- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- shampoan-ocvetitel
da popitam za shampoana ocvetitel:1moje li kato se boqdisash s ocvetitela ako ne ti haresa cveta da si go premahnesh a ne da chakash 1;2 ili poveche sedmici? 2 ako nqkoi se e boqdasval i ne se e poluchilo mn dobre ili e stanalo na petna mn zle li e izglejdalo? potursih v dr takiva temo no ne mojah da namerq dostatychno info,ako znaete neshto poveche pishete i daite primer kakva marka e nai podohodqshat i s dobyr efekt
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
az nqmam mnogo ideq za teq 6ampoani ma 1 fr-ka sa boqdisa i stana dosta zle ,kosata i se izto6ti i plus tva 2 meseca ne padna tva 4udo a i ne na posledno mqsto polu4i se cvqt absolutno razli4en ot pokazaniq na 6ampoana ta ka 4e kato si re6ila da si promenq6 cveta na kosata po-dobre s boq pone spored men![]()
Don't want to grow up
I want to get out
Hey, take me away
I want to shout out
Take me away,
Away,
Away,
Away,
Away,
Бично аэ не съм ги употребявала.Преди време исках и щях да си купя от теэи на Palette,но ми каэаха ,че те не боядисвали , а само подселват естествения цвят на косата -един вид пидават блясък.Эа мен това са пълни глупости и эа това не се подведох....!Но братовчедка ми преди време си беше купила някакъв шампоано-оцветител и остана доста недоволна.Косата и не иэсветля, а само на слънце имаше нюанси...като цяло това не е боя и не може да се очаква ефект на боя...!Ако искаш да си боядисваш косата,това не е вариант...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
emi da ti kaja pri vseki e strogo individualno......za6toto maika mi polzva takuv na "londa' v rusata gama vmesto boq i az re6ih da probvam s 4erveno uj da vidq kak 6te mi stoi.....no pri men ne izdurja i 2 mieneta na kosata,a tq go polzva kato boq![]()
![]()
![]()
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Аз използвах веднъж и много ми хареса.А ако не ти харесва споко то се измива.
ama moje li da go izmiq na edin put v smilsa da ne chakam vseki den da se kupq a ot edin put da go m=ahnaПървоначално написано от Сънливка
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
ot 1pat nqma da se maxne.....edna priqtelka se be6e boqdisala s takav 6ampoan,ami izlqzaxme,tq be6e s bqla bluza i zavalq-e bluzata i stana rozova (za6toto se be6e napravila 4ervena)..ina4e kam 1 sedmica nqkade ne ospq da maxne cveta to ne be6e 4erven,svetlo 4erven,rozaov,svetlo rozov...sas vsqko izmivane se promenq6e a i da ne ti kazvam vazglavnicata i na kakvo prili4a6e...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
a osven shampoan-ocvetitel i boq za kosa i sprei nqma li dr nachin za da si boqdisash kosata
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
перхидрол му е майкатаПървоначално написано от charovnata_
е какъв друг начин искаш?
другото-От една страна да боядисва,от друга-да се маха когато пожелаете.Такава врътка няма ,така че ако твърдо си решила да се боядисваш,много много не експериментирай ,ами си вземи боя,за чийто ефект не се съмняваш.
>за шампоаните-мен лично ефекта много ми хареса.Взех цвят много близък до моя ,за да го подсили един вид,и се получи доста добре.Явно зависи от това,в какъв цвят искаш да се боядисаш,вярно-ако не е близък до твоя не се знае дали ще е толкова сполучливо.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
mi az sum s kestenqva kosa i iskam da si q napra malko po tumnichka no ne cherna i me beshe strah da ne e da mi stne na petna i posle da ne moga da izlena ot nas cql mesec A za boq ne iskam da riskuvam prosto zashtoto nz dali shte mi se ocveti dobre kosata da ne e da stane nqkoii gafПървоначално написано от tuka6na
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
значи аз от няколко месеца се боядисвам със шампоан оцветител и мога да ти кажа , че в началото наистина придава само блясък ... но след 2-3 път започва да придава и цвят ... боядисвам се червена и цветът е просто невероятен е вярно след време пада по не много скоро ... на палетте само използвам и съм доволна ... ааа и още нещо на всеки шампоан отзад си пише за какъв цвят коса е подходящ ... смисъл че няма да хване на катранено черна коса примерно ... и за да не се получават петна нанасяйте шампоана с гребен , но не четка така шампоанът се нанася равномерно по цялата дължина на косъма![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
еми гаф може да стане винаги.Но щом искаш цвят,по-близък до твоя вероятността става по-малка.Първоначално написано от charovnata_
Както и да е-никой не може да ти даде гаранция така ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
на всеки цвят шампоан отзад си пише за каква коса се препоръчваПървоначално написано от tuka6na
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
за шампоан не мога да ти кажа как става работата, ама знам, че има балсами за коса, подхранващи(демек не са вредни) и са с оцветител. Такива са на Престиж.