- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~DoStA~ObUrKaNa~
hora pls pi6ete daite mi nasoki nekoe suvet4e 4e ve4e otka4am plS pi6ete![]()
![]()
![]()
i az imam podoben problem ... spored men kato go vidi6 otnovo mu se usmihni (nai malkoto) ako toi izpitva nqkvi simpatii 6te doide pri teb vednaga ako li ne ... ili otidi pri nego ili si izberi nqkoi drug (qvno ne te haresva) nadqvam se da sum ti pomognala dori malkoi uspeh drugiq put
![]()
demimur mersi mn nz za6to ne se bqh setila zatova no sam zabelqzala 4e toi me gleda po nqkuf stranen na4in i vadi edin stranen pogledi se raztapqm naprao
mersi otnovo razkaji za tvoq problem moje da ti pomogna ina4e az s dr mom4e se opravih ili pone ve4e ne go haresvam kolkoto do drugiqt toi me poburkva sus seki sledva6t den
![]()
![]()
pls pi6ete mi nqkakuv suvet 6ot ve4e nz suvsem se oburkah skoro ne sam go vijdala ama 6e zema go vidq i pak da opusna vazmonostta pls daite mi suvetot4aqna sam ve4e
a s vtoriq ni6to ne stava ma i ne trebva da stava daite mi suvet4e plS 4e nz ko da prava otka4am po tva mom4e samo toi taka me e vludqva
![]()
![]()
![]()
lo6yYy![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ти 1-вия не го виждаш.. защо храниш напразни надежди въпреки че всичко е вазможно ..
по приемлив ЗА ТЕБ ми се струа втория вариянт но човека си има приятелка ако искаш да се превърнеш в пречка за тяхната връзка...
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!