- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нормален ли съм?
Проблемът е ,че винаги ,когато видя,чуя,прочета нещо лошо и си представям ,че може да стане на мен или на някой близък?
Mi...da,normalen si,predpolagam.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нормален си,но не трябва да мислиш лоши неща,най-малко,защото вредят на здравето ти.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ами на мен не ми звучи много нормално.Според имаш психологически проблем и бих те посъветвала да потърсиш помоща на специалист.Не е добре за теб,така да се самобичуваш буквално.Ако своевремено не обърнаш внимание на проблема си,той може да е задълбочи и да ти пречи да водиш нормален живот за вбъдеще.Сега аз излизам песимистката,но послушай ме и час по скоро потърси помощ.Първоначално написано от Анонимко
Желая ти успех и дано всичко е оправи.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нормален си !И аз често си мисля такива неща,но не трябва да мислим така!
Май ти трябва да отидеш на доктор. На всеки му се е случвало да си представи, че нещо лошо се случва с някой негов близък човек. Напълно нормално си е.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Spox, normalen si. :P Prosto misli6 po-pisimisti4no ponqkoga i, 4e lo6oto moje da spohodi teb ili tvoite blizki.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Да
явно си ненормален за да задаваш таквиз тъпи въпроси тц тц тц![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ами сега няма да обсъждам аз за къде съм.Прочете ли внимателно,това което е написал в автора,не ПОНЯКОГА,а ВИНАГИ,си представя,че това което чете,чува или вижда ще се случи и с него или с негов близък.Това нормално ли еПървоначално написано от AFT
Знаеш ли през какъв психологически шок,минава всеки път,когато прочете нешо негативно-катастрофа,убийство,природ но бедствие и прочие.Дадох му съвет,затова си има психолози.Щом на вас не ви се вижда сериозно,ок.Ако се случваше с вас,едва ли щяхте да сте на същото мнение.Още веднъж успех на автора и дано преодолее трудностите.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хах да..и аз това си помислих като прочетох тематаПървоначално написано от punkrock
![]()
Ъ, да, прочетох ти поста.Като бях по-малка и аз правех същото.Познавам и други, които са го правели.Представи си, всички сме живи и здрави, никой не е в лудницата.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
най ненормалният човек на земята![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако това те успокоява,напоследък и аз съм така...Вика му се параноя или научно казано СТРАХОВА НЕВРОЗА,проявява се при по-нервни и стресирани хора!!!Споко,нормален си и ще ти мине![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
[/b]Ми норомален си с по различно мислене и по различна нервна система от обичаиното