.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Moderated: Защо постоянно мирише?

Zna4i imam problem.. na den si miq tqloto minimun po edin pat vseki den .. imalo e drni po 3-4 pati na dek se kapq nali.. i otdolu sashto se miq.. no problema mi e 4e mn mi mirishe p*tkata.. shto taka miq se uj sas spec sapun za intimnite mesta na krasnaq liniq no..... pak mirishe mine s emalko vreeme i pak po4va.. ot vreme na vreme i bqlo te4enie imam i nz zashto .... nqkoi moje li d ame posavetva kf oda napravq,,,,?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Чувала съм, че лошата миризма може да е вследствие употреба на антибиотици прекалено дълго време Така че...замисли се дали не си приемала такива лекарствени средства напоследък Иначе...не знам от какво друго може да е Казваш, че спазваш добра лична хигиена...не знам

Определено имаш инфекция. Не се мотай и отивай на лекар!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    както казаха над мен .. и аз смятам че е инфекция.щом поддържаш добра лична хигиена незнам какво друго би могло да бъде
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

ponqkoga ot prekalenoto izpolzvane na takiva produkti moje da se polu4i ne6to takova ( ne se se6tam za imeto de ) . Podd1rjai si li4na higiena no vse pak ne biva mnogo da se prekalqva s sapunite i gelovete

Guest
    Има интимни спрейчета,които премахват миризмата.

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Инфекция, защото щом си спазваш лична хигиена няма от какво друго да е
    I'll be all you need and more ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има интимни спрейчета,които премахват миризмата.
    Кви са тия спрейчета

Guest
    Ако знае някой айде да каже за тези спрейчета. На коя фирма са, има ли ги в аптеките или магазините? То е ясно, че с тях инфекцията, ако я има няма да се излекува, но звучи добре да миришеш на нещо с нежен аромат..хаха

Re: Moderated: Защо постоянно мирише?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i imam problem.. na den si miq tqloto minimun po edin pat vseki den .. imalo e drni po 3-4 pati na dek se kapq nali.. i otdolu sashto se miq.. no problema mi e 4e mn mi mirishe p*tkata.. shto taka miq se uj sas spec sapun za intimnite mesta na krasnaq liniq no..... pak mirishe mine s emalko vreeme i pak po4va.. ot vreme na vreme i bqlo te4enie imam i nz zashto .... nqkoi moje li d ame posavetva kf oda napravq,,,,?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

[/b]накой хора просто си миришат
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз лично съм виждала такива спрейчета в брошурите на Avon.

Guest
    Ъъъ... само на мен ли ми харесва това?

Колко пъти да повтарям, че ако има неприятна миризма, има инфекция. И не трябва да се пръска нищо!!!! Вредно е. Дори и сапун не трябва да се използва. Нищо!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Колко пъти да повтарям, че ако има неприятна миризма, има инфекция. И не трябва да се пръска нищо!!!! Вредно е. Дори и сапун не трябва да се използва. Нищо!
    a taka!vika mu se "lekar".mn e prosto.po-dobre otidi predi da e stanalo po-zle!

кажи докторе срамните ми усни миришат кво да правя
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от namina
    Лекарят нито ще се погнуси, нито ще е нещо ново за него.

Цитирай Първоначално написано от namina
    ti ne se ebavai mn 6toto ako ti se slu4i na teb nqma da ti e osobeno priqtno!

Цитирай Първоначално написано от miki4kata_
    a taka!vika mu se "lekar".mn e prosto.po-dobre otidi predi da e stanalo po-zle!
    Само не дезинформирайте ве хора.Стига сте заблуждавали,като не знаете за какво става дума.Не всичко което секретира по някакъв начин е инфекция/бялото течение за което спомена момичето./Мирише особено-ае на лекар!Та то да не става така лесно.Ако беше инфекция,задължително щеше да е придружено от болки,сърбеж ,парене или нещо такова.При инфекция,миризмата щеше да и е последна грижа на момичето
    Иначе за миризмата,вярно е че при всеки е различно.Но не е като да си единствената,така че без притеснения.В случея това със спрея е добър вариант,само някой да изясни за какво точно става дума.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Само не дезинформирайте ве хора.Стига сте заблуждавали,като не знаете за какво става дума.Не всичко което секретира по някакъв начин е инфекция/бялото течение за което спомена момичето./Мирише особено-ае на лекар!Та то да не става така лесно.Ако беше инфекция,задължително щеше да е придружено от болки,сърбеж ,парене или нещо такова.При инфекция,миризмата щеше да и е последна грижа на момичето
    Иначе за миризмата,вярно е че при всеки е различно.Но не е като да си единствената,така че без притеснения.В случея това със спрея е добър вариант,само някой да изясни за какво точно става дума.
    Имала ли си инфекция изобщо? Може да има само сърбеж, само течение, само миризма - зависи от вида и момента, в който наблюдаваш инфекцията.

За namina :
    Миличка, не знам какво ти е толкова смешно...представи си какво и е на нея, когато и се подиграваш, защото ако ти имаше този проблем може би нямаше да ти е толкова смешно.По-добре замълчи, отколкото да пишеш простотии.....

относно проблема...
    посъветвай се с гинеколог.Няма да е чак толкова страшно.Може да ти вземат проби и да ти препоръчат някакви хапчета или нещо такова..

Имала ли си инфекция изобщо? Може да има само сърбеж, само течение, само миризма - зависи от вида и момента, в който наблюдаваш инфекцията.
    Не ,нямала съм.А знаеш ли само колко пъти съм посещавала гинекологичния кабинет,с някакво такова оплакване,и са ме отпращали по бързата процедура след като всъщност,видиш ли,нямало нищо нередно.Мда-нищо не му пречи на момичето да отиде...Те с колко заблудени се занимават ,не е истина,няма да им дойде в повече ; ) четете,поне за обща култура,ве хора ; )))
    ае сО здраве,дано оцелееш.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Най-вероятно имаш инфекция. Трябва все пак да питаш лекар.

Не ,нямала съм.А знаеш ли само колко пъти съм посещавала гинекологичния кабинет,с някакво такова оплакване,и са ме отпращали по бързата процедура след като всъщност,видиш ли,нямало нищо нередно.Мда-нищо не му пречи на момичето да отиде...Те с колко заблудени се занимават ,не е истина,няма да им дойде в повече ; ) четете,поне за обща култура,ве хора ; )))
    ае сО здраве,дано оцелееш.
    Какво каза всъщност с поста си? Че гинеколозите са малоумни. Невъзможно е да имаш оплаквания и да няма нищо. Както преди ме болеше кръста и сестра ми каза: "Никога ли не те е болял кръста просто така?". Е, браво. Оказа се, че имам сериозни проблеми с бъбреците.

Омръзна ми от глупости. И да, благодаря, надявам се да оцелея. Защото с тези неща шега не бива. Но ти пожелавам ти да нямаш моите оплаквания поне, дори да имаш инфекция. Както е най-вероятно.

Guest
    Mila ne ti trqbva ''sapun za intimnite 4asti'' a lekar!

Цитирай Първоначално написано от Keira
    Инфекция, защото щом си спазваш лична хигиена няма от какво друго да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си