- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Той ме бие, но аз го обичам
Много мразя мъже ,който нямат мозък и от незнание какво да правят тръгват с бой.Такъв мъж по-добре да го оставиш,това за мен не е любов
emi po dobre govori s nego i se izqsnete..toi nqma nikakvo pravo da te bie..pogovori s nego... !!!![]()
![]()
Emi sednete samo dvamata i pogovorete za tova. No na tvoe mqsto ne bih turpqla tova i shte skusam s nego, zashtoto sum na principa - nqkoi ako napravi neshto, to toi shte go napravi oshte 2,3,5,10 puti. Taka che spored men i da govorish s nego i ne, toi nqma da se promeni. Shte se promeni, no ne za dulgo. Qvno tova si mu e v haraktera,kogato se qdosa...! Ne bih turpqla takova neshto. Uspeh
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Махай го тоя боклук. Понеже не може да се бие с мъже си го изкарва на теб като се прави на отворен. Тегли му шута!
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
как ще позволяваш да те бие ?!имай малко достойнство !!!
[quote="Анонимко"]eto go i moqt problem hodq s edno momche veche pochti 5 meseca do tuk sichko izgleja dobre no lo6oto stava kogato se skarame toi pochva da me bie i da me obijda se edno ne sam mu nikakva (pravi go dori po ulicite).... ne moga da go tuprq ponqkoga se chudq dali go mrazq ili go obicham kogato se skarame, nz dali iskam da sme zaedno kato se zamislq ne iskam za6toto i za dvamata 6te e po dobre da se razdelim no ne iskam, za6toto kogato ne se karame yse6tam che go obicham mnogo i ne moga bez nego. Kakvo da pravq
EM 6TOM TE BIE ZNA4I NE TE ZASLUJAVA I NQMA SMISUL DA SI TROVI6 NERVITE ZA NEGO!ZAEBI GO I NE GO TURSI POVE4E!TOVA E MOETO MNENIE!OTGORE NA SI4KOTO TOI NQMA ABSOLUTNO NIKAKVO PRAVO DA TE BIE ZA KAKUF SE MISLI?!?USPEHI NE SE QDOSVAI
Само факта,че ти посяга,би трябвало да ти подскаже,че трябва да го оставиш... Ако един човек обича,не би трябвало да посяга на момичето си!!!! Колкото и да го обичаш,помисли за себе си,помисли си за това,че не може да те обижда и да те бие.....а прави ли го,значи просто не го е*е за тебе. То решаваш,но ходите 5 месеца нито е малко,нито е много,но все ще можеш да го преживееш
Не знам какво още се чудиш и не си го скъсала.Ти го обичаш, но той е животно.Сори за израза, но това е истина-как може да бие момиче, а ти го обичаш...
По-добре да го обичаш и да си без него.
Той не те заслужава.
Не знам как толкова време търпиш подобно нещо.
Има много момчета, които ще са хиляди пъти по-добри от него, все някой ще си харесаш, вместо да се унижаваш с този.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."