.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ако имаш предвид това, че няма красиви и интелигентни жени, си в голяма грешка. Не са много, но ги има. Изобщо защо водим този разговор?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ти го подтикна!
    Аз пък ще кажа последната дума!
    Всеки може да си хване интелигентна мадама използваики същите примери като за тъпите!
    Е разбира се съвсеем малко по изменени!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ти го подтикна!
    Аз пък ще кажа последната дума!
    Всеки може да си хване интелигентна мадама използваики същите примери като за тъпите!
    Е разбира се съвсеем малко по изменени!
    Хахаххаххаа, да. Обаче интелигентните мадами не остават с глупаци, които четат по тийн форуми как се свалят жени, а всъщност не могат да предложат свестен разговор /пример с "Не знам" и "не съм ги броил" - това са отговори на идиот/.

Плашите ме, хора. И в приятелските си отношения ли сте толкова вманиачени по теорията?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Coolguy
    Valar,
    вярно. Респект.

Не се учудваш на отрицателните, гневни, и даже обидни женски постове тук нали? Напълно нормално е.
    Аз лично не видях нито гневни, нито обидни постове. Личи си кой си въобразява какви ли не неща са жените. Продължавай в този дух и ще имам огромен успех с някоя глупачка или 11 годишна.
    Това пък откъде дойде?

Valar, дръж я здраво. Аз ще й сложа ризката с дългите ръкавки преди да избяга!

Тази "информация" е доста куха... извинавай, ма жените не са някъв звяр, от който трябва да се пазиш Изобщо не съм съгласен...
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Тази "информация" е доста куха... извинавай, ма жените не са някъв звяр, от който трябва да се пазиш Изобщо не съм съгласен...
    четеш между редовете!
    Valar, дръж я здраво. Аз ще й сложа ризката с дългите ръкавки преди да избяга!
    Ааа не аз се уплаших оставям я на теб!
    Light The Universe

сас
    Guest
    четеш между редовете!
    между кои редове чете бе тапак ?

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    Информацията между жените се разпространява по-бързо от колкото в интернет! МДа!
    kakav ti internet te sa na e-mail bomber

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си