.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Работа?

Фен
    Град
    преместих се

Работа?

Здравейте. Аз и приятелката ми си търсим работа. В областа на гр. русе или Добрич. Аз съм на 15 години а тя на 16. Ако може да предложите нещо. Помогнете.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ние да не сме агенцията по заетостта?!? Хващаш приятелката си и гледате по обявите или питате в заведенията (ако искаш да си сервитьорка).

Русе ли?И аз съм от Русе..тук най-много се търсят шивачки, продавачи за хранителен магазин или сервитьори...
    И ако искаш да си намериш работа:
    1во каж областта, в която искаш да работиш, за да ти кажем какви документи трябва да си извадиш
    2ро не се надявай, че управителите на фирми и заведения влизат във този форум и биха ти предложили работа...Купи су вестник Утро и разгледай обявите или се разходи из града и погледни тук и там дали си търси някой работа и каква...
    най-вероятно е да те вземат за сервитьорка..

Град
    В. Търново/София
    Мисля, че момичето е казало възрастта си - тя е на 15, а приятелката й на 16.

Видях и се поправих, както може би забелязваш И все пак мерси..

Фен
    Град
    преместих се
    Ами мисля... в някой заведение или магазин. Нещо такова.
    Какви документи трябва да си вадя?

Град
    В. Търново/София
    Какви документи искаш, като си на 15? Ако изобщо някой се навие да те вземе, сигурно ще ти трябва лична карта, ама при положение, че няма да сключваш договор, може и това да не ти искат. Имай предвид, че особено сервитьорките адски много се експлоатират. Моят съвет е да накараш вашите да ти потърсят работа при някой техен познат, та поне да е малко по-сигурно.

Фен
    Град
    преместих се
    Нашите? Да ми намерят работа? Те дори не ми дават да работя. Казаха че сме имали достатачно пари и нямало нужда да работя. Дори като настоях ми забраниха. Но аз не искам заради парите а защото искам да работя.

Фен
    Град
    преместих се
    Така че сама трябва да си търся и ако намеря те не трябва да разбират....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си