.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 149
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е тъпо! харесвам момчета, които могат да показват емоции, но само, когато е за нещо, което наистина си заслужава! а и това показва колко много ти пука, колко държиш на нея...такива нещица...

глупаво е да не си позволяваш да поплачеш, когато ти се иска, само защото много хора смятат, че е тъпо момче да плаче
    Нaпълно подкрепям..
    ~!1912!~

Guest
    razbira se 4e ne e tupo mom4e da pla4e mom4etata makar i da sa po-silniq pol te su6to imat 4uvstva taka 4e ne se pretesnqvai kogato ima6 nujda popla4esh no gledai da ne ti stava navik

Град
    Пловдив
    Тъпо е момче да плаче за момиче но НЕ Е тъпо мъж да плаче за жена

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Не
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Ne puk ne e!No stiga da ima povod a ne za gluposti.Stra6no mi haresvat mom4etata koito pla4at zaradi momi4eta

xaxa che zashto da e tapo ...shtom q obicha i darji na neq,zashto da ne poplache pak zaradi neq
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Тъпо ли е момче да плаче??

Цитирай Първоначално написано от teen4e
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от Virt-Tuning
    Чудех се тъпо ли е?Говоря да плаче за момиче примерно?

Да съвсем тъпо е.
    според мен не е тъпо.не зна4и,4е като си мом4е -нямаш 4уства.според мен е нормално.
    Значи щом имаш чуства плачеш, а ако не плачеш значи нямаш чуства.
    Що за простотия ?
    - Всички авто-части на едно място!

Нормално и човешко е,но и зависи и от ситуацията.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Guest

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Малко е тъпичко, щото момичетата са такива безчувствени животни, че едва ли им пука, че плачеш за тях ... виж ако е обратното, ще ти вдигнат кръвното ... Но пък за сметка на това успокоява ... аз съм плакал за момиче макар и да съм на 22 ... но пък точно след плакането се напихме с компанията и въобще не ми пукаше за нея на другия ден ...
    damn right

Да ти се насълзят очите е напълно нормално, по различен начин си изразяваме чувствата, ама да ревтунеш навред не е.
    Turn the key
    turn the volume up to loud
    Roll right
    roll every window down
    Let the whole block know what this is about

тъпо е да му се плаче а да не смее
    ей това е тъпо

Град
    nqkade tam
    Istinata e nqkade po sredata tva 6a vi kaja.
    V4era piinah dve biri4ki,izbi ma na emociq obadih sa na edna fr(drug ne bi ma iztraql) i si izlqh du6ata
    neska sam si super \/ \/ \/

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    Твърдо НЕ! всеки има чувства и трябва понякога да излязат наяве! Лично аз съм плакал за момиче и несмятам, че съм постъпил глупаво!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Night_lover
    Твърдо НЕ! всеки има чувства и трябва понякога да излязат наяве! Лично аз съм плакал за момиче и несмятам, че съм постъпил глупаво!
    I az sam go prail toq nomer

Re: Тъпо ли е момче да плаче??

Цитирай Първоначално написано от Virt-Tuning
    Чудех се тъпо ли е?Говоря да плаче за момиче примерно?

Това едно момче да цинки при това за момиче е възможно най-жалкото и гнусно о и противно нещо което може да видиш!!!

Случвало ми се е само 1 път,напих се..аве нема в подробности както и да е и все пак е жалко

Град
    Middle of nowhere
    Което момче може да плаче, за каквото и да било, наистина много му завиждам !!! НАПЪЛНО СЪМ СЕРИОЗЕН, хиляди пъти ми се е искало да плача (момче съм за неразбралите), да си излея мъката през очите, обаче просто не мога. Ако можеш да плачеш, завиждам ти!
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Плача когато ми се плаче, не пия бира и не гледам футбол. По малко мъж ли съм от вас ?

KILL
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Girl-of-Sin
    Какво ще рече израза..."тъпо ли е?"....самият израз е невероятно глупав, просто защото за всеки човек е различно...
    ...ако дадено нещо не може да те разчувства и трогне, така, че да пророниш сълза, това е сигурен фактор, че бавно, но сигурно, човешкото си отива от теб.
    ТОВА Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР !!

Ne e tupo ..... normalno e i mom4eta da izrazqvat 4yvstvata si (no ne za glyposti) Moje da prolee6 edna , dve sulzi, v tova nqma ni6to lo6o, no ne prekalqvai!
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

awe az poprincip mn rqdko pla4a!adski rqdko! vednuj oba4e..... s edno momi4e se razdelihme.....a az mn e obi4ah....... i taka plakah 4e.....ddz....mnogo li mi se be6e nasabralo kakvo?!? mnogo plakah :d i za glupost.......edin fr det e vseki 4as sus men mi vika az teb ne sum te vijdal da pla4e6 a sega..... za momi4e i po4na se smee super mn
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    не мисля ,че е тъпо или смешно ...особено ако плаче за момиче .. какво по-хубаво от това ?

malka`sladkaaaa
    Guest
    Spored men ne e tapo
    Naprimer gadjeto mi.. kogato se skarame i posle kato se opravim(az po princip po4ti vinagi pla4a) toi su6to pla4e...pla4e ne ot muka ne ot bolka a za6toto me obi4a.. i vaprreki 4e pla4e i bi trqbvalo da go karam da spre az go ostavqm da pla4e..za6toto znam 4e taka ti olekva..prosto kogato vidq sylza po liceto my(sled kato sme se skarali da kajem) razbiram kolko mnogo me obi4a i kolko mn darji na men..
    i da .. hubavo e da pla4e6 ponqkoga..nezavisimo dali obi4a6 ili strada6 za nqkogo.. i az haresvam mom4eta koito go priznavat.. za6toto ne se pravqt "a sq vijte me az koi sam aala bala" nali se znaem.. a prosto pokazvat samite sebe si takiva kakvito sa..
    ne e nujno da se krie6 .. e kakvo i mom4etata pla4at i kakvo ?! tova 4e uj sa silnata strana.. nqmat pravo li ? Ne , imat i znam.. vsi4ki pla4at no nikoi ne si priznava... a nqma smisal da go kriem..

Според мен не е никак тъпо...всички сме хора и имаме нужда да показваме чувствата си...и какво като момчетата плачат!?грях ли е!?Всички плачат,но не го признават...
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

нз аз мисля че е тъпо аз не съм плакал от мн ереме и не мисля да го правя... не че не ми се е ревало от тогава просто според мен е излишно показване на емоций

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си