.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    под клоните на едно дърво
    az ne si padam mnogo po dulgite vruzki nai dulgata mi e bila po4ti 2 meseca ne zaradi 4oveka ami za6toto az ne moga da zidurjam pove4e
    povodi mnogo stiga da isak6 da go skusa6 vinagi moje6 da si anmeri6 povod, az prosto edin den osuznah 4e ve4e ne e kakto predi i 4e nqma smisul da muka mom4eto za6toto be6e pi4 no ve4e vsi4ko be6e svur6ilo.....

Град
    София
    Ето тема за мене.. Обожавам БИВШИЯ СИ..
    Емиии аз разбрах няколко неща за него.. Той за мен... Карахме се пловин месец.. Разделихме се за 2-3 дена събрахме се.. И пак се разделихме.. Сега пак се задяваме ама той май пак се изплаши от мен..
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен Аватара на Ice
    Той трябваше да ходи в Харватска на екскурзия! Аз знаех от самото начало, че няма да се сдържи и ще направи някоя глупост и колко ли не му се молих и не плаках само и само да не отиде...Отиде писа ми първите 3 дена и след това спря..След като се върна не ме потърси знаех, че става нещо но ме беше страх да го попитам къде е проблема, защото предполагах, че е дошъл края..Така и стана..Призна си, че е спал с 2 момичета, и че не ме обичал вече както преди (?!) и така реши да тръгне с друга...
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Растоянието е голям враг на любовта Голямо мъчение и препятствие...Бях си в Бг за ваканцията, и стана..Но на 4-тият месец чат разбрахме, че е излишно..само болка и мъка си докарахме Но НЕ съжалявам за нищо!
    ♥ ♥ ♥

samotata^
    Guest
    varna se pri bivshata si pr.az sam dosta po malka ot nego i toi ne me vzemashe na seriozno.a pak az vzeh 4e se vlubih i oshte ne moga da go zabrawq,

Град
    Sofia
    Той пушеше коз , аз - не. Движеше с едни пропаднали наркоманчета. Много го обичах, но накрая ми омръзна да успокоявам майка му през ден и да го издирвам , когато реши, че трябва да не се прибира с дни при семейството си, което истерясваше от притеснение. Просто се отдръпнах... така или иначе бях безсилна. Прекарахме много хубави моменти, но живеехме в различни светове, а аз не можех и не исках да се приспособя към неговия.

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

mi s predniq se razdelih zashtoto.. . toi be6e pi4ee iiii izobshto ... nito izlizahme nito se durjahme kato gadjeta.. e poslednite nqkolko dni da .. durjahme se no .. ina4e preddniq zashtoto edna fr mi napulni glavata s gluposti i obshto vzeto ne go haresvah... ii takam abe v obshti linii az sum tipa 4ovek koito i pri nai malkoto moje da skusa s gadjeto si za tfa moje bi sum i nqmala seriozna vruzka

Супер фен Аватара на maybelline
    Бившият ми приятел е от моя клас.Криехме връзката ни (по негово желание),така и не разбрах защо,само че уж го било срам,че има гадже.Бяхме заедно около една година,като за това време скъсахме три пъти (третият беше окончателно).Първото скъсаване беше месец и половина след като тръгнахме.Той си хареса една моя приятелка (с която тогава тъкмо се бяхме запознали де,в последствие след като и те скъсаха,тя ми стана много добра приятелка).Аз усетих,че нещо не е наред и го попитах за нея и накрая решихме да се разделим и те да тръгнат заедно.След като скъсаха(след месец),той пак поиска да се събере с мен.Аз се съгласих.Изкарахе заедно половин година и на една училищна екскурзия след като той не ми обръщаше никакво внимание и дори не се поинтересува с кой съм в една стая или къде съм изобщо в хотела.През тези няколко дни той изобщо не говореше с мен и с нищо не показа,че съществувам за него.Това беше след поредица "необръщане на внимание" в класната стая и затова реших да прекратим връзката.Скъсахме и след по-малко от месец отново се събрахме.Третото скъсване беше 3 месеца по-късно.Той се сприятели (т.е. си мислеше че се е сприятелил,тъй като те само го използваха,но той не знае) с някои "мацки" от нашия клас и започна да излиза с тях,без да взима мен (въпреки че му бях гадже) и само се сваляха или поне натам отиваха нещата.Един ден,след като се бяхме разбрали да се видим след училище,но той остана там да ги чака,за да отидат на кънки на лед,аз си тръгнах и вечерта скъсахме по Скайп.Оттогава до известно време бяхме в отвратителни отношения.Сега почти не си говорим.Той искаше да си останем приятели,но използваше това като предтекст,за да ме дразни и тормози с разни глупости,на които аз се връзвах.
    Сегашният ми приятел е съвсем различен.От него научих какво всъщност означава някой да те обича истински и да държи на теб.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Абсолютно нищо.Краят просто си дойде.Бяхме изгубили всякаква връзка,но когато случайно го срещнах тези дни нещо пак ми трепна.Толкова добре го познавам,че знам че и на него,въпреки че и двамата сме обвързани.Както пише и в подписа ми част от сърцето ми е още у него и винаги ще бъде,не се съмнявам!

еми бифшия ми приятел.. той ме скъса.. беше сичко за мен, мноо го обичам, и винаги ше е така.. таа.. скъсахме заради шибаното разстояние.. 10 месеца и накрая ми заби, че му е било супер шит като не ме вижда често и... -- > Старата любов ръжда не хваща, но трябва ли за това новата любов да плаща.. една разбита любов, която ще остане до гроб..
    ~!1912!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си