- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо ли е момче да плаче??
Нaпълно подкрепям..Първоначално написано от Анонимко
~!1912!~
razbira se 4e ne e tupo mom4e da pla4e mom4etata makar i da sa po-silniq pol te su6to imat 4uvstva taka 4e ne se pretesnqvai kogato ima6 nujda popla4esh no gledai da ne ti stava navik![]()
Тъпо е момче да плаче за момиче но НЕ Е тъпо мъж да плаче за жена
Ne puk ne e!No stiga da ima povod a ne za gluposti.Stra6no mi haresvat mom4etata koito pla4at zaradi momi4eta![]()
Нормално и човешко е,но и зависи и от ситуацията.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
damn rightПървоначално написано от young_rich_famous
![]()
Да ти се насълзят очите е напълно нормално, по различен начин си изразяваме чувствата, ама да ревтунеш навред не е.
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
тъпо е да му се плаче а да не смее
ей това е тъпо
Istinata e nqkade po sredata tva 6a vi kaja.
V4era piinah dve biri4ki,izbi ma na emociq obadih sa na edna fr(drug ne bi ma iztraql) i si izlqh du6ata
neska sam si super \/ \
/ \
/
Твърдо НЕ! всеки има чувства и трябва понякога да излязат наяве! Лично аз съм плакал за момиче и несмятам, че съм постъпил глупаво!
I az sam go prail toq nomerПървоначално написано от Night_lover
![]()
Това едно момче да цинки при това за момиче е възможно най-жалкото и гнусно о и противно нещо което може да видиш!!!Първоначално написано от Virt-Tuning
Случвало ми се е само 1 път,напих се..аве нема в подробности както и да е и все пак е жалко
Което момче може да плаче, за каквото и да било, наистина много му завиждам !!! НАПЪЛНО СЪМ СЕРИОЗЕН, хиляди пъти ми се е искало да плача (момче съм за неразбралите), да си излея мъката през очите, обаче просто не мога. Ако можеш да плачеш, завиждам ти!
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Плача когато ми се плаче, не пия бира и не гледам футбол. По малко мъж ли съм от вас ?
ТОВА Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР !!Първоначално написано от Girl-of-Sin
![]()
![]()
Ne e tupo ..... normalno e i mom4eta da izrazqvat 4yvstvata si (no ne za glyposti) Moje da prolee6 edna , dve sulzi, v tova nqma ni6to lo6o, no ne prekalqvai!
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
awe az poprincip mn rqdko pla4a!adski rqdko! vednuj oba4e..... s edno momi4e se razdelihme.....a az mn e obi4ah....... i taka plakah 4e.....ddz....mnogo li mi se be6e nasabralo kakvo?!? mnogo plakah :d i za glupost.......edin fr det e vseki 4as sus men mi vika az teb ne sum te vijdal da pla4e6 a sega..... za momi4e i po4na se smee super mn![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не мисля ,че е тъпо или смешно ...особено ако плаче за момиче .. какво по-хубаво от това ?![]()
Spored men ne e tapo
Naprimer gadjeto mi.. kogato se skarame i posle kato se opravim(az po princip po4ti vinagi pla4a) toi su6to pla4e...pla4e ne ot muka ne ot bolka a za6toto me obi4a.. i vaprreki 4e pla4e i bi trqbvalo da go karam da spre az go ostavqm da pla4e..za6toto znam 4e taka ti olekva..prosto kogato vidq sylza po liceto my(sled kato sme se skarali da kajem) razbiram kolko mnogo me obi4a i kolko mn darji na men..
i da .. hubavo e da pla4e6 ponqkoga..nezavisimo dali obi4a6 ili strada6 za nqkogo.. i az haresvam mom4eta koito go priznavat.. za6toto ne se pravqt "a sq vijte me az koi sam aala bala" nali se znaem.. a prosto pokazvat samite sebe si takiva kakvito sa..
ne e nujno da se krie6 .. e kakvo i mom4etata pla4at i kakvo ?! tova 4e uj sa silnata strana.. nqmat pravo li ? Ne , imat i znam.. vsi4ki pla4at no nikoi ne si priznava... a nqma smisal da go kriem..
Според мен не е никак тъпо...всички сме хора и имаме нужда да показваме чувствата си...и какво като момчетата плачат!?грях ли е!?Всички плачат,но не го признават...![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...