Може ли да ми кажете някакъв код за брояч който да си сложа в един съюз на една игра?????плс много ми трябва
пускаш в google търсене по web counter и се кефиш![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
ем аз вече си намерих ама ся си търся часовник за същата цел ако може хелпПървоначално написано от Eternal Silence
![]()
с това не ставаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
той пича имаше предвид да пуснеш гугъл по джаваскрипт клок...
както и да е, http://www.javascript-page.com/clock.html ето ти един линк, на мен лично ми харесва ей тва часовниче![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
да бе разбрах че трява в гугъл но не става за тая игра нещо не излиза така че дайте нещо другоПървоначално написано от Eternal Silence
Nemojesh da si slojish chasovnik v site-a na bullfleet umniko ..
хмммПървоначално написано от Fena
<-----следователно съм сляп "умнико"
![]()
щот очевидно не става да го сложиш като скрипт.... ами не знам как става точно правенето на сайтовете в булфлийт обаче ако можеш да слагаш анимирани банери и т.н. (не съм сигурен дали може) кажи, ще ти направя часовник на джава и просто ще го лепнеш там![]()
ем напрай пЪк ще пробвам![]()
ами заемам се![]()
я си сложи мейла че да мога да ти го пратя като свърша или пък ми го прати на ЛС