- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nemoga da si namerq priqtelka!!!
Hi az sam mom4e koeto ima edin golqm problem-nemoje da si nameri priqtelka.Ne sam grozen dosta dobre se obli4am,momi4etata me zaglejdat no problema mi e 4e nemoga da gi zagovarqm pritesnqvam se.Kajete mi kak da postapvam v takiva momenti vijdam nqkoe momi4e me gleda mnogo me kefi no nemoga da i kaja ni6toPLS pomognete mi
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!
първо трябва да се влюбиш! :P
Любовта,не е толкова просто нещо.Тя не се обуславя единствено на физическо привличане,но и на емоционално.До колкото разбрах,автора е привлечен от външноста на девойките.И така,сега по темата-просто се отпусни и когато видиш някое симпатично момиче не се шашкай,а се постарай да се държиш максимално естествено и непринудено.Бъди себе си,опитай се да покажеш най-силните страни от своя характер.Не стой безразличен,а покажи на девойката,че ти харесва......Сигурна съм,че ако се научиш да се владеш и да подхождаш умело към създалата се ситуация,с времето ще преодолеш този твой проблем-да не можеш да влезнеш в контакт с обекта на своите желания.Първоначално написано от teen4e
Успех.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
усмихни й се, намигни й, седни до нея, заговори я за нещо, а ако ти я привличаш тя ще продължи разговора... но трябва да се научиш да разбираш когато някоя иска да те разкара, защото иначе ставаш нахален и жалък... успех!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Трябва ти ОПИТ. Много опит. Просто за да се отчупиш и да придобиеш усещане за "играта"Ти си роден с всичко необходимо за да си женски обект на желание.
Външността ти не е фактор, не я изтъквай.
Разговаряй с жени навсякъде и по всяко време - вървящи, седящи, млади, стари, сами, в група...
xexe to ne stava taka pi4kato pogledne6 edno momi4e ako ne ti kipne ot vatre na4i ne q xaresva6
![]()
Споко бе пич, и аз се спичам, като трябва да приказвам с непознато момче, което ме кефи. И аз ръси малоумните простотии, ама някак си успявам да не ужася човека срещу мен.
Иначе се отпусни, просто трябва за 5 мин. да забравиш, че си с момичето, което харесваш и да се разговориш сякаш с някой твой приятел. След тези 5 мин вече няма да тип ука и ще си говориш спокойно. Аз минах на тази техника и сработва...![]()
![]()
.
Пробвай... а за успокоение- и аз нямам гадже.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
съгласна =D>Първоначално написано от <black soul>
~!1912!~
Просто бъди себе си.Никой не обича хора,които се преструват.Дай и да разбере,че може да разчита на теб,да ти вярва,да получава подкрепата ти и останалото идва от самосебе си.
П.С.Остави си скайп