.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

За вас и бившите ви гаджета.

Здравейте.
    Насочвам въпроса си към всички от форума (момчета, момичета) и бих желала да науча какво ви е разделило с бившите ви гаджета. Какви са били причините за вашата раздяла, също не забравяйте да споменете и какъв е бил повода.

просто дойде края.
    нямам повод да сънувам....

Guest
    Emi toi be6e edno mom4ence,koeto neznae kvo iska ot jivota,az go razbrah o6te mn ot rano,no imah 4uvstva i ne iskah da se otkazvam tolkova lesno.No v edin moment vidqh 4e ve4e nqma smisul i go ostavih da si jivee jivota,dokato se nau4i kak da se darji s edno momi4e i nai-ve4e dokato osaznae kvo iska i kak da go postigne.Konkreten povod nqma6e,prosto re6ih 4e ne si zaslujava da buda s takuv 4ovek

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Стори ми се че бяхме прекалено дълго заедно (година) а тогава не мислех че ми трябва сериозна връзка и сложих края..После ми стана тъжно пак се върнах при него и накрая усъзнах че просто няма смисъл да продължавам с него щом го лъжа и за това се разделихме
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    predpolagam vyprosa ti ne e naso4en kym transexualnite
    sq seriozno mi biv6ata mi jena be6e to4no takava kakvato ne mi trqq6e-ligla

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Emi toi be6e edno mom4ence,koeto neznae kvo iska ot jivota,az go razbrah o6te mn ot rano,no imah 4uvstva i ne iskah da se otkazvam tolkova lesno.No v edin moment vidqh 4e ve4e nqma smisul i go ostavih da si jivee jivota,dokato se nau4i kak da se darji s edno momi4e i nai-ve4e dokato osaznae kvo iska i kak da go postigne.Konkreten povod nqma6e,prosto re6ih 4e ne si zaslujava da buda s takuv 4ovek
    4естно и моята история е същата :P но аз го напуснах заради приятелите му и заради обстоятелствата.но дреме ми на... ...

Град
    The Moon
    Едно момиче .... в началото уж бяха само приятели,но след като се разделихме те тръгнаха ( от различни градове са и тръгнаха ) Та.... той ме излага,че не си пишат вече,а аз разбрах в последствие,че даже са имали връзка и,че са се виждали .....

Guest
    Ми той беше пълен олигофрен.. Не знам защо тръгнах с него.. просто исках да видя какво е.. Е, видях, любопитството ми коства около месец увъртания Най-накрая всико свърши и аз си отдъхнах.. беше яко

Mn SuM tUjNaAa
    Guest
    EEE TOVA E SU6TO I ZA MENE

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Разбрах за него мн неща,които не ми харесаха,по-точно неща с които се занимава.И реших че е по-добре за мен да не се забърквам в неприятности,а ако бях с него това е на 100%.А и прекалено мн ме ревнуваше,а аз мразя това.мразя да ме задушават и ограничават.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Emi toi be6e edno mom4ence,koeto neznae kvo iska ot jivota, prosto re6ih 4e ne si zaslujava da buda s takuv 4ovek
    Много такива момченца има, бе

Guest
    Бившата му приятелка и това, че уж била бременна от него.. Ама това е минало вече

С всичките ми бивши гаджета скъсах , защото бяха лигави момченца,освен с последното ми. С него дори не сме скусали както трябва. Просто спря да ми звъни и не ми отговаряше в skype . После когато аз му се обадих и той измънка нещо от сорта на "не се получава"....И така все още си чакам да ми се обади за да се видим и да поговорим....
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Имеше приятелка за която не ми беше казал...нещастник....
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Причината беше, че той не ми даваше това, от което имах нужда. Чувствах се така, все едно той се е хванал за мен като удавник на сламка и смуче от мен без да дава нищо в замяна. Чувствах се излишна, неоценена и не толкова обичана, колкото ми се искаше. Поводът беше това, че срещнах друг човек, който можеше да ми даде това, което исках.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ami s posledniq...prosto ne bqh gotova oshte za nova vryzka,izpitvah 4uvstva kam predishniq i prosto skysah s nego.A za po-bivshiq...po4nahme da se karame izvednyj,ot4ujdihme se,lajehme se,imahme problemi i kraqt prosto doide,vypreki 4e napravih moje bi vsichko po silite si da ne stane tova,koeto stana. Za drugi bivshi kakvo da kaja?S tqh sme se razdelqli za lapeshki gluposti.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    на луната
    Разделихме се, защото и двамата искахме нещо ново, нещо различно, а между нас не се получаваше това от което се нуждаехме, и така!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Razdelihme se zashtoto go naranqvah.. Kolkoto poveche se zadylbochavaha neshtata mejdu nas tolkova poveche toi stradashe.. a ne go zaslujavashe.. I edin den se reshi.. i mi kaza che vryzkata ni nqma smisal.. i veche ne moje da prodaljava da jivee taka... Oshte ne sym go prejivqla zashtoto go obichah.. no istinata e che se radvam che se razdelihme.. za nego... zashtoto toi zaslujava nqkoq koqto naistina da go napravi shtastliv!

Град
    София
    Разстоянието ни раздели

Град
    ми у нас бе :D
    Беше скучен,лишен от чувство за хумор,постоянно недоволен от нещо...музиката в кафето била силна,полата ми била къса ... не харесвам такива хора ...мислех го за по-различен,но явно съм сгрешила ...аз спрях да го търся,той мен също и така...
    от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    beshe absoluten de4ko..ne znaeshe kakvo iska ot men..samo me razigravashe i edin den mi pisna i go reznax sega ne me interesyva sled kato go vidqx che ne e nishto osobenno[mislex go za mn po INTERESN i RAZLICHEN] az ne go tursq toi men otvtreme na vreme ama skoro shte spre stryva mi se :P tva e nakratko

Град
    California...why not?
    Хм... накратко казано - защото беше загоряло и перверзно копеле /ама в лошия смисъл на думата/ и освен това, защото не уважаваше приятелите ми, които обичам повече от всичко на този свят! Бе нещастник с една дума! Пък и се оказа доста повърхностен!
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от neverand
    просто дойде края.

Град
    Лапландия!?
    Хах помня само една причина с един бивш която доста ме нарани била съм прекалено малка за него,нз защо но ако найстина мислеше дютака нямаше да бъдем заедно 3 месеца(най-дългата ми връзка която съм имала),а с другите бивши ми просто краят дойде не че е имало някви основателни причини.

mi..postoqnno luje6e..ne samo men vsi4ki prosto si izmislq6e i jivee6e v nqkakuv negov nerealen svqt(s koi se e sbil i go e prebil..na kakva kola se e vozil..kakuv motor e karal...kak se e skaral s ba6ta si i go e udaril(a ba6te mu e 2 puti kolkoto nego)..i t.n.)misle6e se za idealen a i na vsi4koto otgore misle6e samo za sex i az ne mu pusnah(hodihme 1-2 meseca) i kogato skusahme na su6tiq den toi trugna s druga i q e izebal(s izvinenie) o6te su6tiq den..ne sujalqvam 4e se razdelihme mnogo hora sa mi kazvali 4e ne me e zaslujaval a i az sum edinstvenoto momi4e koeto ne mu e pusnalo..ne moja da se pohvali 4e me e minal i men..tupak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си