.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Пловдив
    Много мразя мъже ,който нямат мозък и от незнание какво да правят тръгват с бой.Такъв мъж по-добре да го оставиш,това за мен не е любов

emi po dobre govori s nego i se izqsnete..toi nqma nikakvo pravo da te bie..pogovori s nego... !!!

Град
    Никъделенд
    Emi sednete samo dvamata i pogovorete za tova. No na tvoe mqsto ne bih turpqla tova i shte skusam s nego, zashtoto sum na principa - nqkoi ako napravi neshto, to toi shte go napravi oshte 2,3,5,10 puti. Taka che spored men i da govorish s nego i ne, toi nqma da se promeni. Shte se promeni, no ne za dulgo. Qvno tova si mu e v haraktera,kogato se qdosa...! Ne bih turpqla takova neshto. Uspeh
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Махай го тоя боклук. Понеже не може да се бие с мъже си го изкарва на теб като се прави на отворен. Тегли му шута!
    '88 набор съм, да не се подведете от ника !

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    как ще позволяваш да те бие ?! имай малко достойнство !!!

Guest

Re: Moderated:Той ме бие, но аз го обичам

[quote="Анонимко"]eto go i moqt problem hodq s edno momche veche pochti 5 meseca do tuk sichko izgleja dobre no lo6oto stava kogato se skarame toi pochva da me bie i da me obijda se edno ne sam mu nikakva (pravi go dori po ulicite).... ne moga da go tuprq ponqkoga se chudq dali go mrazq ili go obicham kogato se skarame, nz dali iskam da sme zaedno kato se zamislq ne iskam za6toto i za dvamata 6te e po dobre da se razdelim no ne iskam, za6toto kogato ne se karame yse6tam che go obicham mnogo i ne moga bez nego. Kakvo da pravq

EM 6TOM TE BIE ZNA4I NE TE ZASLUJAVA I NQMA SMISUL DA SI TROVI6 NERVITE ZA NEGO!ZAEBI GO I NE GO TURSI POVE4E!TOVA E MOETO MNENIE!OTGORE NA SI4KOTO TOI NQMA ABSOLUTNO NIKAKVO PRAVO DA TE BIE ZA KAKUF SE MISLI?!?USPEH I NE SE QDOSVAI

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Само факта,че ти посяга,би трябвало да ти подскаже,че трябва да го оставиш... Ако един човек обича,не би трябвало да посяга на момичето си!!!! Колкото и да го обичаш,помисли за себе си,помисли си за това,че не може да те обижда и да те бие.....а прави ли го,значи просто не го е*е за тебе. То решаваш,но ходите 5 месеца нито е малко,нито е много,но все ще можеш да го преживееш

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам какво още се чудиш и не си го скъсала.Ти го обичаш, но той е животно.Сори за израза, но това е истина-как може да бие момиче, а ти го обичаш...
    По-добре да го обичаш и да си без него.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Той не те заслужава.
    Не знам как толкова време търпиш подобно нещо.
    Има много момчета, които ще са хиляди пъти по-добри от него, все някой ще си харесаш, вместо да се унижаваш с този.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си