- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо ли е момче да плаче??
Не е тъпо,ако има истинска причина.Иначе момче (и момиче,де) да реве за каквото му падне,това е вече глупаво.
Може и да е тъпо за околните, ако те са недорасляци. За мен не е, даже мога да уважавам повече хора, умеещи да изразяват чувствата си.
Но, както казаха по-отгоре, трябва да си има причина за сълзите, иначе е просто лигавене.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
защо пък да е тъпо всеки изразява чувствата си по свой начин ама зависи де
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Някой обаче видя ли колко е стара темата?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
неПървоначално написано от Virt-Tuning
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Не-човешко е!![]()
еми виж сега то си има и една такава страна от която наистина е тъпо ако ревеш през пет минути и такано иначе някой път не е лошо да се отпуска по този начин
![]()
Не е тъпо.Така си показва емоцийте,и му олеква.А и все пак човешко същество е.
Зависи...ако момичето му е било скъпо...еми да и аз съм плакал ( само 1 проплакване бешеПървоначално написано от Virt-Tuning
)
не, но да си реват насаме![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Не е тъпо,нормално е.Това,че момчетата са силния пол не значи,че нямат чувствава и са коравосърдечни и бездушни същества.
много точно!Първоначално написано от little_elf
![]()
![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
и момчетата са хора все пак.. и те имат чувства![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
това показва колко чувствителен е и колко много му пука за определеното нещо,за което плаче.Първоначално написано от Virt-Tuning
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ненищо тъпо не намирам в това,като е момче дай да не плаче
и те са човешки същества и те имат чувства и понякога нужда да поплачат и нищо срамно няма в това
![]()
Аз мисля че не е тъпо. Ама не да ревеш за всяка простотия![]()
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
ne e tupo,4ove6ko e,dvama muje v jivota mi do sega sa plakali za men i to pred men,v tezi migove proumqh naistina kolko sa otkroveni.ne vijdam ni6to lo6o ili izlaga6to v tova,stiga da ne revat kato magareta za vsqka minala i zaminala prez jivota im!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
HE![]()
![]()
Tolkova sa sladi4ki !!!![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
защо да е тъпо..та и момчетата са хора ( не вдички де) и те имат чуства...
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Тъпо е!Ама е човешко!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Вярно, че казват, че момчетата са животни, нооо аз си знам, че са хора... следователно е напълно нормално да плачатЗа някой може да е тъпо, но наистина понякога на човек му писва и ...
еlsy![]()