.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: za sexa

Az sam bulgarin!
    Guest

za sexa

Ееееейййй, Хорица.. имам малко питане Smile
    Я ми кжете нещо за секс-а!!! Embarassed От къде да започна.. (да подчертая, че съм девствен, както повечето от вас разбраха) Примерно със шпакли... после да премина към сеск-а (то шпаклата пае е сеск-орален, ама имам в предвид...) Или секс после шпакли..ако аз свърша, а тя не Confused Shocked Незнам просто..
    Много ще съм благодарен, ако някой се напрегне и отговори на всичко Razz

Еми гледам, че нямате намерение да пишете сериозно... ама не разбирам, защо тогава се дразните от хората които пишат глупости например NSpi4 и me4eto_ (аз преди) Question Question Question Това не мога да разбера... Shocked

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia

Re: za sexa

Цитирай Първоначално написано от Az sam bulgarin!
    Ееееейййй, Хорица.. имам малко питане Smile
    Я ми кжете нещо за секс-а!!! Embarassed От къде да започна.. (да подчертая, че съм девствен, както повечето от вас разбраха) Примерно със шпакли... после да премина към сеск-а (то шпаклата пае е сеск-орален, ама имам в предвид...) Или секс после шпакли..ако аз свърша, а тя не Confused Shocked Незнам просто..
    Много ще съм благодарен, ако някой се напрегне и отговори на всичко Razz

Еми гледам, че нямате намерение да пишете сериозно... ама не разбирам, защо тогава се дразните от хората които пишат глупости например NSpi4 и me4eto_ (аз преди) Question Question Question Това не мога да разбера... Shocked
    Ako moje d api6e6 pove4e na bulgarski ezik 4e ni vkarva6 in the mist s toq smesen ezik
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Цитирай Първоначално написано от aMnEsIa_
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674 и това беше важна тема
    В темата ще намериш всичко, което ти е необходимо. Ето защо заключвам тази тема.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си