Здравейте. Аз и приятелката ми си търсим работа. В областа на гр. русе или Добрич. Аз съм на 15 години а тя на 16. Ако може да предложите нещо. Помогнете.
Русе ли?И аз съм от Русе..тук най-много се търсят шивачки, продавачи за хранителен магазин или сервитьори...
И ако искаш да си намериш работа:
1во каж областта, в която искаш да работиш, за да ти кажем какви документи трябва да си извадиш
2ро не се надявай, че управителите на фирми и заведения влизат във този форум и биха ти предложили работа...Купи су вестник Утро и разгледай обявите или се разходи из града и погледни тук и там дали си търси някой работа и каква...
най-вероятно е да те вземат за сервитьорка..
Какви документи искаш, като си на 15? Ако изобщо някой се навие да те вземе, сигурно ще ти трябва лична карта, ама при положение, че няма да сключваш договор, може и това да не ти искат. Имай предвид, че особено сервитьорките адски много се експлоатират. Моят съвет е да накараш вашите да ти потърсят работа при някой техен познат, та поне да е малко по-сигурно.
Нашите? Да ми намерят работа? Те дори не ми дават да работя. Казаха че сме имали достатачно пари и нямало нужда да работя. Дори като настоях ми забраниха. Но аз не искам заради парите а защото искам да работя.