.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

Жълти зъби

Здравейте ! На 15 години и имам проблем със зъбите ми повече от година.Мия си редовно зъбите,но стават по-жълти.Ходих на зъболекар и той ми обясни,че това е от слюнката ми и тя ми оцветя зъбите.Каза ми още да се мия със сода,защото може да се поизбелят от содата .Но вече половин година правя това без резултат .Вие знаете ли други методи?

Guest
    Този зъболекар, с който си говорил/а не става. Сода разваля емаила и може да започнат да ти се ронят зъбите Иначе не знам други начини.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Този зъболекар, с който си говорил/а не става. Сода разваля емаила и може да започнат да ти се ронят зъбите Иначе не знам други начини.
    A аз се чудя защо ми се руши емайла. Чух ,че има някаква паста за избелване на зъби Pearl Drops ,която струва над 10 лв,но има успех.Така че мога да пробвам и с нея.Все пак благодаря !

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ох,майко.Гъза ти се рони !!!Содата се използва 1-2 пъти седмично и трябва да я разтвориш,не да я взимаш така от пликчето и да си жулиш зъбите.А по темата,вземи си една аквафреш.Вярно,че са 3-4 лева,но наистина помагат за избелването,личен опит.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Ох,майко.Гъза ти се рони !!!Содата се използва 1-2 пъти седмично и трябва да я разтвориш,не да я взимаш така от пликчето и да си жулиш зъбите.А по темата,вземи си една аквафреш.Вярно,че са 3-4 лева,но наистина помагат за избелването,личен опит.
    С това ,че му се рони гъза ме скъса от смях!По темата,ще пробвам с аквафреш.А има ли някакви странични ефекти-рушене на емайла,възпаление на венците,по-голяма чувствителност на зъбите?

otidi v nqkoq apteka ima stotici preparati za "izbelvane" na zabite
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    otidi v nqkoq apteka ima stotici preparati za "izbelvane" na zabite
    Пробвах това е 2 аптеки,но ми казаха,че препаратите за избелване ще ми разрушат емайла,ще уголят венеца и ще има слабителен ефект.
    Такива щуротии ми наговориха от аптеките.

Guest
    А някой знае ли за тази избелваща паста elgydium ?

Guest
    razbirase 4e stava s soda,oba4e v neq se slaga malko sol,4e da q neutralizira!!!taka trqbva,a ne samo s soda-da vi kaja zybite mi po-beli nemogat da stanat-dosta vreme izpolzvah sodata,sega samo profilakti4no,no rqdko,prosto sum zalojila na dobra pasta za zubi!!!

Guest
    razbirase 4e stava s soda,oba4e v neq se slaga malko sol,4e da q neutralizira!!!taka trqbva,a ne samo s soda-da vi kaja zybite mi po-beli nemogat da stanat-dosta vreme izpolzvah sodata,sega samo profilakti4no,no rqdko,prosto sum zalojila na dobra pasta za zubi!!!
    И коя е тази паста за зъби /ако не е тайна/ ?

Miss_Fuckk
    Guest
    JULI S SODA,KVO TI PRE4I ?KUPI 10 PAKET4ETA I VSQKA VE4ER SLAGAI PO POLOVIN PAKET4E NA 4ETKATA TI.JULI NE PO-MALKO OT 10 MIN. I SLED MESEC 6TE IMA6 BELI ZABI,NO PAK RAZRU6EN MAIL.BAI,KOTE USPEH I NE LAPAI UI,ZA6TOTO TOI SE PALNI S RAKIQ A TQ TI OCVETQVA ZABITE V JALTO AIDE LIZI BAI

Град
    Пловдив
    не слушай аптекарите и си вземи нещо за избелване на зъбите! може също да си вземеш една вода за дезинфектиране на зъбите която ги избелва...мисля че се наричаше тоалетна вода не си спомням името й. днеска пратих майка ми да купи..по-късно ще ти напиша как се казва! много е хубава и оправя дъха...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Sin City
    Значи ако ще ползваш някоя по-силничка паста за зъби мога да ти препоръчам 1-2 пъти седмично да смесваш малко паста за зъби и 1 капка йод,за да не ти се разраняват венците.Но само по 1,че иначе ще изгорят!!!
    Сигурно с ракия.

Орхан Мурад
    Guest
    Значи ако ще ползваш някоя по-силничка паста за зъби мога да ти препоръчам 1-2 пъти седмично да смесваш малко паста за зъби и 1 капка йод,за да не ти се разраняват венците.Но само по 1,че иначе ще изгорят!!!
    Слави,ти въобще разбираш ли от зъби ? Та човекът ще се изгори с този йод ! Абе май всички сме не наред с главата.
    По темата:Пробвай с аквафреш,ако няма ефект след седмица /7 дена/ отиди и си вземи някоя паста или прах избелващи.

Магистрала
    Guest
    Славче ,а може ли да си сложа /сипа йод/ в оная работа в путката,за да се избели ?

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от Магистрала
    Славче ,а може ли да си сложа /сипа йод/ в оная работа в п*тката,за да се избели ?
    Абе препоръчвам ти да сложиш и 100 грама сода каустик,че да е по-силен ефектът.
    И относно по-горната разирачка,щом моите зъби не са изгорели..тогава няма проблем значи.
    Сигурно с ракия.

Жълти зъбки и нерви лабави

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Doctor Ja Ja
    Уточни мислите си,защо ''нерви лабави'' ?

Орхан Мурад
    Guest
    Абе препоръчвам ти да сложиш и 100 грама сода каустик,че да е по-силен ефектът.
    И относно по-горната разирачка,щом моите зъби не са изгорели..тогава няма проблем значи.[/quote]
    \/ Аз не съм ти виждала зъбите,за да видя дали са изгорели или не.Но съм против това!Миличко ,слагай прахове ,гелове,пасти,сода,но не и йод.Тоя Слави ще те затрие!Ще си изгориш всичко /венци,челюсти,джуки и т.н/заради некви жълти петна!

Орхан Мурад
    Guest
    Човек,не си на правилен път.Ама въобще-кво зависи от нервите?!Ако има нерви,то ще се отразява на кг ,полова системка ,бюст ,пишка и т.н.
    П.С СЛАВИ АМА МНОГО МА ДРАЗНИШ!И С ТАЗИ ЛИ РЕГИСТРАЦИЯ ЩЕ КАЗВАШ ТЪПИ И АБСУРДНИ НЕЩА?

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от Орхан Мурад
    Човек,не си на правилен път.Ама въобще-кво зависи от нервите?!Ако има нерви,то ще се отразява на кг ,полова системка ,бюст ,пишка и т.н.
    П.С СЛАВИ АМА МНОГО МА ДРАЗНИШ!И С ТАЗИ ЛИ РЕГИСТРАЦИЯ ЩЕ КАЗВАШ ТЪПИ И АБСУРДНИ НЕЩА?
    Славиното аз си имам една регистрация тука и в момента пиша от нея.Писнва ми вече от такива като тебе,честно.Много знаете!!!!
    Сигурно с ракия.

Орхан Мурад
    Guest
    Славиното аз си имам една регистрация тука и в момента пиша от нея.Писнва ми вече от такива като тебе,честно.Много знаете!!!!
    Абе и ти много знаеш! Искаш да изгориш зъбите и венците на горкия човечец!!!!!!!!

Guest
    А някой знае ли за тази избелваща паста elgydium ?
    Знам,че тази паста има доста добър избелващ ефект след седмица ползване.Струва 5-6 лв.Аз не съм си я купувала ,въпреки че и моите зъбки са взели да пожълтяват, напук на това,че редовно ги мия.Но пък няколко приятели са опитали и са останали много доволни.Аз ще опитам,може и ти да пробваш.

И аз съм така-не че са съвсем жълти,но не са съвсем бели.
    Аз мисля да си поръчам нали дават по рекламите такъв гел който се нанася на зъбите...
    Можеш да се обърнеш към друг лекар

huliganin
    Guest

r

Тва за жълтите зъбки и нерви лабави е цитат от текст на Ъпсурт.

Клатейки аз се местя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си