- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За вас и бившите ви гаджета.
Здравейте.
Насочвам въпроса си към всички от форума (момчета, момичета) и бих желала да науча какво ви е разделило с бившите ви гаджета. Какви са били причините за вашата раздяла, също не забравяйте да споменете и какъв е бил повода.
![]()
просто дойде края.
нямам повод да сънувам....
Emi toi be6e edno mom4ence,koeto neznae kvo iska ot jivota,az go razbrah o6te mn ot rano,no imah 4uvstva i ne iskah da se otkazvam tolkova lesno.No v edin moment vidqh 4e ve4e nqma smisul i go ostavih da si jivee jivota,dokato se nau4i kak da se darji s edno momi4e i nai-ve4e dokato osaznae kvo iska i kak da go postigne.Konkreten povod nqma6e,prosto re6ih 4e ne si zaslujava da buda s takuv 4ovek![]()
Стори ми се че бяхме прекалено дълго заедно (година) а тогава не мислех че ми трябва сериозна връзка и сложих края..После ми стана тъжно пак се върнах при него и накрая усъзнах че просто няма смисъл да продължавам с него щом го лъжа и за това се разделихме![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
predpolagam vyprosa ti ne e naso4en kym transexualnite
sq seriozno mi biv6ata mi jena be6e to4no takava kakvato ne mi trqq6e-ligla
4естно и моята история е същата :P но аз го напуснах заради приятелите му и заради обстоятелствата.но дреме ми на...Първоначално написано от Анонимко
...
Едно момиче .... в началото уж бяха само приятели,но след като се разделихме те тръгнаха ( от различни градове са и тръгнаха) Та.... той ме излага,че не си пишат вече,а аз разбрах в последствие,че даже са имали връзка и,че са се виждали .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми той беше пълен олигофрен.. Не знам защо тръгнах с него.. просто исках да видя какво е.. Е, видях, любопитството ми коства около месец увъртанияНай-накрая всико свърши и аз си отдъхнах.. беше яко
![]()
EEE TOVA E SU6TO I ZA MENEПървоначално написано от Анонимко
Разбрах за него мн неща,които не ми харесаха,по-точно неща с които се занимава.И реших че е по-добре за мен да не се забърквам в неприятности,а ако бях с него това е на 100%.А и прекалено мн ме ревнуваше,а аз мразя това.мразя да ме задушават и ограничават.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Много такива момченца има, беПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бившата му приятелка и това, че уж била бременна от него.. Ама това е минало вече![]()
С всичките ми бивши гаджета скъсах , защото бяха лигави момченца,освен с последното ми. С него дори не сме скусали както трябва. Просто спря да ми звъни и не ми отговаряше в skype . После когато аз му се обадих и той измънка нещо от сорта на "не се получава"....И така все още си чакам да ми се обади за да се видим и да поговорим....![]()
Имеше приятелка за която не ми беше казал...нещастник....![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Причината беше, че той не ми даваше това, от което имах нужда. Чувствах се така, все едно той се е хванал за мен като удавник на сламка и смуче от мен без да дава нищо в замяна. Чувствах се излишна, неоценена и не толкова обичана, колкото ми се искаше. Поводът беше това, че срещнах друг човек, който можеше да ми даде това, което исках.
Ami s posledniq...prosto ne bqh gotova oshte za nova vryzka,izpitvah 4uvstva kam predishniq i prosto skysah s nego.A za po-bivshiq...po4nahme da se karame izvednyj,ot4ujdihme se,lajehme se,imahme problemi i kraqt prosto doide,vypreki 4e napravih moje bi vsichko po silite si da ne stane tova,koeto stana.Za drugi bivshi kakvo da kaja?S tqh sme se razdelqli za lapeshki gluposti.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Разделихме се, защото и двамата искахме нещо ново, нещо различно, а между нас не се получаваше това от което се нуждаехме, и така!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Razdelihme se zashtoto go naranqvah.. Kolkoto poveche se zadylbochavaha neshtata mejdu nas tolkova poveche toi stradashe.. a ne go zaslujavashe.. I edin den se reshi.. i mi kaza che vryzkata ni nqma smisal.. i veche ne moje da prodaljava da jivee taka... Oshte ne sym go prejivqla zashtoto go obichah.. no istinata e che se radvam che se razdelihme.. za nego... zashtoto toi zaslujava nqkoq koqto naistina da go napravi shtastliv!
Беше скучен,лишен от чувство за хумор,постоянно недоволен от нещо...музиката в кафето била силна,полата ми била къса ...не харесвам такива хора
...мислех го за по-различен,но явно съм сгрешила ...аз спрях да го търся,той мен също и така...
![]()
от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла![]()
![]()
beshe absoluten de4ko..ne znaeshe kakvo iska ot men..samo me razigravashe i edin den mi pisna i go reznaxsega ne me interesyva sled kato go vidqx che ne e nishto osobenno[mislex go za mn po INTERESN i RAZLICHEN] az ne go tursq toi men otvtreme na vreme ama skoro shte spre stryva mi se :P tva e nakratko
![]()
Хм... накратко казано - защото беше загоряло и перверзно копеле /ама в лошия смисъл на думата/ и освен това, защото не уважаваше приятелите ми, които обичам повече от всичко на този свят! Бе нещастник с една дума! Пък и се оказа доста повърхностен!![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Хах помня само една причина с един бивш която доста ме нарани била съм прекалено малка за него,нз защо но ако найстина мислеше дютака нямаше да бъдем заедно 3 месеца(най-дългата ми връзка която съм имала),а с другите бивши ми просто краят дойде не че е имало някви основателни причини.
mi..postoqnno luje6e..ne samo men vsi4ki prosto si izmislq6e i jivee6e v nqkakuv negov nerealen svqt(s koi se e sbil i go e prebil..na kakva kola se e vozil..kakuv motor e karal...kak se e skaral s ba6ta si i go e udaril(a ba6te mu e 2 puti kolkoto nego)..i t.n.)misle6e se za idealen a i na vsi4koto otgore misle6e samo za sex i az ne mu pusnah(hodihme 1-2 meseca) i kogato skusahme na su6tiq den toi trugna s druga i q e izebal(s izvinenie) o6te su6tiq den..ne sujalqvam 4e se razdelihmemnogo hora sa mi kazvali 4e ne me e zaslujaval a i az sum edinstvenoto momi4e koeto ne mu e pusnalo..ne moja da se pohvali 4e me e minal i men..tupak