- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vinagi li mojete da nakarate nqkoi da se vlubi vav vas
kogato ste vlubeni v mom4e/momi4e vinagi li uspqvate da gi svalite i da stanete gadjeta?
НЕ![]()
П.СТъпа тема
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
НЕ![]()
няма такава дума Винаги
нямам повод да сънувам....
Не!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Темата въобще не е глупава. Имаше един филм, доста добър, където се казваше: "Всеки мъж може да помете всяка жена, нужна му е само подходящата метла".
Та, по същество - едва ли под "винаги" имаш предвид точно това, вероятно питаш - "често" ли го правите". Да, възможно е да го правиш с една дооооста прилична честота. Сега, за влюбване не съм сигурен, но за "гаджета" (страшно тъпа дума) - със сигурност.
За връзките ми с към.. ами 15-20 дами, са ме рязали точно 2 пъти, веднъж в 6-ти клас, а вторият път подходих неподходящо и пак беше за малко. Та общо взето съм с успеваемост около 90%, което си е перфектно, поне за мен.
Еми ако си го поставя за цел и съдбата ми се усмихне, нямам пречки.
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
spored men tochniqt vupros e KAK MOJE DA GO NAPRAVITE ?![]()
Не! Влюбвала съм се 10000000 пъти без да отвърнат на чувствата ми.
razbira se,4e ne nikoga ne moje6 da nakara6 da se vlubi v teb,to ili stava ili ne :P
Не,пък и не можеш да накраш някой насила да те харесва/обича.Тези чувства не се управляват.Но често ми се случва когато аз спра да харесвам някое момче което не ме е поглеждало през цялото време изведнъж той започва да ме харесва и много тъпо се получава от което се дразня но такъв е живота!![]()
Не можеш да НАКАРАШ някого да се влюби в тебе.Просто става с привличане между двамата и така.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ne za japost![]()
Стига да имам желание,мога,не съм за подценяване.
П.П Веднъж вече съм опитвала.Имах късмет-бяхме гаджета.![]()
Spored men p1k moje da nakra6 vseki 4ovek da se vlubi v teb
НЕ!
Да МОГА![]()
хахаха е то ако ставаше така
![]()
e kak si imala gadje i ne sta se celuvali!!!Първоначално написано от sasha_90
![]()
Естествено, че не. По простата причина, че в любовта нищо не става насила.
Vsichki govorite za nasila .. Ne e nujno da karash nqkoi nasila da se vlubi v teb.. Prosto trqbva da mu pokajesh koi si.. da dadesh shans na sebe si i nego.. da mu pokajesh che moje da razchita na teb.. da si mil.. nejen.. da pokajesh da mojesh da MISLISH.. da vi e zabavno zaedno... i to tfa vlubvane shte si doide ot samosebe si.. Prosto trqbva da pokajesh pytq na tfoita lubov kym negovoto syrce... Ne nasila!
Досега винаги, като се влюбя, отвръщат на чувствата ми. Почвам да се чудя, дали не се влюбвам в хора, които вече си падат по мен?![]()