- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Подиграват се на мен и гаджето ми
Nedei da kusa6 s nego!Ne pozvolqvai horata da te napravqt ne6tastna!Ostavi gi da se smeqt!Te moje bi ti zavijdat,4e ima nqkoi koito te obi4a tolkova iskrenno i ste 6tastlivi zaedno!Celta im e to4no tazi-ne gi ostavqi tolkova lesno da q postignat!Ne moje nikoi da ti se burka v tezi otno6eniq i nikoi ne trqbva da re6ava vmesto teb!AKo skusa6 s nego nqma da te boli samo teb ,no i nego 6te go zaboli,za6toto tova 6te zna4i,4e mnenieto na horata e po-vajno za teb!I dori da skusa6 s nego ,edva li 6te se promenqt,za6too qvno te ne struvat !Taka,4e molq te ,budi 6tastliva s nego,neka i toi da bude 6tastliv!Obi4aite se!![]()
![]()
и аз съм на това мнение, в много теми съм го казвала и пак ще го кажа, хората винаги говорятПървоначално написано от Th3MaN
![]()
So free
Du6i4ko,da zapo4nem kato ti pripomnq nqkolko fakta:
1-na 16 si
2-hodite ot godina
3-ne zaglejdal druga=>te OBI4A.
I ti si sposobna da ospori6 tezi fakti samo i samo da ugodi6 na nekakvi smotani zavistnici.Horata vsi4ko davat za liubov kato tvoqta ,a ti 6e q prodade6 za edin imidj.I kvo kato imate po-malko finansi ,da ne ste samo vie,4e tq cqla BG e s niski finansi.I edin vypros-Kvo 6e prai6 kato go zarejej zaradi tva?Zamislqla li si se kak 6e se 4uvstva6, za6toto 4ovek kogato zagubi ne6to osyznava,kakvo zna4enie ima v jivota mu.Da ama ne vinagi ima6 6ans da si go vyrne6.NE PRAVI TAZI GRE6KA! NE Q PRAVI ZARADI LIUBOVTA!NE Q PRAVI NA PUK NA TEZI , KOITO NEZNAQT KVO E 6TASTIE I ISTINSKA LIUBOV! Uspeh v jivota i liubovta,iskrenno ti go jelaq!![]()
![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Vuprosa e tup.. a otgovora na vuprosa ti e vupros->"Obichash li go?"Първоначално написано от crazy_NEradio_girl
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
абе хой с него кфо ти пука от хорското мнение....еби ги и тфа е уе !
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Как може изобщо да си задаваш този въпрос.Естествено, че няма да го зарязваш - нали се обичате?!Какво ти пука за мнението на хората.Ти не живееш за хората, а за себе си!Живей си живота и не се притеснявай![]()
TIPI4NATA! Awe kfo ti puka kfo govorqt drugite we,na4i mn se draznq na takia hora,em kat go obi4a6 i toi te obi4a si budete zaedno puk drugite da vurvqt na mainata si,kfo tolkova vi interesuva mnenieto na drugite,sprete da jiveete za mnenieto na horata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от crazy_NEradio_girl
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
МнЕ Ф Никъкъв случей не трябва да скасаш с него зарди мнението на други хора![]()
Ти го убичаш и до колкото разбрах и тои те убича... Другите ви завиждат и затова ви се подиграват..! Смятам че всичко ще се управи..
![]()
Мечтите са безкрайни..
Леле.. в днешно време има супер податливи на манипулация хора ..
Това не е правилно![]()
Как ще се разделиш с човек, когото обичаш, когото те обича, с когото си щастлива заради някакви си там ..уж приятели ?
Ако се разделите ти няма да ки по-щастлива, а "приятелите ти" ще намерят ново нещо, за което да те подиграват![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
=D> Недей така само ще им направиш кефа на тях..Те целят точно това и забрави да ги наричаш "приятели"аз такива хора само ги използвам за подкрепа понякога,когато съм напълно сама иначе не ги признавам!Щом те се държат така с мен мисля,че не е лошо да ги използвам,понякогаПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
омг обичаш ли го въобще след като ни питаш дали да скъсаш с него !?