- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жертвам се .,но не е ли прекалено много :(
Приятелят ми замина да работи в курорт.Аз отказах да работя и общо взето цяло лято съм свободна.С него имаме уговорка,той да не излиза с момичета и аз да не излизам с момчета.Малко е тъпо,но няма да го видя два месеца и това е начин да сме сигурни един в друг.Но се случи така ,че всичките ми приятелки си имат приятели и през повечето време са с тях.Получам много яки предложения за плаж,извън града,за дискотеки,за купони,за приятни преживявания,но винаги са с приятелите на мойте приятелки,които се опитват да ме сватосат с някакво си момче там.Много ми е депресирано ,защото се очертава едно много тъпо лято.Обичам приятеля си,няма да ми е приятно да знам,че той е с някакви момичета ,за това и аз не го правя.Просто ми е кофти защото обичам купоните и забавленията ,а се налага повечето време го прекарвам в къщиС приятеля ми сме заедно от 9 месеца,преди това също дълго време бяхме заедно.Според вас дали е правилно?Искам да чуя и безпристрастно мнение
![]()
Na tvoe mqsto bih bila razdvoena po sashtia nachin.. No si mislq che ne bih izdyrjala cqlo lqto da si sedq vkyshti i da chakam da mine za da si doide priatelq mi.. Govori s nego i mu kaji che ste zaedno ot 9 meseca.. dokazali ste si ne vednaj che oznachavate mnogo edin za drug.. i se obichate.. Kaji mu che toi moje da ti ima doverie.. i dori da otidesh nqkyde da se pozabavlqvash s pr.. nqma da stane nishto s nikoe momche.. ne zashtoto ne mojesh.. a zashtoto ne iskash.. zashtoto obichash imenno nego..
macka napalno razbiram kakvo ti e), az sam v sa6toto polojenie - pr mi e v 4ujbina i sa6to imame takava ugovorka
. kvo da ti kaja spazvam ia gore dolu s izklu4enie po balovete ... 6toto nqma da mi e priqtno da znam 4e toi izliza taka
vseki pat kat ma pita izneveerqvam li mu - i az mu kazvam da sadi po sebe si
taka 4e ako po4ne6 da izliza6 sadi za nego po sebe si
ne moje za teb da e edno za nego drygo nali
ne e 4estno
Ако го обичаш достатъчно,едва ли ще ти е толкова трудно да се справиш с положението и за един плаж или дискотека да измениш на някого на който държиш.Ти си решаваш![]()
Това беше безмисленоПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Ама нали ходиш на дискотека/плаж с приятели и там има някой си, с който се опитват да те сватосат. Ти не излизаш на среща с него, а се забавляваш с приятелите си. Просто ги помоли да не се опитват да те сватосват и си излизай спокойно с тях. Макар, че за мен тези уговорки са малко глупави, без да се обиждаш. Това, че ще се срещнеш с някакво момче или той ще пие кафе с някое момиче не означава, че не се обичате или ще ще си изневерите. За мен , ако с приятеля ми си нямаме доверие, няма смисъл да бъдем заедно. И все пак сме двойка повече от година. Пожелавам ти да намериш решение, което да е приемливо и за двама ви, и да прекараш лятото, забавлявайки се![]()
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
Ъ, че ти си бахти тъпото парче, с извинение. Приятелите ти те канят на плаж, а не на оргия. Ако някой тръгне да те сваля, просто му показваш, че не се интересуваш от него и това е. Коооооолко сложно, ха..
Можеш да се забавляваш без да изневеряваш на приятеля си. Излизай с приятелки, просто не прави глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами на твое място не бих си пропилявал лятото затова смело излизай и се забавлявай.Докато имаш глава на раменете и обичаш приятеля си което явно е така няма да се случи нищо неочаквано и ннередно.Просто ако се опитват да те сватосат просто казваш че няма кка да станат нещата че си заета и така.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Когато имахме връзка на 9 месеца и нещо, почти 10 той замина в казармата. Не се виждахме в продължение на месеци, виждахме се рядко и карахме на малко телефонни разговори и писма. беше гадно. Той никога нищо не ми е забранил, даже са излизам с други, да си нмеря гадже и т.н. Аз обаче го обичах толкова, че за миг не потърсих друг мъж. Това не значи, че съм се затворила. напротив-ходех по купони, излизах с приятели, веселих се даже повече от сега май. Била съм заобиколена от мъже, които казваха войник се помни 40 дни. Аз не го забравих, не му изневерих, а пак се забавлявах. И това беше 9 месеца(1 месец да има събрано отпуски-значи 8 месеца) Ако ти искаш-ще го направиш-ще се зцабавляваш, но ще си вярна. Струва си. Обичам тази фраза-раздялата за любовта е както вятъра за огъня. Силната разгаря по-силно, а слабата - угасва.
i az bih bila razdvoena ako sum na tvoe mqsto...no vse pak e lqto.. vakanciq..i ti moje6 da pravi6 vsi4ko,koeto haresva6 i da se zabavlqva6 bez da mu izneverqva6 i bez da pravi6 glupostiizlizai s priqtelkite i priqtelite si no se se6tai 4e ima6 priqtel,koito obi4a6 i ne pravi gluposti
veselo lqto ot men
Е нищо не ти пречи да излизаш и да се забавляваш без да му изневеряваш. Ако наистина го обичаш няма да ти е трудно. Все пак едва ли приятеля ти излиза само от тях до работа и обратно. Можеш да се забавляваш без да обръщаш внимание на свалячите и т.н.
Тъй че мацка недей си пропилява лятото.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мъжкото тълкувание на "Не излизай с други момчета" е следното:
"Не прави секс, не се целувай, не се прегръщай със други мъже."
Това че си на море с компания или разговаряш с момче няма да е проблем за него, гарантирам.
Е не нужно като излизаш с тях да се зарибяваш с момчето, с което искат да те сватосат. Просто излизаш- ако започне да ти се натиска или обяснява му казваш, че си заета, обичаш си гаджето и си излязла за купона а не за да се правиш на кучка.
Живей си живота пълноценно, не е задължително да кръшкаш. И това, че се забавляваш не значи, че не си си удържала на обещанието.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Това, че не искаш да му изневериш не означава, че не трябва да излизаш никъде и по цял ден да си стоиш вкъщи.Ти си излизай с приятелките си и се забавлявай, но умната!![]()
emi ti ot kade znaesh toi kakvo pravi ?nqma li e da e po dobre ako toi se varne i ti kaje che e imal nqkva avantiura v kyrorta kadeto raboti ti da mu kajesh che i ti si imala![]()