- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въобще не съм се целувала
Просто се остави на момента и не мисли.Доближете си устните и се целунете, т`ва е.
Първоначално написано от mnoo_vliubena
mhm i az sym na 13 i az ne sym se celuvala re6ih 4e nqma za kyde da byrzam...i 6te si 4akam no po4nah da se pritesnqvam 4e nablijava tfa da se slu4i no ako iska6 syvet ostavi mom4eto da deistva i ne mu misli tolkova...
И аз не съм се целувала все още!Скоро щеше да се случи но се осетих на време и се спрях,защото щеше да стане с най-добрия ми приятел....бяхме пийнали![]()
![]()
Имала съм пет гаджета но с нито едно не съм се целувала,така че спокойно има време за всичко
![]()
Да не ти пукаНе му казвай, за какво му е да знае
Отпусни се и позволи на нещата просто да се случат
Това е просто целувка(е, да, мн е спеиална защото е първата, но не е нищо страшно) и не трябва да я взимаш толкова насериозно :P Успех, пожелавам да изживееш момента пълноценно
![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Nqma ot kakvo da se pritesnqva6 i spored men ne e nujno da kazva6 na mom4eto, za6toto vsi4ko 6e stane izvednaj, bez da se useti6 4e ve4e se slu4va![]()
със сигурностПървоначално написано от thefreak
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първоначално написано от mnoo_vliubena
![]()
![]()
MaLiIiI momi4e spox be na 13 si normalno e v tiq god nqkade da ti predstoi parvata celuvka taka 4e moje6 spokoino da kaje6 na mom4eto 4e ne si...ako e svesten 6e ta razbere ako re6i6 oba4e 4e nemoje6 da my kaje6...prosto se otpusni i ne se vdarvqvai dokato se celuvate
![]()
![]()
taka toi 100% nqma da razbere
![]()
оф я стига.... само не се сдухвай,не е кой знае кфо :ДПървоначално написано от mnoo_vliubena
Ще разбереш кога трябва да го целунеш!Просто ще го усетиш![]()
ДА ЖИВЕЯТ ТЕЗИ ТЕМИ!
а не като сегашните връснички на авторката да се ХВАЛЯТ каде и с колко са били наведнъж!
=D>
Просто остави той да направи първата крачка е готово!
Няма нищо страшно![]()
ne mu kazvai...dokato se useti6 da mu kaje6 ve4e 6te e minalokysmet
Не се впрягай, когато трябва да стане, ще стане и ще ти се струва най-нормалното нещо на този сята и за този момент. :P
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз такаПървоначално написано от find_m3
![]()
Ми виж ся кфо, много си е индивидуално... ако мислиш, че той няма да те изгледа странно и ако на теб ще ти е по-спокойно-му кажиПък и да не кажеш най-много да реши, че се целуваш ужасно, а с времето да наваксаш...
There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!
Не е нужно да му казваш според мен.Ще се получи.Не е толкоз страшно спокойно![]()
не го предупреждавай..може и да не разбере(въпреки,че може след целувката да му кажеш и да видиш какво мисли...)
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
вс ти казаха да се оставиш на момента и аз тфа бих ти казала
но друго исках да споделя тфоята тема ми даде оптимизъм 4е все още има моми4ета който на 13 се притесняват от целувки а не се 4удят дали са бремени или пък дали да правят секс![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
абе баба си пусни дядо си да си дигне малко цената 4е праи масова инфлацияПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
OMG... Поредната тема,абе хора има още поне 1000 такива теми бее.. Няма значение,все пак.. Мисля,че не трябва да му казваш...Така и той ще се старае да не те стресира и целувката ще се получи ужасна... А първата целувка трябва да е наистина запомняща се... Не му казвай..Няма нищо толкова сложно...Езика ти сам ще се справи хяхя от самосебе си...
По-добре му кажи
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Otpuska6 se i se naslajdava6 na momenta nqma nujda da kazva6 4e ne si se![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!