- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Противоположностите НЕ се привличат винаги
Уж противоположностите трябва да се привличат, а не е така. От 8 до 11 клас с едно момиче бяхме много различни - тя по-спокойна и не театралничеше, аз точно обратното - шумен и неспокоен. И се мразехме и карахме постоянно. Сега аз пак си станах като до малките класове спокоен като това момиче и вече повече се разбираме. Даже се влюбих в нея. Също така вече не съм твърде шумен и не драматизирам и съвсем закономерно не обичам драматичните хора и прекалено шумните. Дали противоположностите се привличат - не винаги.
Зависи!Например не винаги момиче и момче с еднакви интереси се привличат.
Това клише в никакъв случай не бива да се взима насериозно.
нормално в 8ми клас да си се държал буйно и неспойно.
Та кое момче от 8ми клас на горе макс до 10ти уляга като нормален и зрял мъж? -Никое.
Просто си пораснал и си улегнал, както казах.
да не мислиш, че и аз като бях 8ми клас много съм ги харесвала тия от моя клас.. бяха супер олигарчета.
Миналата бях 9ти, а тази завърших 8ми.. налиги виждам колко а зле. Нли виждам моите набори (90) с колко умствен багаж са.. но все пак ги има и нетолкова олигофренясали мои набори.. вече тия 17-18-19 годишните и нагоре .. по-малка част от тях са такива каквито са били в 8, 9 и 10ти клас.
Това клише се тълкува грешно(доколкото може едно клише да има смисъл).Няма се предвид повърхностното-начин на мислене,предпочитания и т.н,а се има предвид друго-хаоса привлича ред,както реда привлича хаос.МИра привлича войната,както войната мира.Края привлича началото,както началото края.ИМа се предвид че всяко добро нещо е заместено от зло и обратно.Това се има предвид.Но някои кретени са решили да го исползват за друго.
Не е задължително противоположностите да се привличат винаги!Просто си зависи от хората,от интересите им,а не от това какви са...Но има и такива,които се привличат,различно е.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не винаги противоположностите се привличат,макар че аз в момента се привличам с една противоположност,но нищо няма да излезе.Тъй че не се води по някакви си приказки,които при всеки са различни.
миналата бях 9ти, а тази завърших 8?аз ли съм зле или....Първоначално написано от cherinka
по темата..
Според мен не чак абсолютно пълните противоположности се привличат...има една граница..може разликите в хората да са у характерите и/или интересите, но ако станат прекалено много, започва обратния ефект, т.е. вече не се привличат...
Протиоположностите може да се привличат, но ако се стигне до връзка, тя е обречена.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не винаги трябва противоположностите да се привличат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!