ti sme pribraxme zaedno s moi priqteli koito jiveqt na s16tata ulica.. i taka no vs16tnost mi be6e super gaden iii toi me haresal i mi nameril nomera ot edna s1u4eni4ka... napisa mi super qk sms no az ne znaex 4e e toi... vs16tnost az malko mnogo xi4 ne mi be6e priqten... mislex go za savsem drug no.. ni6to ob6to s tva koeto e v deistvitelnost i taka .. kazal na ... neznam kolko xora 4e iska da izlezem no az si kazox "vie ludi li ste be super me drazni ne moga da go gledam" i taka i ne se navix no 1 den edin priqtel go izvikal na kafe i mi kaza "kotkata (takav e prqkora mu) 6te idva s nas na kafe" leleee xora fanax se za glavata i si kazox leleeee kak 6te go gledam toq neznam no.. toi p1k vze 4e izleze basi ludoto par4e :P super zabaven radva6e mn posle mu poiskax skype pisaxme si.. izlizoxme zaedno.. govorixme si.. i taka 1 den mi kaza v skype - ne moga pove4e 6te te pitam trqbva6e na jivo no prosto.. neznam kato te pogledna vsi4ko mi trepva ta.. moje li da ima ne6to mejdu nas i az kazox - DA na sledva6tiq den izlqzoxme na kafe gu6kaxme se i.. taka posle se celunaxme i vsi4ki ni vidqxa i super ni se radvaxa neznam za6to taa... taka otna4alo mi be6e malko t1po no sega ne moga bez nego... mn d1rja na nego i mn si go obi4kam