- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо ли е момче да плаче??
Чудех се тъпо ли е?Говоря да плаче за момиче примерно?
![]()
Не се чувствай неудобно, поплачи си. На никой не му пука.
Защо да е тъпо?Всеки има чувства и понякога е необходимо да ги изразява.Момчетата се възприемат като силния пол,но и те имат право на емоции.Разбира се,ако не са някакви лигльовци,които плачат като някой ги удари и т.н..
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Естествено, че е тъпо. Не ги слушай масурите нагоре и надолу какво ти говорят. Ако все пак ревлъото в теб проговори - прави си го насаме.
Щото с приятелката ми сичко е адски точно заедно сме от 9 месеца много я обичам ама все пак...когато се скараме за нещо найстина глупаво и ми дожали и си помисля какъв би бил живота ми без нея и как няма да позволя да я загубя и незнам....а само до преди тези 9 месеца си мислехч,е само тъпите педераси плачат....
По принцип не е тъпо, но виж, ако се разчуе ще стане не само тъпо, но и унизително за теб.
Ами не е тъпо,ама ако наистина има за какво да плачеш.Всмисъл не може всеки ден ппо 100 пъти за щяло и нещяло да плачеш.Като някой женчо.Все пак ако има повод,поплачи си,но гледай да не се разчуе,че знаеш какви клкари има на тоя свят-ше те направят на 2 стотинки.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Не е тъпо! харесвам момчета, които могат да показват емоции, но само, когато е за нещо, което наистина си заслужава! а и това показва колко много ти пука, колко държиш на нея...такива нещица...
глупаво е да не си позволяваш да поплачеш, когато ти се иска, само защото много хора смятат, че е тъпо момче да плаче
Разбира се, че не е. Всеки изразява чувствата си по свой начин.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Тъпо е но понякога човек има нужда да си поплаче . Но за момчетата е по добре да си ревът насаме без никои да разбира![]()
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Не е тъпо.
Все пак и момчетата са хора и имат чувства. \/
Не е глупаво!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
не ме интересува хорското мнение. Най-напред е човешко и показва емоций.............губя момичето без което не мога да живея и без което нищо няма смисъл -- нека съм женчо и тъпак но не мога да спра да плача като си помисля какво ще правя - ходя си по улиците а сълзите си текат....
Ами за мен е малко гадно. Мъжът трябва да е символ на сила, мощ, а не да плаче..![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ако питаш мене е много тъпо. Като първо самото плакане е тъпо пък да не говориме за момиче. Щом е станало значи така трябва да бъде. И да се скъсаш да ревеш няма да се промени!
Ne e izobshto typo nqkoe momche da plache ,ako imash prichina ili nqkoe momiche ti e naranilo chuvstvata i iskash da si poplachesh si poplachi
Разбира се, че не е.
Ем не знам ама за мене е малко тъпичко.Само като си представя едно момче да плаче...ама яко...малко гадничко.Иначе малко да си поплаче като си легне-няма лошо![]()