- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как да спра?!?!
искам да спра да пуша знам че е лошо но вече просто немога.
задъхвам се , не ми върви в спорта вече и дъхът ми ухае гаднооо
пробвах разни препоръки ноп нестава
като например да изпия 1 голяма чава вода всеки път щом ми се припуши обаче не действа.
пръскам се от вода и пак ми се пушии
помогнете ми
Намали цигарите до минимум.Вложи много воля и сили и си помисли от какво се лишаваш,всеки път посягайки към кутията.Зачети се и в множеството надписи по опаковките....да,да и досега си ги виждала,но не си си давала сметка.Можеш да дъвчеш дъвка или да ядеш някакви бонбони.Лошя дъх,неизмено съпътсва тютюнопушенето.Сама,ще откриеш,че живота без цигари е много по-хубав,ох какви ги говоря,та нали и аз се тровя ежедневно.Ккато и да е дай всичко от себе си и откажи цигарите.Важно е желанието.......от тук насетне много воля и инат.Стискаш здраво зъби итова е......успех.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хей пушачо,само по един начин се спират цигарите и той е отраз!!!!!!!!Аз също бях мазен пушач ама се отказах на- 29май 2006-националният ден за борба с тютюнупушенето!(тогава не пуших)01 юни деня на детето (не пуших) 02 юни поклон пред незнаиния воин(не пуших) 03. юни рождения ден на тате (не пуших) и на 04. юни си викам вече 5 дена не съм палвала явно и без цигари се живее (от тогава не съм близвала \
/ горда съм!! а на теб ти стискам палци УСПЕХ!
mess with the best
die like the best
ami ako pu6i6 prekaleno mnogo za 1 sedmica se opitai da gi namali6 drasti4o i posle otraz gi spri..i az bqh taka no re6ih 4e nqma smisul da se trovq i edin den re6ih 4e ve4e nqma da pu6a i gi sprqh ot 4 meseca ne sum si i drupvala i ve4e ne izpitvam nikakva nujda... otna4aloto 6te ti e malko trudno i 6te ti se iska da si zapali6 no nedei posle ve4e 6te svikne6 bez tqhno trqbva silna volq... a i duv4i duvki ponqkoga pomagat kogato ti se pu6i mn a i za lo6iq duh
uspeh ot men
ОМГ"мазен пушач" бил....
Иначе отказването е доста трудно,аз вече 3 ти ден не съм палил ама не мога да се подпиша,че ми е лесно![]()
ami i az taka ama kum trevata pu6a ve4e ot mesec i ne6to dva po4ti 6te stanat vseki den daje ponqkoga i po 3-4 puti.vze da mi e dosta tupo i sduhano bez da se napu6a i po4nah da obi4am samiq duh na trevata za6toto predi me drazne6e kato pu6a samoto pu6ene samo efekta me kefe6e sega i dvete po4nahaПървоначално написано от ReaL^Pr0
.vlizam ti v polojenieto i ti kazvam 4e nai dobre e da si misli6 za parite koito ima6 4e va6te sa se trudili da gi izkarat za da ti gi dadat da si ima6 da si hapne6 ne6to a ti gi izpu6va6!vinagi kato si pomislq tova(osobeno kato 6murkam
) vinagi e dosta gadno.pomisli si kolko pari dava6 za cigari smetni gi i vi6 tiq pari edna godina da gi pesti6 kolko 6te ima6 uspeh
![]()
...лесно е да спреш цигарите, аз самата съм го правила хиляди пъти...![]()
оттърване от тея гадости няма, не ми разправяйте, че човек, който пуши от 5 години примерно може да спре да пуши изведнъж
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Много е лесно да,и аз съм ги спирала много пътиПървоначално написано от alice sw
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Може. Един познат на баща ми е пушил 26 години, в даден момент решил и ги спрял отведнъж. Воля.Първоначално написано от alice sw
Dam mn e qko vada si ot djoba qko pari vmesto da sum gi dala za nqkoi bokluk...Az gi sprqh zaradi maika mi.Tq mi kaza pone zaradi mene i da vi kaja...Mn hubavo kat ne pushish.To i cigarite sa si narkomanska rabota!Първоначално написано от fаke
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Слушай ме мене!Аз съм пушач и щи кажа как ги намалих:
Започнах така сутрин като стана принципно много ми се пуши и си дадох воля и пробвах да заместа цигарата с кафе (принципно сутрин съм и с кафе и с цигара обаче тук е др случая) обаче никога неси зимай чисто нормално кафе защото то без цигара не върви!Зимай си от онея лайната 3в1 там от тези!Гледай първата ти цигара да е след 16:00 и се ограничавай колкото можеш и постепенно намаляш!!Пушач съм от 7 години а в момента издържам с по 3 цигари на ден!!!Вече почвам да се оправям,несе задъхвам много а приятелите ми казват че съм почнал да раста!!!