.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: shampoan-ocvetitel

Повече от фен

shampoan-ocvetitel

da popitam za shampoana ocvetitel:1moje li kato se boqdisash s ocvetitela ako ne ti haresa cveta da si go premahnesh a ne da chakash 1;2 ili poveche sedmici? 2 ako nqkoi se e boqdasval i ne se e poluchilo mn dobre ili e stanalo na petna mn zle li e izglejdalo? potursih v dr takiva temo no ne mojah da namerq dostatychno info,ako znaete neshto poveche pishete i daite primer kakva marka e nai podohodqshat i s dobyr efekt
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Град
    anywhere...
    az nqmam mnogo ideq za teq 6ampoani ma 1 fr-ka sa boqdisa i stana dosta zle ,kosata i se izto6ti i plus tva 2 meseca ne padna tva 4udo a i ne na posledno mqsto polu4i se cvqt absolutno razli4en ot pokazaniq na 6ampoana ta ka 4e kato si re6ila da si promenq6 cveta na kosata po-dobre s boq pone spored men
    Don't want to grow up
    I want to get out
    Hey, take me away
    I want to shout out
    Take me away,
    Away,
    Away,
    Away,
    Away,

Мега фен
    Град
    София
    Бично аэ не съм ги употребявала.Преди време исках и щях да си купя от теэи на Palette,но ми каэаха ,че те не боядисвали , а само подселват естествения цвят на косата -един вид пидават блясък.Эа мен това са пълни глупости и эа това не се подведох....!Но братовчедка ми преди време си беше купила някакъв шампоано-оцветител и остана доста недоволна.Косата и не иэсветля, а само на слънце имаше нюанси...като цяло това не е боя и не може да се очаква ефект на боя...!Ако искаш да си боядисваш косата,това не е вариант...
    [size=7][b][u]fosse cos

emi da ti kaja pri vseki e strogo individualno......za6toto maika mi polzva takuv na "londa' v rusata gama vmesto boq i az re6ih da probvam s 4erveno uj da vidq kak 6te mi stoi.....no pri men ne izdurja i 2 mieneta na kosata,a tq go polzva kato boq
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Аз използвах веднъж и много ми хареса.А ако не ти харесва споко то се измива.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Сънливка
    Аз използвах веднъж и много ми хареса.А ако не ти харесва споко то се измива.
    ama moje li da go izmiq na edin put v smilsa da ne chakam vseki den da se kupq a ot edin put da go m=ahna
    Живеи живота има смисал
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

ot 1pat nqma da se maxne.....edna priqtelka se be6e boqdisala s takav 6ampoan,ami izlqzaxme,tq be6e s bqla bluza i zavalq-e bluzata i stana rozova (za6toto se be6e napravila 4ervena)..ina4e kam 1 sedmica nqkade ne ospq da maxne cveta to ne be6e 4erven,svetlo 4erven,rozaov,svetlo rozov...sas vsqko izmivane se promenq6e a i da ne ti kazvam vazglavnicata i na kakvo prili4a6e...
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Повече от фен
    a osven shampoan-ocvetitel i boq za kosa i sprei nqma li dr nachin za da si boqdisash kosata
    Живеи живота има смисал
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    a osven shampoan-ocvetitel i boq za kosa i sprei nqma li dr nachin za da si boqdisash kosata
    перхидрол му е майката
    е какъв друг начин искаш?
    другото-От една страна да боядисва,от друга-да се маха когато пожелаете. Такава врътка няма ,така че ако твърдо си решила да се боядисваш,много много не експериментирай ,ами си вземи боя,за чийто ефект не се съмняваш.
    >за шампоаните-мен лично ефекта много ми хареса.Взех цвят много близък до моя ,за да го подсили един вид,и се получи доста добре.Явно зависи от това,в какъв цвят искаш да се боядисаш,вярно-ако не е близък до твоя не се знае дали ще е толкова сполучливо.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    перхидрол му е майката
    другото-От една страна да боядисва,от друга-да се маха когато пожелаете. Такава врътка няма ,така че ако твърдо си решила да се боядисваш,много много не експериментирай ,ами си вземи боя,за чийто ефект не се съмняваш.
    >за шампоаните-мен лично ефекта много ми хареса.Взех цвят много близък до моя ,за да го подсили един вид,и се получи доста добре.Явно зависи от това,в какъв цвят искаш да се боядисаш,вярно-ако не е близък до твоя не се знае дали ще е толкова сполучливо.
    mi az sum s kestenqva kosa i iskam da si q napra malko po tumnichka no ne cherna i me beshe strah da ne e da mi stne na petna i posle da ne moga da izlena ot nas cql mesec A za boq ne iskam da riskuvam prosto zashtoto nz dali shte mi se ocveti dobre kosata da ne e da stane nqkoii gaf
    Живеи живота има смисал
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    значи аз от няколко месеца се боядисвам със шампоан оцветител и мога да ти кажа , че в началото наистина придава само блясък ... но след 2-3 път започва да придава и цвят ... боядисвам се червена и цветът е просто невероятен е вярно след време пада по не много скоро ... на палетте само използвам и съм доволна ... ааа и още нещо на всеки шампоан отзад си пише за какъв цвят коса е подходящ ... смисъл че няма да хване на катранено черна коса примерно ... и за да не се получават петна нанасяйте шампоана с гребен , но не четка така шампоанът се нанася равномерно по цялата дължина на косъма
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

перхидрол му е майката
    mi az sum s kestenqva kosa i iskam da si q napra malko po tumnichka no ne cherna i me beshe strah da ne e da mi stne na petna i posle da ne moga da izlena ot nas cql mesec A za boq ne iskam da riskuvam prosto zashtoto nz dali shte mi se ocveti dobre kosata da ne e da stane nqkoii gaf
    еми гаф може да стане винаги.Но щом искаш цвят,по-близък до твоя вероятността става по-малка.
    Както и да е-никой не може да ти даде гаранция така ; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    перхидрол му е майката
    еми гаф може да стане винаги.Но щом искаш цвят,по-близък до твоя вероятността става по-малка.
    Както и да е-никой не може да ти даде гаранция така ; )
    на всеки цвят шампоан отзад си пише за каква коса се препоръчва
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

за шампоан не мога да ти кажа как става работата, ама знам, че има балсами за коса, подхранващи(демек не са вредни) и са с оцветител. Такива са на Престиж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си