- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Chudq se zashto...
Zdraveite![]()
Momiche na 15 godini sum i predi vreme( razbiraite 1,2 meseca)si padah po edin batko na 19![]()
Goqlm sladur i mnogo mu se natiskaha ( e normalno de
) Ne sum pokazvala po nikakav na4in, che go haresvam dori na nikoi ne sum go kazvala. Nqmala sum dopir do nego, dori ne sme si i govorili.
![]()
Zapoznah se s edno drugo momche( na 18 i sme samo priqteli). Ponqkoga izlizame zaedno, chisto priqtelski nachelaNo v4era go vidqh s tova sashtoto mom4e koeto haresvam. Bqha zaedno v kafeto na edna masa.
I dnes vijdam prosluvutiqt sladur( mom4eto koeto haresvam) i mi vika "kak si" ei taka usmihva mi se...
Az se namerih v chudo! Kak taka izvednaj me zabelqza?!
Nito sme si govoreli predi, nito sme se pozdravqvali, a dnes mi se usmihva..
![]()
Hm neznam zashto no az imam chustvoto 4e priqtel4eto mi i sladura sa nqkakvi priqteli no...ne namiram vrazkaVie kakvo mislite, zashto ei taka izvednaj me zabelqza?
![]()
pedofiliq
щото иска прясно агнешко
не е толкова трудно да се сетиш.... или е ?
![]()
Вероятно твоя приятел е говорил за теб на този който харесваш-затова.
Napravo ma hv1rli v 1-ta svetovna s toz laf !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PRQSNO AGNE6KO
saglasna sam!!!6tom sa bili na kafe zaedno zna4i sa priqteli!Oba4e ne sam sigurna dali edno 19-godi6no mom4e moje da ima istinski 4uvstva kam 15-god momi4e.No ti sled kato go haresva6 bi trqbvalo da si razbrala kakav e moje samo sex da tarsi!!!No tva,4e te pozdravqva pone e hubavo-radvai se, moje po-natataka da stanete po-blizki!Uspeh!!!Първоначално написано от sasha_90
![]()
Ами никак не е трудно да седнеш да поговориш с приятеля си и да разбереш дали не е каза нещо на другия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!