.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: kakva e pri4inata

maslinkataaa
    Guest

kakva e pri4inata

zna4i predi mesec se naloji da piq eskapel i malko sled tova mi doide pravih i test - otricatelen izleze i sega mi zakasnqva poprincip trqbva6e da mi doide kum 10.Vuzmojno li e da mi zakasnqva ot hap4eto ili e prosto neredoven cikul?

suvsem vuzmojno e da e ot hap4eto vse pak sa na hormonalna osnova puk i na men mi se e nalagalo 2 puti da piq i i dvata puti mi zakusnq sled tova daje ediniq put be6e s po4ti mesec!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Възможно е както от хапчетата,така и от нередовен цикъл.

maslinkataaaa
    Guest
    a vuzmojno li e da go nakaram da doide po rano

da pak s protivoza4ata4ni mislq 4e be6e premalut nor ili ne6to takova ama taka samo 6te go preebe6 sledva6tiq put i 6te stane poro4en krug ot koito nqma smisul, kakvo ti pre4i da si go iz4aka6 da si doide?
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

maslinkataaa
    Guest
    maika mi pita za6to ne mi idva i az ne moga da i obqsnq...

1. premalut nor не е противозачатъчно.
    2. Противозачатъчните не спират менструацията, когато се започне с приемането им.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    1. premalut nor не е противозачатъчно.
    2. Противозачатъчните не спират менструацията, когато се започне с приемането им.
    protivoza4ata4no e i e nai-silnoto, predpisvat go za hormonalni naru6eniq, no si e protivoza4ata4no ot roda na postinor duo, v smisul 4e predizvikva spontanen abort i menstruaciq!

A za tova 4e mama pita spokoino moje6 da i kaje6 4e ne znae6 za6to ne ti idva a i nqma ot kavo da se pritesnqva6 sled kato "ne pravi6 sex"

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    A za tova 4e mama pita spokoino moje6 da i kaje6 4e ne znae6 za6to ne ti idva a i nqma ot kavo da se pritesnqva6 sled kato "ne pravi6 sex"
    Е, че защо й е да пие Ескапел и да си прави тест за бременност, ако не прави секс? Или имаш предвид, че майка й си мисли, че не прави? Както и да е - първо, че ти закъснява съвсем малко, второ - майка ти явно доста изкъсо следи цикъла ти и трето - може да ти закъснява от стотици неща (можеш и на майка си да го кажеш, ако случайно не знае), така че не мисля, че има наистина защо да се притесняваш.

От хапчето е, не се притеснявай. По-добре не се намесвай още повече като го накараш да дойде по-рано.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Не си барай цикъла.Щом не си бременна ще ти дойде.Колкото до майка ти..кажи и да е спокойна..не вярвам ти да слведиш нейния цикъл

От противозачатъчните идва по рано просто имаш нередовен цикъл на едно момиче и се нормализира цикъла след 21 години ако не знаеш го запомни.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Ескапел не е противозачатъчно, защото противозачатъчните са за планирано избягване на евентуална бременност, а Ескапел и Постинор причиняват изхвърляне на яйцеклетката на момента.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

От хапчето е! Тези хапчета,както знаеш са вредни,така че се опитвай да се предпазваш колкото може по-ефикасно зада не ти се налага да ги пиеш! А относно майка ти... Никога не съм можела да разбера момичетата,които толкова подробно описват цикъла си на майките си. Ако имам проблем и нешо ме притеснява,говоря с нея естевено,но датите си ги знамсамо аз ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си