Здравейте. Значи ситуацията е следната: От много време съм влюбен в едно момиче, супер много я обичам, и в резултат на това, както често се случва, станахме най-добри приятели. В последно време сме в доста интимни отношения - много често се прегръщаме, навсякъде сме заедно. даже по едно време се държахме все едно сме гаджета /целувахме се, натискахме се и т.н./ ест аз я питах какво изпитва към мен, и тя каза че ме обича като човек, а като гадже - имала чувства, обаче не са били достатъчни за една връзка, и освен това не искала да ме загуби като приятел. И по нейно желание се ограничихме в интимностите. В последните няколко дена не правим нищо освен да се прегръщаме за здрасти и чао.
След като ви описах най-общо най-общо отношенията ни, за да имате по-добра преценка на ситуацията, да ви разкажа какво се случи вчера. Бяхме на някакъв рожден ден в една кръчма. И нали аз съм седнал до "моето" момиче и има още 7-8 човека на масата. По едно време гаджето на най-добрия ми приятел /те и двамата са там/ става, сяда до мен и ме прегръща /с цел да дразни гаджето си/. аз нали за да се включа в бъзика и аз я прегръщам и така си седим прегърнати и се правим че сме влюбени и нали всички се смеят. И само поглеждам към моята "най-добра приятелка" и виждам че ни гледа супер злобно, ама просто не съм я виждал да гледа така досега и ест се отдръпнах от другото момиче и си продължихме както допреди да си лафим с другите. През цялата вечер обаче, май френд се държеше доста дистанцирано и няква беше много замислена на моменти и като питах какво й е и тя каза че си мисли за бившето си гадже /което също беше на в кръчмата/.
И аз просто не мога да си обясня какво е тва нещо. Значи хем не иска да ходим, т.е. няма чувства към мен, хем един вид иска да ме има и да съм само нейн. И се питам харесва ли ме или просто е някаква егоистка или и аз не знам. Ако имате някакво обяснение за ревността й, или пък съвет как да се държа с нея и с другите момичета пред нея кажете моля ви се щото наистина съм объркан