.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 149
    Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не ме интересува хорското мнение. Най-напред е човешко и показва емоций.............губя момичето без което не мога да живея и без което нищо няма смисъл -- нека съм женчо и тъпак но не мога да спра да плача като си помисля какво ще правя - ходя си по улиците а сълзите си текат....
    Напротив можеш да живееш без кое да е момиче.
    Ревеш щот си женчо не заради друго.
    - Всички авто-части на едно място!

I majete sa hora
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

ne opredeleno kakvo mu e glupavoto .. moje bi e bezpolezno za6toto ni6to nqma da se opravi kato pla4e6 , no pone ti pomaga da se raztovari6 nqma zna4enie dali si mom4e ili momi4e vseki ima 4uvstva i e po dobre kogato gi pokazva6 =]

kato cqlo e tupo da se pla4e za takiva ne6ta no tova nqma ni6to ob6to s pola ti!Ako ne6to e iz4eznalo e imalo za6to a ako ne e trqbvalo 6te se vurne!Ne e nujno liubovta da e tragediq!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Фен
    Град
    Sofia =)
    е зависи са не знам ... случвало ми се е в 4ти клас

Град
    под клоните на едно дърво
    не не ммисля че е тъпо, защото секи има възможност да си покаже чувствата , дори да е с плаканеее, но това момче да плаче не е срамно както ние момичетата можем какво пречи и момчетата да плачат, нищо че са по силния пол

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    tupo e da pla4e6 za 4ovek,koito ne my pyka za teb. a ina4e ne e -vse pak se razbira, 4e mom4eto ne e bez4yvstveno

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Голям фен Аватара на Ice
    Човешко е.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не!
    ♥ ♥ ♥

samotata^
    Guest
    estestweno 4e ne e tapo.i mom4etata sa hora.shte dam edin dosta prost primer ama kato mom4etata si brasnat krakata taka mogat i da pla4at.

Град
    SoFiAaA :pPpP
    Oo ne az li4no mnoo uvajavam mom4etata,koito ne gi e sram da pla4at,puk bilo to za momi4e ili ne!
    ~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~

Re: Тъпо ли е момче да плаче??

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от Virt-Tuning
    Чудех се тъпо ли е?Говоря да плаче за момиче примерно?

Да съвсем тъпо е.
    според мен не е тъпо.не зна4и,4е като си мом4е -нямаш 4уства.според мен е нормално.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Естествено, че е тъпо. Не ги слушай масурите нагоре и надолу какво ти говорят. Ако все пак ревлъото в теб проговори - прави си го насаме.

Даммм ако РЕВЛЬОТО Ж ТЕБ ПРОГОЖОРИ реви насаме..... (аз да рева... ТРЯБВА ДА МЕ ЗГАЗИ ТАНК и пак не е сигурно )
    А, гледай сега социологическо проучване:
    Момчетата казват, че е тъпо.
    Момичетата и разни тъпаци набор `93 казват, че не е.

Изводите всеки сам си ги прави.

И тоя пич първо пуска тема да ни пита, пък после вика, че не го интересувало хоското мнение. Тъй ли бе, мамин? Върви по улицата и сълзите си капят. Браво, момче, това е мъжът на 21 век - безгръбначен ревлъо, който сваля гарда, когато някоя селска шундра го отреже. Срамувам се, че и двамата имаме патки между краката.

Град
    Sin city
    Какво ще рече израза..."тъпо ли е?"....самият израз е невероятно глупав, просто защото за всвки човек е различно...

Та по темата....естествено, че не е тъпо!
    Всеки, ама наистина всеки плаче...просто в различни моменти от живота си и за различни неща съответно.
    За мен специално сълзите са израз на чувства, назависимо дали положителни или отрицателни...плачът е знак на човешина, дори на живот...ако дадено нещо не може да те разчувства и трогне, така, че да пророниш сълза, това е сигурен фактор, че бавно, но сигурно, човешкото си отива от теб.

Именно за това е съвсем нормално, дори мило и красиво и момчетата понякога да отронват по сълзичка-две(без да стават ревлиовци, разбирасе)
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Имах предвид да ти се насълзят очите а не да седиш секи ден и да цивриш И то в някакъв определен момент от живота с нея веднъж на 3 месеца примерно.А не перманентно сяка вечер за нема нищо.

Град
    SoFiAaA :pPpP
    Имах предвид да ти се насълзят очите а не да седиш секи ден и да цивриш И то в някакъв определен момент от живота с нея веднъж на 3 месеца примерно.А не перманентно сяка вечер за нема нищо.
    Spored men ne samo 4e ne tupo ami i e privlekatelno.. taka de men si me kefqt mnoo mujete koito pokazvat6 4uvstvata si..
    ~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~

shto da ne e ... ako naisitna durjish na neq i naistina e stanalo neshto takova... na men nai dobriq mi fr mi e kazval 4e posledniq put kato se skrahme plakal.. no ne mi kazal po rano shtoto go bilo sram

Re: Тъпо ли е момче да плаче??

Чудех се тъпо ли е?Говоря да плаче за момиче примерно?

Не е тъпо,ама да не става вече някакъв ревльо като Мирослав от Биг Брадър !
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Човешко е.
    Ако ще се почувстваш по-добре няма нищо лошо да плачеш. Все пак по-добре е отколкото да правиш разни простотии...
    А ако толкова те вълнува хорското мнение, просто непоказвай пред други хора. Когато си сам ... тогава
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

sporen men nqma ni6to lo6o mom4e da pla4e za kakvoto i da e

Не,не е тъпо.
    А като видя момче да плаче,си правя извода,че е чувствително,което е много хубаво.Поне за мен.

Изобщо не е тъпо...всеки има чувства и го боли,когато нещо не се получи в любовта...така,че няма нищо лошо да плачеш...не само момичетата плачат...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    За мен не е тъпо.Всеки има правото да изрази чувствата си,а това е начин.След като си поплачеш ти става по-леко и болката поне малко преминава

RQ

Малко е тъпичко, щото момичетата са такива безчувствени животни, че едва ли им пука, че плачеш за тях ... виж ако е обратното, ще ти вдигнат кръвното ... Но пък за сметка на това успокоява ... аз съм плакал за момиче макар и да съм на 22 ... но пък точно след плакането се напихме с компанията и въобще не ми пукаше за нея на другия ден ...
    ... k33p w@lkinG ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си