.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    K.S.
    Guest

Moderated:Влюбена съм в приятел на родителите ми

Ujas az sum na 15, a se vlubih v 27 god priqtel na na6te Toi se darji super milo s men, nz dali ima nqkfi 4yvstva oba4e az opredeleno imam. Normalno li e ??

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Не е нормално. Замисли се реално! Ти си на 15 а той на 27 тва се пак са 12 години разлика. Ти изобщо не си му на равнището и такава връзка е почти не възможна. Пък и той е приятел на ваще подяволите помисли как ще реагират те

Мега фен
    Град
    София
    Еми да се влюбиш е нормално,няма нищо ненормално !Обаче е доста големичък эа теб, а и е приятел на ваще...не ми се вярва те да се эарадват !Пък и `влюбена` не энам дали е точната дума,пойэчакай да мине малко време и може да то раэлюбиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не е нормално да се влюбваш в човек,който е с 12 години по-голям от теб.Помисли си дали ще ти е хубаво с него,имате ли общи интереси,пък и той е приятел на баща ти.Може да има приятелка/съпруга,за деца не знам.По-добре си намери някого на твоята възраст,с който да общуваш нормално и родителите също биха могли да го приема по-добре от приятеля на баща ти.За мен не е нормално.Той се държи мило от любезност може би.По-добре не се занимавай с него.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    По-добре си намери някого на твоята възраст
    Най-добре*

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Той се държи мило от любезност може би
    Най-вероятно е така...
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Over the hills and far away
    според мен това е просто увлечение нормално е да те привлича някой по стар ама чак за любов е малко прекалено да се говори той все пак е на 27 (най вероятно се държи мило с теб защото си си дете и защото е мил възрастен човек )
    не че за любовта има някви граници НО ВСЕ ПАК ти си малка и това не е нормално

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Vlubena sam ...

Цитирай Първоначално написано от K.S.
    Ujas az sum na 15, a se vlubih v 27 god priqtel na na6te Toi se darji super milo s men, nz dali ima nqkfi 4yvstva oba4e az opredeleno imam. Normalno li e ??
    Никъв шанс.
    - Всички авто-части на едно място!

sweety_secret
    Guest
    защо чак толкова гледате годините?! за любовта граници няма!!! но мила немисля че си чак влюбена,може би ти е просто голяма тръпка! но големият проблем е че е приятел на ваще и ако неискаш и той и ти да имате проблеми с тях по добре да няма нищо между вас!

Град
    Terra incognita!
    Не е нормално,разликата в годините е много голяма,той е семеен приятел!Представи си реакцията на родителите ти,ако научат,че вие,двамата,сте заедно!Много изненадващо ще е!Предполагам,че това,което чувстваш,е само увлечение и ще отмине(да се надяваме)!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    Няма значение с колко той е по-голям от теб. Важното в случая е, че ти си малолетна, а той - пълнолетен и зрял мъж. Не е нормално той да изпитва нещо към теб. Ще се държи мило с теб, естествено, да не е някой прост хлапак?!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Боже момичетата на тая възраст нямат никакъв акъл. Аз пък се влюбих в една приятелка на баба. Мислете малко бе кфи чувства може да има между вас !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Shto da ne e normalno?! Malko momiche si haresva po-golqm batko, neshto NEnormalno? Chesto sreshtano qvleniq, po malkite momichenca si haresvat po-golemite batkovci. Az sum vlubena v Brat Pit Ok po temata. Prosto si go zagledala kolko e sladak, vlubvane edva li e. Nqma nujda da kazvam, che e NEvazmojno da badesh s tozi batko!
    ♥ ♥ ♥

shaka_kan
    Guest
    Da suglasna sum s mnenieto ,4e si nepulnoletna i e kofti rab0tata. Az naprimer sum na 22 i si imam priatel na 35 godini! Taka 4e za lub0vta granici nqma , makar sled vreme se p0lu4avat pr0tiv0re4iq!

mmmm ne i ne mislq 4e toi ima 4uvstva darji se milo 6toto e priatel na roditelite ti ne obzalagai golemi nadejdi

Цитирай Първоначално написано от beb4ety
    mmmm ne i ne mislq 4e toi ima 4uvstva darji se milo 6toto e priatel na roditelite ti ne obzalagai golemi nadejdi
    i az taka mislq

По-добре не се занимавай с него. В това да си влюбена няма нищо лошо, но си избрала неподходящия човек.
    Разликата ви е голяма, а и той е приятел на родителите ти. Той се държи любезно с теб, но това не означава, че има някакви чувства.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    SoFiAaA :pPpP
    Emi nz..te sa 12 god. razlika no ti vse pak si na 15 ne si na 12-13 nali?Tova,koeto moje da te trevoji e 4e nai-veroqtno 6te iska da pravite sex..a na tvoita vuzrast ti nai-veroqtno ne si pravila i ako e taka nqma smisul da go pravi6 no ako ne iska da pravite sex togava nqma da ima problem
    ~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~

От колко време познаваш този човек?
    Ако го познаваш от малка първоначално вероятно си го възприемала като баткото, който се заиграва с теб, когато дойде у вас, а когато си пораснала си решила, че трябва по друг начин да се докажеш пред него и така...
    Тъй че се замисли дали наистина си влюбена!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И аз съм минала през този период. Да се влюбиш няма нищо лошо, но гледай баткото и околните да не разберат, че става доста неловко. Той няма как да ти отвърне, замисли се реално, а от това ще си наранена само ти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Той е приятел на вашите, плюс това е на 27, а ти на 15 - за какви чувства изобщо може да става въпрос?
    Човек на неговата възраст да не ти казвам как гледа на такива като теб..

Ако наистина се има с родителите ти дори няма и да те погледне, а ако му е все тая най-много да поиска да те изч*ка един-два пъти. И в двата случая нищо не печелиш, така че си го избий от главата
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Re: Moderated:Влюбена съм в приятел на родителите ми

Цитирай Първоначално написано от K.S.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Сигурно да... Питай го той кво мисли за тая връзка. ГОВОРЕТЕ ! Само това решава проблемите ...
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    zabravi. toi nee za teb
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    az puk mislq 4e toi ne e za tebe nameri si nqkoi po maluk (toi moje da ti e ba6ta)i go zabravi tozi I ne mislq 4e toi moje da ima 4uvstva kum tebe!SE pak USpeH!ti si re6ava6

Град
    sf-to
    6te ti kaja samu edno ZA LUBOVTA NQMA VAZRAST I GRANICI

Ами то годините не са чак толкова важни,но все пак!
    Той може да си има приятелка!
    А,и се държи мило с теб,защото е семеен приятел!
    Не може да се държи грубо в присъствието на родителите ти! Не е етично!
    Не се занимавай с него,има много по-млади и красиви момчета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си