- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Дали съм бременна?
Imam seriozen priqtel i mnogo se obi4ame...Predi okolo sedmica pravihme seks s prezervativ....Na drugiq den se sumnqvah i bqh upla6ena,4e moje i da zabremeneq,za6toto ne bqh sigurna ,4e prezervativut e bil zdrav....Kupih si hap4eta ,koito deistvat za 24 4asa i izpih ednoto v diskotekata s bira...No dnes mi doide,oba4e s 15 dni zakusnenie...Iskam da popitam dali bih mogla da sum bremenna sled kato sum izpila tova hap4e s bira i to da ne e podeistvalo....nali vi kazah ,4e ne sum sigurna za prezervativa..vse pak e Sportex...i dali tova podranqvane na menstruaciqta mi e povliqno ot hap4eto ili e cvetna bremennost,,,Molq koito znae ne6to po tozi vupros da mi kaje.,...Blagodarq predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Dete.. Shte ti dam edin syvet.. Predi da zapochnesh da vodish polov jivot nauchi neshto za samoto ponqkoe "polov jivot" .. zashtoto si edna ot ne malkoto koito puskat temi s podobni vyprosi.. a povqrvai mi.. te sa izkluchitelno typi... i smeshni...
1. Ne si bremenna!
2. Tova hapche spored men ne e trqbvalo da go piesh ot pusta paranoq.. i imenno zaradi nego ti e zakysnqlo.. zashtoto hapcheto razbyrkva hormonite.. i e vredno.. samo v kraen slychai se pie..
ааааааааааа има 1000000 такива теми
^namina^
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нещо не можах да те разбера, как така с 15 дена закъснение, пък менструацията ти подранила. Обясни малко по-подробно. А иначе все пак си мисля, че щом си пила хапче, макар и да не е мн сиг дали е ималко нужда от него, няма как да си бременна, а смущението на цикъла ти е от хапчето. И винаги проверявайте презервативите след секс, за да сте по-спокойни! Късмет![]()
Никак не е трудно да прочетете нещо преди да почнете да водите полов живот. а също така и да проверявате презервативите. Иначе няма причини да се притесняваш. Още повече, че си изпила хапчето. А цикълът ти се е объркал заради него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ot xap4eto e!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Не разбрах!
Първо пишеш закъсняло с 15 дена , после казваш подранило.
Какво имаш впредвид?!![]()
Според мен това кръвотечение е породено от ефекта на хапчето, което както повечето нормално осведомени хора знаят, че то убива самата яйцеклетка и по този начин предотвратява бъдещата бременост, оттам и се получава това предварително кръвотечение, което само може да ни подскаже , че хапчето си е свършило работата като е умъртвило яйцеклетката предварително.
А за авторката съм без коментар![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Може и мен да ме нападнете, че ми е тъп въпроса, но аз все пак ще си го задамПреди 2 дена правих секс с момче,естествено с презерватив, но при смяната на първия, аз без да искам се докоснах до него. Не е проникнал в мен, но ме съмнява , че може все пак да е влезнало някакво количество сперма в мен... Другото което е ,че ми свърши преди 6-7 дена и това като че ли малко намалява вероятността да съм забременяла... Ако някой знае или може да каже нещо по въпроса, нека го направи, защото ми е супер нервно и немога да си намеря място.А е малко рано за тест за бременност..
![]()
Да се поправя - не до презерватива съм се докоснала, а до пениса на момчето.![]()
Към последната мацка-6-7 дни след края на менструацията си е баш най-опасното, защото по всички изчисления ти е 11-12 ден от цикъла, а това значи-овулация!!!!!
Въпреки това не си бременна, защото той трябва да се изпразни във влагалището ти!