- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На каква възраст беше първата ви целувка?
mi hah purvata kiss be6e mn intr hah nikoga ne sum si mislila 4e moje da mi se slu4i po tozi na4in pri polojenie 4e se iam za romanti4na ma nea znta be6e edna ve4er v diskotekata s napulno nepoznat
a vinagi sum iskala da e s 4ovek na kogoto durja i kogoto pz no kakto sami razbirate ne stana taka
ta tancuvahme si nie i az usetih i vidqh kak toi se opitva da me kiss ama pri polojenie 4e dosega ne se bqh i samo se vurtqh i po edno vreme mu kazvam moe li te kiss i dokato se usetq toi si be6e navrql; ezika v ustata mi
![]()
![]()
![]()
[/b]
Ми бях на 14 и макар да имах чувства към момчето първата ми целувка не беше нещо особено ...за разлика от по-нататъшнитедори повече се кефих на мястото...един блок викахме му "Мъртвия блок" понеже беше някаква изостанала сграда ..нямаше прозорци нито нищо и всеки си влизаше без проблем ...и там на последния етаж се случи работата
![]()
![]()
Ха-ха!Ще ме убиете бе,хора!Първоначално написано от LGPz
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
аз се целунах за първи път на 15год.,но за съжаление не беше с момче което харесвахсега съм на 17
![]()
Моята беше на 15 и е един от най-големите гафове в живота ми. Защо? Защото не я помня!Бях твърде пиян. На всичкото отгоре научих 3 месеца по-късно, когато беше втората ми целувка, която всъщност си мислех, че е първата.
![]()
И наистина ме е яд, защото ако бях адекватен, сигурно щеше да е незабравимо преживяване (а всъщност стана забравимо). Беше с момиче, което доста харесвах. Знам, че съм олигофрен и още не мога да си го простя.
Ооо, помня този ден, всякаш беше вчера![]()
Бях на 13 и си бях харесала един батко (на 1и той също ме беше харесал и ме изпрати една вечер и си говорехме доста дълго време и накрая той пристъпи към мен и то стана..беше много романтично, защото лампите във входа загаснаха...
Всичко беше точно, като изключим това, че сърцето ми щеше да изхвърчи, плюс това през цялото време си мислех "ми сега ако се изложа" "о боже, много съм зле в устата" и некфи такива![]()
bravo i az ne sam se,a sam na 18 godini...ne moga da se celuvam s vseki sre6tnat!!!Първоначално написано от sasha_90
[/b]Ами,моята първа целувка беше на 20 април,тази година.Точно 1 седмица,преди да навърша 15 годинки.Беше с един батко на една пейка.И все пак,още ни мога да се целувам добре....ама има време,ще се науча. :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
На 13.Един месец след като ги навърших.Хех не беше чак толкоз хубаво де...Сега сам на 15
ами беше на 13..когато си тругвахме от училище едно момче,което харесвах ме попита дали искам да тръгнем и се целунахме..сега съм на 16
Na 12sq s1m na 13 hubavo be6e
Moqta pyrva celuvka beshe kogato bqh edva 12 godishna {ne che sega sym mn po-golqma)!Beshe s momcheto,po koeto bqh luda,no celuvkata beshe ujasna ..toi dobre se celuvashe choveka,no az se izlojih!Sled tova dori me pita iskash li pak i az otgovorih ne!Kolko sym glupava!Toi beshe na 15 ili 16, ne znam tochno!A az sega dekemvri navyrshvam 15!![]()
Амии мойта на 13.. Повече няма да кажа.. Не искам да си споомням просто.. Направих всичко перфектно.. Ама имах чувството че момчето не може нищо... Като беше 2 години по-голям от мен.. тцтцтц
Тоя блок май го знам.. Доста неща са се разпраяли з анего...Първоначално написано от SnoopCatt
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Еми ако е за тоя който аз се сещям.. Има бая неща да се разпраят за тоя блок..Първоначално написано от balgarianbg
Кво ли не се е говорило че е ставало там..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първата ми целувка беше на 14, сега съм на 18.Както се разхождахме в парка и той просто ме целуна![]()
Everything happens for a reason..
Ноември ставам на 14 още не съм се целувла и не ме е срам от това
e bqh za 6 klaskolko godishna sum bila nz..... be6e s togavashnoto mi gadje koeto iskashe da stignem dalee4 nad celuvkata... noo ne stana dr
![]()
Моята първа беше,когато бях на 13След няколко месеца ще правя 15
![]()
![]()
Мойта беше мн голяма романтика на една люлка с един батко !!! Направо се разтопих!!! Бях на 14 сега ще стана на 17!!!![]()
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Аз съм на 14 и още не съм.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
12![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Още не съм, и ме е страх да не сбъркам първия път![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko