.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Нормален ли съм?

Проблемът е ,че винаги ,когато видя,чуя,прочета нещо лошо и си представям ,че може да стане на мен или на някой близък?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi...da,normalen si,predpolagam.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Нормален си,но не трябва да мислиш лоши неща,най-малко,защото вредят на здравето ти.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Re: Нормален ли съм?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Проблемът е ,че винаги ,когато видя,чуя,прочета нещо лошо и си представям ,че може да стане на мен или на някой близък?
    Ами на мен не ми звучи много нормално.Според имаш психологически проблем и бих те посъветвала да потърсиш помоща на специалист.Не е добре за теб,така да се самобичуваш буквално.Ако своевремено не обърнаш внимание на проблема си,той може да е задълбочи и да ти пречи да водиш нормален живот за вбъдеще.Сега аз излизам песимистката,но послушай ме и час по скоро потърси помощ. Желая ти успех и дано всичко е оправи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

gabrielka@a@
    Guest
    Нормален си !И аз често си мисля такива неща,но не трябва да мислим така!

Град
    40 Miles from the Sun

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ами на мен не ми звучи много нормално.Според имаш психологически проблем и бих те посъветвала да потърсиш помоща на специалист.Не е добре за теб,така да се самобичуваш буквално.Ако своевремено не обърнаш внимание на проблема си,той може да е задълбочи и да ти пречи да водиш нормален живот за вбъдеще.Сега аз излизам песимистката,но послушай ме и час по скоро потърси помощ. Желая ти успех и дано всичко е оправи.
    Май ти трябва да отидеш на доктор. На всеки му се е случвало да си представи, че нещо лошо се случва с някой негов близък човек. Напълно нормално си е.

Spox, normalen si. :P Prosto misli6 po-pisimisti4no ponqkoga i, 4e lo6oto moje da spohodi teb ili tvoite blizki.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    Dreamland Varna
    явно си ненормален за да задаваш таквиз тъпи въпроси тц тц тц
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Май ти трябва да отидеш на доктор. На всеки му се е случвало да си представи, че нещо лошо се случва с някой негов близък човек. Напълно нормално си е.
    Ами сега няма да обсъждам аз за къде съм.Прочете ли внимателно,това което е написал в автора,не ПОНЯКОГА,а ВИНАГИ,си представя,че това което чете,чува или вижда ще се случи и с него или с негов близък.Това нормално ли е Знаеш ли през какъв психологически шок,минава всеки път,когато прочете нешо негативно-катастрофа,убийство,природ но бедствие и прочие.Дадох му съвет,затова си има психолози.Щом на вас не ви се вижда сериозно,ок.Ако се случваше с вас,едва ли щяхте да сте на същото мнение.Още веднъж успех на автора и дано преодолее трудностите.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    явно си ненормален за да задаваш таквиз тъпи въпроси тц тц тц
    хах да..и аз това си помислих като прочетох темата

Град
    40 Miles from the Sun

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ами сега няма да обсъждам аз за къде съм.Прочете ли внимателно,това което е написал в автора,не ПОНЯКОГА,а ВИНАГИ,си представя,че това което чете,чува или вижда ще се случи и с него или с негов близък.Това нормално ли е Знаеш ли през какъв психологически шок,минава всеки път,когато прочете нешо негативно-катастрофа,убийство,природ но бедствие и прочие.Дадох му съвет,затова си има психолози.Щом на вас не ви се вижда сериозно,ок.Ако се случваше с вас,едва ли щяхте да сте на същото мнение.Още веднъж успех на автора и дано преодолее трудностите.
    Ъ, да, прочетох ти поста.Като бях по-малка и аз правех същото.Познавам и други, които са го правели.Представи си, всички сме живи и здрави, никой не е в лудницата.

най ненормалният човек на земята
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Ако това те успокоява,напоследък и аз съм така...Вика му се параноя или научно казано СТРАХОВА НЕВРОЗА,проявява се при по-нервни и стресирани хора!!!Споко,нормален си и ще ти мине
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    [/b]Ми норомален си с по различно мислене и по различна нервна система от обичаиното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си