Поствам тази тема с цел да помогна!
НЕ се жалвам от нещо и не моля за съвети.
Всичко което ще напиша тук не го налагам задължително на всички!
Мисля,че е от полза на голяма част от мъжката част на форума!
И такаа..
Жените и информацията

Защо мъжете имат чувството, че дават информация? При първа среща или при запознанство с момиче, те прехвърлят дъвката като че ли се опитват да се продадат. Това, което не разбират тези мъже, е, че изпращат информация ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ по това, как ходят, как говорят, какво носят и какво правят. ТЕЗИ неща жените ги забелязват. Жените ИСКАТ информация; това правят те при среща. Тя вече те анализира, няма нужда да се продаваш с думи.

Казваи на жената САМО това, което искаш да й кажеш. Най-добре й давай, дори и ако се жените, МИНИМАЛНА информация за миналото си. Според мен това, което е ставало ПРЕДИ да я срещнеш, не е нейна работа. Ако тя попита защо не е потръгнала предишната ти връзка, кажи й че НЕ ЗНАЕШ. Жените си мислят, че мъжете си нямат понятие от връзките, така че няма да й прозвучи съмнително. Ако те попита колко гаджета си имал, кажи й, че НЕ ГИ БРОИШ. Въпросът е да й дадеш МЪЖКИ отговор. Не й давай НЕДОМИСЛЕН отговор. Тя не знае, че си умен. Давай й ГЛУПАВИ отговори. Прави се на глупав. Не се притеснявай. Тя ще се върже.

Тя: Защо се разделихте с бившата?
Ти: Не знам. Просто така стана.
Тя: Все пак трябва да има някаква причина.
Ти: Все пак не съм психолог. Кой знае...

Без детайли. Жените не мислят, че мъжете могат да мислят. Така че твоите отнесени отговори ще бъдат приети. Ако тя си търси втори Айнщайн или професор, разкарай я! В края на краищата, кой иска да се говори за ДНК във връзката си? Прости, размити отговори. Добрите момчета (като мен преди) си мислят, че трябва да си “признаят”.

НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НА ЖЕНАТА КАКВОТО И ДА Е НЕГАТИВНО ЗА ПРЕДИШНИТЕ СИ ГАДЖЕТА.

Тя: Какво не обичаш да ти правят жените?
Ти: Да отменят срещите.
Тя: Не, сериозно. Какво наистина те вбесява?
Ти: (хващаш я и я целуваш) Задаваш прекалено много въпроси (с голяма усмивка).

Знам, че доста хора няма да харесат това, което казах. Запомни едно. Премълчаното не е лъжа. Истината винаги е някъде там. Ако тя наистина иска да разбере за миналия ти брак, може просто да отиде и да говори с бившата ти съпруга.

По какви други причини не бива да ДАВАШ информация? Фактът, че жените са безскрупулни с информацията, която получават от теб и абсолютно не могат да бъдат обективни. За първия месец. Факт е, че тя ще интерпретира погрешно това, което кажеш и ще си направи лоши заключения за личните неща, който й кажеш. Ако отидеш на среща с някоя мадама и й кажеш, че си разглеждал книга да сатанинската църква, защото просто си бил любопитен, тя няма да разбере, че просто си бил любопитен. Всичко, което кажеш след това, ще бъде ИЗКРИВЕНО в нейния ум. Колкото по-дълго излизаш с жената, толкова по-приемлива е информацията.

Недей да седиш пред нея с каменно лице. Говори за НЕЯ. Не навлизай в прекалено лични подробности за първите 1-2 срещи. Виж дали е готова. Готова е, ако няма търпение за срещите. ПЪРВО тя трябва да харесва идеите ти за срещи. Може тя да харесва друг повече. Остави я да отиде при него. Но ако се върне при теб и дума не обели, ще знаеш, че си победител.

Информацията, в началото, действа негативно на жената по отношение на теб. Екшън срещи, плуване, боулинг и т.н. са нещата, които ти трябват.
Амин!