.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Еми незнам защо задаваш този въпрос...
    Като ти се доплаче не мислиш дали е тъпо или не, поне аз не мога да се сдържам и рева за всякакви простотии..Дали си момче или момиче няма значение...Тъпо е да си сдъраш чувствата!

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Guest
    Тъпо е който и да е да плаче - не си заслужава. И все пак обикновенно ти олеква.. странно чувство. Аз мразя да плача пред хора.. Но ако наистина имам нужда да плача, то не виждам хората като цяло

Мега фен Аватара на koalka
    Не е тъпо, но за основателна причина, защото такива има.Момчетата естествено ще кажат, че плачат само женчовците, но повечето ги е срам да си признаят и това ги прави стпахливци какво ще си помислят, а не би трябвало да се срамуват.

Всеки има чувства! Повечето лоши чувства се изразяват ,чрез сълзи!
    Наистина както момичетата плачат,защо и момчетата да не могат!
    все пак хора сме,човешко е !
    Има някои момчета,които мислят,че по този начин се показват като слабаци и т.н.,но наистина има и такива които не се срамуват да си поплачат!

ми нз така поставен въпроса бих казала"да". не ми се струва нормално момче да плаче. женствено ми изглежда. ако разбера че някое момче е плакало за мен, тогава бих се чувствала поласкана. не че ако разбера че някой е плакал за мне, това ще ме накара да го заобичам, но ако имам чувства към него това не би ми попречило. може би

Град
    sf-to
    ti pak moje li da pita6 takav tap vapros mom4etata sa6tu imat 4uvstva estestvenu 4e mogat da pla4at napalnu normalno e osobenno ako sa ot nejnite (tfa ne zna4i 4e trqq da sa meki kitki)

904062
    Guest
    NE SA JEN4OVCI SPRETE PO DQVOLITE ! Mom4eto i to e 4ovek nali ?
    da ste 4uli da ima zakon "mom4etata ne trqbva da pla4at"
    ili "pla4eneto e za momi4eta" ?
    Nqkoi kaza 4e e 'jenstveno' kakvo zna4i jenstveno? Pla4yt ne e samo za jeni mamka my !
    vseki pla4e :
    kato bebe, kato porastne, kato dete,kato kaka/batko, kato mama/tatko, kato lelq/4i4o, kato baba/dqdo..
    VSEKI IMA PRAVO I NE E TAPO..
    i kakvo kato po4ine nqkoi blizak i dai da ne skyrbim i da ne pla4im 6tot si mom4e.. da we sigorno taka 6te stane!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 904062
    NE SA JEN4OVCI SPRETE PO DQVOLITE ! Mom4eto i to e 4ovek nali ?
    da ste 4uli da ima zakon "mom4etata ne trqbva da pla4at"
    Boys don't cry

Има си филм по този повод.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    не мисля ,че е тъпо или смешно ...особено ако плаче за момиче .. какво по-хубаво от това ?
    mi da to tva vas va ustroiva tai 4e neka da revem

Тъпо друг път ,нали и момчетата са хора.Ако си момче и не плаче6 тфа означава да си от камък и нищо да не те трогва,е тфа е тъпо.Всеки има моменти в живота когато му става тъжно...така че си е нормално
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Град
    Over the hills and far away
    ако има за какво не е тъпо

ако просто си плаче е мн тъпо

Цитирай Първоначално написано от KaLeVrA
    нз аз мисля че е тъпо аз не съм плакал от мн ереме и не мисля да го правя... не че не ми се е ревало от тогава просто според мен е излишно показване на емоций
    "Не мисля да го правя" - ти кво-планираш кога какви чувства ще изпиташ ли? Никой не иска да плаче - това е нещо, което не можеш да спреш. И ако някой ден ти се доплаче? Ще се обесиш, щото ти е капнала сълза?
    Я се съвземете бе ... толкова ли ви е ниско чувството за пълноценност, че непрекъснато имате нужда да доказвате колко сте силни и велики? Това е смешно...
    Човека си е човек, независимо какво има в гащите. Нормално е човек да има чувства => е нормално да плачеш.
    На който му се убива време...

Emi ne e Tupo,daje e milo...Shto momichetata da plachat za momchetata,a momchetata za momichetata ne!Spored men izobshto ne e tupo,poriv na chuvstva...Izlivash si mukata edin vid!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Определено в очите на гаджето (което те обича(тогава и само тогава)) тва е най-великото и емоционално показване на отношение и чувства към нея. Тя е трогната и всичко авършва ..... по различни начини ;Рр

Как че е тъпо според мен е толко сладко когато някое момче си изразява чувствата а не е под общея знаменател на комплексарчетата които казват,че само гейчетата плачат според мен ти си много достоен човек щом не ти пука за тяхното мнение,а гаджето ти е истинса щастлевка може да е сигорна,че наистена я обичаш,а не се с нея просто ей така.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ако се случва рядко не е кой знае какво, но някак си не върви постоянно да ревеш... някак си се обърква представата за мъж
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от M[m
    M]Тъпо е но понякога човек има нужда да си поплаче . Но за момчетата е по добре да си ревът насаме без никои да разбира
    100% suglasen s tebe \/

Guest
    Ако е курва не си заслужава... Ако е ангелче и си сбъркал няма лошо.. ако е някоя пропаднала курвентия от квартала се научи да бъдеш гаден с нея

Guest
    Ако е курва не си заслужава... Ако е ангелче и си сбъркал няма лошо.. ако е някоя пропаднала курвентия от квартала се научи да бъдеш гаден с нея

Съвсем нормално е момче да плаче, но естествено да не плаче за някоя глупост. За глупости плачем ние, момичетата

Град
    Враца
    не е тъпо ,педалско е
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,няма нищо тъпо в това момче да плаче за момиче,стига момичето да си струва

Мега фен Аватара на EarthShaker

Re: Тъпо ли е момче да плаче??

Цитирай Първоначално написано от Virt-Tuning
    Чудех се тъпо ли е?Говоря да плаче за момиче примерно?

не, ама специално ти си мн тъп

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си