Цитирай Първоначално написано от Valar
Защо мъжете имат чувството, че дават информация? При първа среща или при запознанство с момиче, те прехвърлят дъвката като че ли се опитват да се продадат. Това, което не разбират тези мъже, е, че изпращат информация ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ по това, как ходят, как говорят, какво носят и какво правят. ТЕЗИ неща жените ги забелязват. Жените ИСКАТ информация; това правят те при среща. Тя вече те анализира, няма нужда да се продаваш с думи.
Каква информация? Аз мислех, че човек когато излиза с друг човек, търси общуване.

Казваи на жената САМО това, което искаш да й кажеш. Най-добре й давай, дори и ако се жените, МИНИМАЛНА информация за миналото си. Според мен това, което е ставало ПРЕДИ да я срещнеш, не е нейна работа. Ако тя попита защо не е потръгнала предишната ти връзка, кажи й че НЕ ЗНАЕШ. Жените си мислят, че мъжете си нямат понятие от връзките, така че няма да й прозвучи съмнително. Ако те попита колко гаджета си имал, кажи й, че НЕ ГИ БРОИШ. Въпросът е да й дадеш МЪЖКИ отговор. Не й давай НЕДОМИСЛЕН отговор. Тя не знае, че си умен. Давай й ГЛУПАВИ отговори. Прави се на глупав. Не се притеснявай. Тя ще се върже.
1. Добре е човек да знае дали другият се е чукал с целия квартал и затова се е разделил с бившата си. Какви са етзи глупости - да не знае нищо? Аз с удоволствие бих казала на приятеля си защо съм скъсала с бившите си.
2. Ако каже, че не ги е броил, значи са повече от 10, което пак е лош знак. И означава, че е бил с тях едва ли не само за ебането - 1 месец чукане и край.
3. ООО, аз явно съм мъж, защото много добре преценявам дали един човек /особено мъж/ е интелигентен. Дори да се прави на глупав. Мъжът ми твърди, че е глупав, даже веднъж ми каза, че животът на глупака е много по-лесен и затова иска да го мислят за такъв. Но на мен от началото ми беше ясно, че е интелигентен, после разбрах, че е и гениален.

Явно имаш предвид глупавите и инфантилни жени.

Тя: Защо се разделихте с бившата?
Ти: Не знам. Просто така стана.
Тя: Все пак трябва да има някаква причина.
Ти: Все пак не съм психолог. Кой знае...

Без детайли. Жените не мислят, че мъжете могат да мислят. Така че твоите отнесени отговори ще бъдат приети. Ако тя си търси втори Айнщайн или професор, разкарай я! В края на краищата, кой иска да се говори за ДНК във връзката си? Прости, размити отговори. Добрите момчета (като мен преди) си мислят, че трябва да си “признаят”.
В началото окей, но след задълбочаването на връзката е нужен поне един разговор за тези неща - искрен. Много мразя мъжете да ми смотолевят по този начин. Моят го прави редовно.

НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НА ЖЕНАТА КАКВОТО И ДА Е НЕГАТИВНО ЗА ПРЕДИШНИТЕ СИ ГАДЖЕТА.

Тя: Какво не обичаш да ти правят жените?
Ти: Да отменят срещите.
Тя: Не, сериозно. Какво наистина те вбесява?
Ти: (хващаш я и я целуваш) Задаваш прекалено много въпроси (с голяма усмивка).
Тази информация би била полезна - момичето пита какво да избягва да прави /например да ти звъни, когато си на работа/. Малки неща, с които човек може да се съобрази. Ама който е идиот, ще слуша съветите ти. И най-вече - който си търси повърхностна жена.

Има жени и жени. Има и жени с характер на мъже. Защо постоянно се опитвате да ги разберете? Опитайте се да разберете тази, която ви интересува. Но не с игрички, а просто с общуване. Не сме чак толкова сложни. И мъжете не са. И разберете едно - никога няма да можете да разберете напълно другия пол, защото не можете да се поставите на негово място.