.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Nedei da kusa6 s nego!Ne pozvolqvai horata da te napravqt ne6tastna!Ostavi gi da se smeqt!Te moje bi ti zavijdat,4e ima nqkoi koito te obi4a tolkova iskrenno i ste 6tastlivi zaedno!Celta im e to4no tazi-ne gi ostavqi tolkova lesno da q postignat!Ne moje nikoi da ti se burka v tezi otno6eniq i nikoi ne trqbva da re6ava vmesto teb!AKo skusa6 s nego nqma da te boli samo teb ,no i nego 6te go zaboli,za6toto tova 6te zna4i,4e mnenieto na horata e po-vajno za teb!I dori da skusa6 s nego ,edva li 6te se promenqt,za6too qvno te ne struvat !Taka,4e molq te ,budi 6tastliva s nego,neka i toi da bude 6tastliv!Obi4aite se!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    В никакъв случай не трябва да късаш с него. Вие се обичате. Майната им на другите да говорят квото щат да не ти пука. Важното е вие да се обичате и да бъдете заедно!
    и аз съм на това мнение, в много теми съм го казвала и пак ще го кажа, хората винаги говорят
    So free

Du6i4ko,da zapo4nem kato ti pripomnq nqkolko fakta:
    1-na 16 si
    2-hodite ot godina
    3-ne zaglejdal druga=>te OBI4A.
    I ti si sposobna da ospori6 tezi fakti samo i samo da ugodi6 na nekakvi smotani zavistnici.Horata vsi4ko davat za liubov kato tvoqta ,a ti 6e q prodade6 za edin imidj.I kvo kato imate po-malko finansi ,da ne ste samo vie,4e tq cqla BG e s niski finansi.I edin vypros-Kvo 6e prai6 kato go zarejej zaradi tva?Zamislqla li si se kak 6e se 4uvstva6, za6toto 4ovek kogato zagubi ne6to osyznava,kakvo zna4enie ima v jivota mu.Da ama ne vinagi ima6 6ans da si go vyrne6.NE PRAVI TAZI GRE6KA! NE Q PRAVI ZARADI LIUBOVTA!NE Q PRAVI NA PUK NA TEZI , KOITO NEZNAQT KVO E 6TASTIE I ISTINSKA LIUBOV! Uspeh v jivota i liubovta,iskrenno ti go jelaq!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Moderated:Подиграват се на мен и гаджето ми

Цитирай Първоначално написано от crazy_NEradio_girl
    Значи аз съм на 16 години и се казвам Александра. Ние с гаджето ми сме заедно от 1 година нокато чрли всички около нас ни мразят...
    Ние много обичаме да излизаме по кафенета и дискотеки с приятели но не го правим често защото родителите ни нямат много пари а и когато го правим повечето хора се смеят на това че имаме малко пари и че те имат много... Ние двамата много често си споделяме чуствата и мислите... тои ми е казвал че са започнали да го базикат че откакто сме станали гаджета тои е спрял да заглежда момичетата... а пък момичетата от нашия клас само ми викат как съм могла да тръгна с този... викат ми че има по красиви от него и тн. а аз им казвам че съм с него защото ме обича, защото се разбираме един друг и тн. и те почват да се смеят от което ми става гадно но после винаги никчо ме успокоява и ме кара да се чуствам по добре... вингаи се прибираме заедно от училище винаги ми казва лека нощ по skype...
    Според вас трпбва ли да скъсам с него за да престанат да ми се подиграват другите?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Vuprosa e tup.. a otgovora na vuprosa ti e vupros->"Obichash li go?"

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

абе хой с него кфо ти пука от хорското мнение....еби ги и тфа е уе !
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Как може изобщо да си задаваш този въпрос.Естествено, че няма да го зарязваш - нали се обичате?!Какво ти пука за мнението на хората.Ти не живееш за хората, а за себе си!Живей си живота и не се притеснявай

Град
    Po SfEtA I u NaS

Re: Moderated:Подиграват се на мен и гаджето ми

Цитирай Първоначално написано от crazy_NEradio_girl
    Според вас трпбва ли да скъсам с него за да престанат да ми се подиграват другите?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    TIPI4NATA! Awe kfo ti puka kfo govorqt drugite we,na4i mn se draznq na takia hora,em kat go obi4a6 i toi te obi4a si budete zaedno puk drugite da vurvqt na mainata si,kfo tolkova vi interesuva mnenieto na drugite,sprete da jiveete za mnenieto na horata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

МнЕ Ф Никъкъв случей не трябва да скасаш с него зарди мнението на други хора Ти го убичаш и до колкото разбрах и тои те убича... Другите ви завиждат и затова ви се подиграват..! Смятам че всичко ще се управи..
    Мечтите са безкрайни..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Леле.. в днешно време има супер податливи на манипулация хора ..
    Това не е правилно
    Как ще се разделиш с човек, когото обичаш, когото те обича, с когото си щастлива заради някакви си там ..уж приятели ?
    Ако се разделите ти няма да ки по-щастлива, а "приятелите ти" ще намерят ново нещо, за което да те подиграват
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    МнЕ Ф Никъкъв случей не трябва да скасаш с него зарди мнението на други хора Ти го убичаш и до колкото разбрах и тои те убича... Другите ви завиждат и затова ви се подиграват..! Смятам че всичко ще се управи..
    =D> Недей така само ще им направиш кефа на тях..Те целят точно това и забрави да ги наричаш "приятели"аз такива хора само ги използвам за подкрепа понякога,когато съм напълно сама иначе не ги признавам!Щом те се държат така с мен мисля,че не е лошо да ги използвам,понякога

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    омг обичаш ли го въобще след като ни питаш дали да скъсаш с него !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си