- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~DoStA~ObUrKaNa~
ami zdraveite.haresvam si edno mom4e koito e kolkoto mene s koeto ne6tata mn mn ne vurvqt otkakto sme vakanciq ne sam go vijdala za6toto si sedi na selo no i ako si doide pak nqma da go vidq makar 4e jiveem blizko prosto za6toto ne sme v edna kompaniq i nemoga da ulu4a podhodq6t moment go zaprikazvam i da vidq dali moje stane ne6to mejdu nas. a i v su6toto vreme si haresvam i edno drugo mom4e s koeto ob6tuvam i to dosta no e na 17 i si ima gadje no spored malko me haresva.kakvo da pravq koi e po podhodq6t za mene s koi da si opitam kusmetaaz nz iskam suvet
![]()
![]()
~egoistiC написа:
давай и с двамата па кой стане....
tova e re6enieto
Нз....трябва наистина да си избереш само 1,за да не стане"от 2 стола на земята".
По добре с този,който харесваш повече и е по-добър(по характер).
az sam na 15.znam 4e sam malka ama ima takiva na po 10 deto pi6at po golemi 6turotii i ot mene
da i az misla 4e trqbva probvam i s dvamata no pove4e iskam s purviq ama kato go nema ko da praa 6e 4akam
a puk vtoriq e ot tiq deto nz to4no kvo iskat ama skoro 6te razberem mersi za mneniqta dosega
![]()
na tvoe mqsto bih izbral po malkiq toz na 17 sto procenta e na pricnipa "fani,ebi,zaebi" samo shte te narani izlishtnu![]()
Според мен не е правилно, ако единия си има гадже и ти знаеш това да го сваляш.Все пак се постави на мястото на момичето и се замисли, че един ден може да си ти на нейно място..Кофти нали? А колкото до другия просто когато го видиш отиди при него и го заговори покани го на кафе на разходка или просто стой при него и си говорете, ако не стане нищо има и други![]()
Everything happens for a reason..
Е поне познаваш ли ги тия момчета или само така по визизя? Трябва да имаш поне някаква представа кой какво представлява. И тук става лесно вече, но ако съдиш само по визията им няма друг начин освен да пробваш...и с двамата едва ли ще ти се отвори парашута но..Успех!![]()
♥ ♥ ♥
ami znam 4e e gadno taka ako se svalq6 s "zaeto" mom4e osobeno kato se seti6 za priqtelkata mu no otkakto az razbrah 4e si ima gadje sum po rezervirana ot nego i toi e tozi koito me svalq puk az nz.da poznavam gore-dolu mom4etata kato harakter no nz koi da si izbera.daite suvet![]()
mersi mn za dosega6nite mneniq o6te malko 6te sa mi ot polza
![]()
Нито един от двамата.
С единя няма шанс, защото е далеч и не се виждате.
А другият е обвързан.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
za6to da nqma 6ans momi4eto.ako iz4aka purviqt da si doide ot selo(tova vse nqkoga bi tr da stane) i da iz4aka i dr si ostai gadjeto 6e moje i s dvamata se probva.nz az taka misla samo 4akane macko uspeh!!!![]()
да ами ако стане и с двамата ко ша праи моми4ето?тряя да избира а то е гадно!Първоначално написано от Sam90
![]()
ам ша види с кой е по готино... в смисъл кой от двамата се държи по свестно!Първоначално написано от teen4e
![]()
nqkoi drug ima li mnenie po vuprosa?spored vas koi e po podhodq6t?iskam mnenieto na 4ovek koito ne se vliqe.predvaritelno vi blagodarqsuper ste si4ki ot teenproblem
![]()
mi ti si znae6 koi e podhodq6t.spored men ima6 6ans i s dvamata ama tr iz4aka6 malko vreme da mine.trqbva oba4e da si gotova dori i na varinat da izbira6 taka 4e pomisli sama bez nie da ti kazvame kato gi ne poznavame koi e po podhodq6t za samata teb!!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
izchakai purviq...nqma smisal da razvalqsh vruzkata na drugiq..pomisli ti kak shte se 4yvstvash ako teb nqkoq reshi da flirtuva s avera ti ???![]()
Spored men opitai s pyrviq!
1vo Ne e zaet!Q si pomisli kak bi se pochuvstvala ti,ako si na mqstoto na priqtelkata mu!Apyk i si pravi izvodi toi kakyv e shtom si ima priqtelka i ti pravi nameci!
2ro Tezi koi sa na 17 (povecheto de) gledat samo kak da te izchukat (ot opit znam!
3to Tova che e na selo ne e problem,nito pyk che ne ste v edna kompaniq!Shtom kazvash che go poznavash vse shte namerish nachin da go zagovorish,apyk i ako toi ima nqkkakvi simpatii kym teb shte ti e oshte po -lesno!
Spored mene po dobre opitai s purviq za6toto vtoriq e zaet i ne e mn hubavo da go skara6 s gadjeto mu!Az mislq 4e puk tezi po golemite mom4eta mislqt samo za SEX i ne se zaburkfam s takiva!vse pak uspeh Ti si re6ava6 s koi da bude6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Syglasna! \Първоначално написано от RisingSun`
/
ami mersi mnogo nz kolko mi pomognahte a i az mai haresvam pove4e purviq za6toto kakto vie kazahte 2 e zaet nepodhodq6t i golqm taka 4e ve4e imam samo 1 izbor 10x otnovo!!!![]()
![]()
![]()
Purviq!![]()
![]()
![]()
abe deistvai i sas dvamata puk koitu stane puk aku ne stane sas nikoi(ne ti go pojelavam) ogledai se naokolo sigurno ima o6te gotini i sladki mom4eta
mn mn mn vi blagodarq na vsi4ki za komentarite mn mi pomognahte i osuznah 4e purviqt e za mene po red pri4ini daje v4era razbrah 4e toi si e do6ul ot selo dneska go vidqh no az bqh sama a toi s kompaniqta si i me hvana sramnz za6to taka no si obe6tah 4e sledva6tiqt put otivam i go zagovarqm puk kvot 6te da stane!
! pls daite suvet kakvo da mu kaja kak to4no da go zagovorq 6ot nz 6to ama me fa6ta sram osobeno kat e s kompaniqta a az sam sama
[-o< pls daite preporuki 4e stranno no samo s nego me e sram s dr mom4eta e mn po razli4no za6to taka pls daite mi suvet pls
![]()