P1rvo da kaja az imam obeca na p1p4eto i iskam da razqsnq nqkoi ne6ta na mnogo razbirashtata dan4ety
1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото- prevr1zkata stoi nai-mnogo 24 4asa za6toto kojata ne moje da disha i ne polu4avat mn bakterii ot koito moje da stane losho . Za da ne se infektira se izpolzva organi4en raztvor , gentamicin aktivis ( pasta) , sapun safeguard.
2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.- Naprotiv dupkata ostava mn malko poneje na tezi mesta se zatvarq mn b1rzo , trqbva i nai mnogo okolo 1 mesec za da se mahne
3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли- da ne mojej da v1rvish p1k 4ak vqrno nqma da mojej mn mn da se navejdash , no tova e 1 2 dena
4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални!- Dr1n dr1n ako ne se griji za neq mn qsno 4e 6te ima fatalni posledstviq , ako ne vnimava moje i mn zle da stane . Ne moga da razbera kak 6te vlezesh s obecata v moreto tam e b1kano s bakterii i vednaga 6te ti se otrazi , az deto imam obeca ot 3 meseca kato vlqzoh v moreto se za4ervi p1k kamo li ot 1 2 dena
A ti dan4etyy ne se pravi na mnogo razbirashta , tova 4e va6te ne sa ti razre6ili da se probiesh ne zna4i 4e trqbva da spirash i drygite .
A otnosno ba6ta ti avtorke moqt mi kaza " Shtom si reshila da izt1rpish bolkata zna4i si go iskala , samo vnimavai da ne stane infekciq " i tfa e tqloto si e tvoe