дравейте и ще прощавате,ако темичката не й е мястото тук
Днес докато си вършех летните домашни задължения и разни работи свързани с училище,пак почнах да си задавам ВЪПРОСА-който с две думи е 'за кво ги върша тия неща бе , и под тея неща имам предвид всичкото учене и всичкия труд, който пада(поне при някои хора) през първата половина или през целия им живот.Ся ви го задавам и на вас: какво толкова очаквате да постигнете, че си давате зор(ако си)?...За какво 'се учиме' и се бъхтиме- за да прекараме живота си пакв работа и забавления, тоест просто си я караме така, вечно?!Или се надяваме със собствени усилия(или с печалба от тотото?) да добием достатъчно..пари и т.н., за да си изкараме останалото време така, както си искаме? Сериозно ще взема да се депресирам Не ми е проблема в това,че труда е нещо неизбежно в живота, а в това,че не виждам какво точно постигаме с него! Тосет-всички си го карат както си знаят, повечето от нас в крайна сметка си получават това, което са заслужили с положения труд-и накрая нищо не стига на никой .Какво точно чакаме да се случи,докато времето минава и ние си живеем и винаги има нещо да ни пречи на щастието..какво бе хора айде дано поне в нета да има някой да ме е разбрал........