аз пък мисля да извъртиш нещата...напрегни си мозъка и измисли някаква стратегия, пич...стратегия, която ще я подтикне да те ЗАГОВОРИ. забележи глагола ... единственото, което искаш, е да те заговори. не да се хвърли в обятията ти и да се кълне във вечна любов. когато те заговори по каквато и да е тема, ти се опитай да не изплезиш език и да не започнеш да премигваш с висока честота...схващаш опитай се да бъдеш 1.самоуверен 2.забавен 3. мистериозен. в никакъв случай не показвай нездравословно висок интерес към нея. една от основните причини за рухването на връзките през 21 век е фактът, че хората бавно и славно си омръзват един на друг... стават предсказуеми... това унищожава стабилни връзки..какво остава за още несъстояла се връзка като твоята с това момиче...
веднъж заговорила те, тя сама лъже подсъзнанието си, че има интерес към теб. ако си подходил по правилния начин към нея (т.е. не си и повторил 1001 пъти колко е красива, не си треперил като есенно листо пред очите й, а си се държал по..хм..игрив, неагресивен, забавен, чаровен начин), тя ще иницира и бъдещи разговори с теб. твоята цел е да повишиш интереса й чрез тези разговори. НЕ ДА СТАНЕШ НАЙ-ДОБРАТА Й ПРИЯТЕЛКА. не да станеш изтривалка! много внимавай с приятелската зона. ако веднъж влезеш вътре, трудно ще те възприемат като нещо повече от приятел.
след като усетиш, че интересът на момичето се покачва (и се е покачил до сравнително стабилно ниво) предприеми следващата стъпка. а тя е - поискай й телефона. ок. нека си представим, че получиш телефона, че интересът й наистина е висок, че всичко върви гладко... каква е първата мисъл, която ти хрумва? да й се обадиш? веднага?! не. изчакай не по-МАЛКО от 5 дена преди да й се обадиш. и когато й се обадиш, я покани на кафе. запомни, че това е вашата първа среща. изключително е важно да не се издъниш тъкмо сега. вашата първа среща в никакъв случай не бива да е на купон. или където й да било с много, много хора... това не е театър, пич. трябва ти среща очи в очи с това момиче. насаме! ако срещата е на купон, рискуваш да се оплетеш здравата. най-вероятно на този купон ще се забиете под влиянието на алкохола... и ти ще се разтопиш! а на другия ден тя ще ти каже, че иска да останете само приятели . тук много хора ще възразят. но това не променя правотата на твърдението ми.
след първата среща не прибързвай със заключенията. бъди сдържан! и същевременно чаровен... не й се обаждай веднага. запомни ч нещо пич - единственият повод по който трябва да звъниш на 1 момиче е, за да я поканиш на среща. НЕ, ЗА ДА Й РАЗКАЖЕШ ДЕНЯ СИ. НЕ, ЗА ДА Й КАЖЕШ, ЧЕ Я ОБИЧАШ. остави тази част на нея. накарай я да тича след теб. накарай я да търси вниманието ти.
оф, взе, че ми омръзна... така или иначе всичко, което казах би било излишно, ако ти си просто един лигав, мрънкащ, влюбчив, романтичен, задушаващ жените мъж...