- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Една седмица му се подула някаква вена на пениса
Значи 1 приятел ме помоли да пусна тази тема...Той е девствен,но от 1на седмица му се подула някаква вена на пениса!Той смята,че това може да е от боксерките,защото му били тесни,а когато маструбирал се удебелявала и когато отивал да оринира се смалявала.Нещо по-въпроса ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Няма нито земя,нито стръкче трева да не познават нашата воля!Има само синьо море,синьо небе и синя лавина...
Сигурно с ракия.Първоначално написано от thefreak
![]()
хахаха...не вижте и аз му казах,но той твърди,че това се случило преди няколко дена...Примерно и сега му е подута...Не е само при втвърдяване...Просто тогава се дооголемява...
Няма нито земя,нито стръкче трева да не познават нашата воля!Има само синьо море,синьо небе и синя лавина...
Momi4e sam i ne sam mn kompetentna,no mislq 4e nqma da e zle da otide na pregled,za6toto moje da e po-seriozno ot kolkoto mislite.![]()
Ами нз, може да е на принципа на разширените вени (от много стоене се получават на краката, от много ползване на атрибута - там) - не, това само на шега. Но все пак щом се е уголемила наскоро значи има някаква причина - мисля, че е добре да изчака известно време (като понамали "втвърдяването") и ако няма никакво подобрение - ако иска, да отиде на лекар.
![]()