- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените и информацията
Каква информация? Аз мислех, че човек когато излиза с друг човек, търси общуване.Първоначално написано от Valar
1. Добре е човек да знае дали другият се е чукал с целия квартал и затова се е разделил с бившата си. Какви са етзи глупости - да не знае нищо? Аз с удоволствие бих казала на приятеля си защо съм скъсала с бившите си.Първоначално написано от Valar
2. Ако каже, че не ги е броил, значи са повече от 10, което пак е лош знак. И означава, че е бил с тях едва ли не само за ебането - 1 месец чукане и край.
3. ООО, аз явно съм мъж, защото много добре преценявам дали един човек /особено мъж/ е интелигентен. Дори да се прави на глупав. Мъжът ми твърди, че е глупав, даже веднъж ми каза, че животът на глупака е много по-лесен и затова иска да го мислят за такъв. Но на мен от началото ми беше ясно, че е интелигентен, после разбрах, че е и гениален.
Явно имаш предвид глупавите и инфантилни жени.
В началото окей, но след задълбочаването на връзката е нужен поне един разговор за тези неща - искрен. Много мразя мъжете да ми смотолевят по този начин. Моят го прави редовно.Първоначално написано от Valar
Тази информация би била полезна - момичето пита какво да избягва да прави /например да ти звъни, когато си на работа/. Малки неща, с които човек може да се съобрази. Ама който е идиот, ще слуша съветите ти. И най-вече - който си търси повърхностна жена.Първоначално написано от Valar
Има жени и жени. Има и жени с характер на мъже. Защо постоянно се опитвате да ги разберете? Опитайте се да разберете тази, която ви интересува. Но не с игрички, а просто с общуване. Не сме чак толкова сложни. И мъжете не са. И разберете едно - никога няма да можете да разберете напълно другия пол, защото не можете да се поставите на негово място.
Възможно ли е да бъде по-красиво?