Значи аз съм на 16 години и се казвам Александра. Ние с гаджето ми сме заедно от 1 година нокато чрли всички около нас ни мразят...
Ние много обичаме да излизаме по кафенета и дискотеки с приятели но не го правим често защото родителите ни нямат много пари а и когато го правим повечето хора се смеят на това че имаме малко пари и че те имат много... Ние двамата много често си споделяме чуствата и мислите... тои ми е казвал че са започнали да го базикат че откакто сме станали гаджета тои е спрял да заглежда момичетата... а пък момичетата от нашия клас само ми викат как съм могла да тръгна с този... викат ми че има по красиви от него и тн. а аз им казвам че съм с него защото ме обича, защото се разбираме един друг и тн. и те почват да се смеят от което ми става гадно но после винаги никчо ме успокоява и ме кара да се чуствам по добре... вингаи се прибираме заедно от училище винаги ми казва лека нощ по skype...
Според вас трпбва ли да скъсам с него за да престанат да ми се подиграват другите?