.

Виж резултатите на анкетата: Кога ви беше първата целувка?

Гласували
170. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • На по-малко от 11

17 10,00%
  • На 11

10 5,88%
  • На 12

13 7,65%
  • На 13

36 21,18%
  • На 14

34 20,00%
  • На 15

24 14,12%
  • На 16

5 2,94%
  • На 17

3 1,76%
  • На 18

2 1,18%
  • На повече от 18

0 0%
  • Още не съм се целувал/а

26 15,29%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    sladurkata_
    Guest

otnosno the first kiss

mi hah purvata kiss be6e mn intr hah nikoga ne sum si mislila 4e moje da mi se slu4i po tozi na4in pri polojenie 4e se iam za romanti4na ma nea zn ta be6e edna ve4er v diskotekata s napulno nepoznat a vinagi sum iskala da e s 4ovek na kogoto durja i kogoto pz no kakto sami razbirate ne stana taka ta tancuvahme si nie i az usetih i vidqh kak toi se opitva da me kiss ama pri polojenie 4e dosega ne se bqh i samo se vurtqh i po edno vreme mu kazvam moe li te kiss i dokato se usetq toi si be6e navrql; ezika v ustata mi [/b]

Ми бях на 14 и макар да имах чувства към момчето първата ми целувка не беше нещо особено ...за разлика от по-нататъшните дори повече се кефих на мястото...един блок викахме му "Мъртвия блок" понеже беше някаква изостанала сграда ..нямаше прозорци нито нищо и всеки си влизаше без проблем ...и там на последния етаж се случи работата

Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Не съм се целувала още Декември ще навърша 14
    Ех...ще се прежала ... FIRST LESSON IS FREE...
    живея на адрес: "www.8mimart.pazardjik.bg "
    Ха-ха!Ще ме убиете бе,хора!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

аз се целунах за първи път на 15год.,но за съжаление не беше с момче което харесвах сега съм на 17

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Моята беше на 15 и е един от най-големите гафове в живота ми. Защо? Защото не я помня! Бях твърде пиян. На всичкото отгоре научих 3 месеца по-късно, когато беше втората ми целувка, която всъщност си мислех, че е първата.

И наистина ме е яд, защото ако бях адекватен, сигурно щеше да е незабравимо преживяване (а всъщност стана забравимо ). Беше с момиче, което доста харесвах. Знам, че съм олигофрен и още не мога да си го простя.

СладуранкЪ :P
    Guest
    Ооо, помня този ден, всякаш беше вчера
    Бях на 13 и си бях харесала един батко (на 1 и той също ме беше харесал и ме изпрати една вечер и си говорехме доста дълго време и накрая той пристъпи към мен и то стана..беше много романтично, защото лампите във входа загаснаха...
    Всичко беше точно, като изключим това, че сърцето ми щеше да изхвърчи, плюс това през цялото време си мислех "ми сега ако се изложа" "о боже, много съм зле в устата" и некфи такива

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    "Още не съм се целувала"
    колкото и странно да ви изглежда
    bravo i az ne sam se,a sam na 18 godini...ne moga da se celuvam s vseki sre6tnat!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    [/b]Ами,моята първа целувка беше на 20 април,тази година.Точно 1 седмица,преди да навърша 15 годинки.Беше с един батко на една пейка. И все пак,още ни мога да се целувам добре....ама има време,ще се науча. :P
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

На 13.Един месец след като ги навърших.Хех не беше чак толкоз хубаво де...Сега сам на 15

ами беше на 13..когато си тругвахме от училище едно момче,което харесвах ме попита дали искам да тръгнем и се целунахме.. сега съм на 16

Na 12sq s1m na 13 hubavo be6e

Повече от фен
    Moqta pyrva celuvka beshe kogato bqh edva 12 godishna {ne che sega sym mn po-golqma)!Beshe s momcheto,po koeto bqh luda,no celuvkata beshe ujasna ..toi dobre se celuvashe choveka,no az se izlojih!Sled tova dori me pita iskash li pak i az otgovorih ne!Kolko sym glupava!Toi beshe na 15 ili 16, ne znam tochno!A az sega dekemvri navyrshvam 15!

Град
    София
    Амии мойта на 13.. Повече няма да кажа.. Не искам да си споомням просто.. Направих всичко перфектно.. Ама имах чувството че момчето не може нищо... Като беше 2 години по-голям от мен.. тцтцтц
    Цитирай Първоначално написано от SnoopCatt
    "Мъртвия блок"
    Тоя блок май го знам.. Доста неща са се разпраяли з анего...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Амии мойта на 13.. Повече няма да кажа.. Не искам да си споомням просто.. Направих всичко перфектно.. Ама имах чувството че момчето не може нищо... Като беше 2 години по-голям от мен.. тцтцтц
    Цитирай Първоначално написано от SnoopCatt
    "Мъртвия блок"
    Тоя блок май го знам.. Доста неща са се разпраяли з анего...
    ЗА Къв блок стааа въпрос?
    Еми ако е за тоя който аз се сещям.. Има бая неща да се разпраят за тоя блок.. Кво ли не се е говорило че е ставало там..
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен Аватара на Ice
    Първата ми целувка беше на 14, сега съм на 18.Както се разхождахме в парка и той просто ме целуна
    Everything happens for a reason..

Ноември ставам на 14 още не съм се целувла и не ме е срам от това

e bqh za 6 klas kolko godishna sum bila nz..... be6e s togavashnoto mi gadje koeto iskashe da stignem dalee4 nad celuvkata... noo ne stana dr

аре бе кажете ми за блока

Моята първа беше,когато бях на 13 След няколко месеца ще правя 15

Мойта беше мн голяма романтика на една люлка с един батко !!! Направо се разтопих!!! Бях на 14 сега ще стана на 17!!!
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Дам... най-много отговори на 13 Автора... направи една тема "First Sex" да видим дали повечето ще отговорят на 14
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Аз съм на 14 и още не съм.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    12
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Още не съм, и ме е страх да не сбъркам първия път
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен
    Бях на 11г. с първото ми гадже (лапешка работа).Нито аз исках нито той,ама ни накараха насила.Беше ни първа целувка и на двамата.Помня,че ме беше гнус.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си