- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Басейн Леда - цена на вход?
Здравейте
Искам да отида на басейн и предпочитам Леда, Някой знае ли каква е цената тази година?
Пфухахахаа
колко забавно![]()
![]()
![]()
ай са
кажете колко кинти!
От понеделник до петък е 5 лева, а събота и неделя 7 лева. Цената на входа включва шезлонг, чадър и масичка.
благодаря
До Зоопарка, близо до колелото на 83, мисля и 88.Първоначално написано от Jamalska
Айде , айдеПървоначално написано от miminia
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
по-яко е на Мария Луиза
а знаете ли дали работи басейн РОЗОВ СВЯТ?
а според теб бачка ли ?!Първоначално написано от Анонимко
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
mnogo li hora hodqt tam?imali durveta i nqkakva trevi4ka?golqm li e basejna?
дървета и тревичка има.Първоначално написано от vivinka
Басейна е най-смешното басейнче в цяла София.
mesi Nigga![]()
Тревичката е само във VIP зоната.
А някой ходил ли е на басейна преди Банкя с/у хиподрума!?
Значи басейна на Мария Луиза и Леда са най-добрите. Много ми харесват. А и Леда е вблизост до зоопарка. Въобще улицата, която води до басейна и до зоопарке е супер. Аз ходих там да снимам влаковата линия и има много дървета. Супер е!
83, 88, 120Първоначално написано от xaxo_xixi
Значи басейна на Мария Луиза и Леда са най-добрите. Много ми харесват. А и Леда е вблизост до зоопарка. Въобще улицата, която води до басейна и до зоопарке е супер. Аз ходих там да снимам влаковата линия и има много дървета. Супер е!
Най-яко е на диана бат![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Това да не е близо до скапаните Дървеница и Студентски град? Ако да -Първоначално написано от Levane
![]()
Значи, басейните Мария Луиза и Леда са най-добрите. Много ми харесват. А и Леда е вблизост до зоопарка. Въобще, улицата, която води до басейна и до зоопарка е супер яка. Аз ходих там да снимам влаковата линия и има много дървета. Супер е!
Мисля чее там супер яко има си кула и секви други глупосит 3 басейна са 2 ,3 ,5 метра... много яко е тамПървоначално написано от Анонимко
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...