Програми за следене на чуждия компютър, ХААХАХАХХАХАХХАХАХХАА. А що не си инсталирате видеокамери в жилищата? Всъщност не, закачете си по едно следящо устройство в задниците и се следете през сателит. Как може да има такива ограничени хора, божичко.

Човекът си бил писал с бившата. Хехе, че аз с бившите поддържам постоянен контакт, излизаме заедно понякога, а почти няма ден да не се чуем с някоя от тях.
Тука обаче явно са почитатели на връзките от селски тип - ако единия пръдне, другият ще го пита що не мирише на манджата, която ядоха заедно.

Та твоят човек може да е странен, ама ти си тъпа. Без мое позволение, никой няма право даже да ми докосва телефона, да не говорим да тръгне да проверява каквото и да е, да ми държи сметка с кой и защо излизам, с кой и защо съм говорил/писал и т.н. Това си е моя работа. Аз имам минало, момичетата обикновено също, всеки води собствен живот и никой не навлиза в територията на другия.

Аз ако бях на мястото на твоя човек, досега щях да съм ти бил шута многократно и щях да потърся някоя жена с освободени разбирания, а не цербер, който ми следи всяка крачка. Ходи да завържеш кравите.