- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Готови ли сте за ... ТЕМАТА? :Р
"Любов и спасение в разказите на Йордан Йовков"
Е,мушмороци,хареса ли ви? = )
Темата е страхотна. Чак ме е яд, че не отидох на изпита. Може да се пише адски много, защото темата е супер обширна. Пък и няма играничение на произведенията, така че може да се пише както за цялото творчество, така и за отделни разкази.
Защото специалностите с литература нещо не ме привличат![]()
тъпа е![]()
Йовков винаги ми е бил малко смотан автор. Не ми харесва автора, иначе темата е зададена удобно.
Saatana vittu perkele hate crew!
Май бойфренд държа изпита.Тва не го беше учил, но е писал каза доста и е засегнал по-важните неща.Да се надяваме,че ще му донесат исканата оценка :P Иначе като цяло темичката е доста удобна и не чак толкова трудна...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Разбирай като "не ми харесва".
Не
Не си падам по такива творения.
Light The Universe
Кек най - лесната тема и разбира се изобщо бях преговарял точно товакакто и да е написах 3-4 страници, в най - добрия случай може и да вържа 3ка
![]()
Йовков откъдето и да го хванеш, има какво да му анализираш. Темата, както казаха и другите, е доста удобна. Ако си чел творчеството му, малко литературна критика, запознат си с литературните термини, можеш да се изразяваш, би трябвало да се справиш.![]()
Е, дано кандидатствалите тук са се представили добре и крайният резултат ги удовлетвори.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
къде успя да ги сбереш и тримата?
и аз исках Вапцаров ама на..Йовков.![]()
ау,аз самос е молех да не ми се падне Славейков..
какви?Не си падам по такива творения.
разкази ли?![]()
Еми какво да кажа?! Не ми допада и толкова.
Ами всеки има право на предпочитания. Аз примерно не харесвам Вазов, но пък обожавам Ботев, Смирненски и Димов.
Тази година се падат лесни теми. Във ВТУ се падна Смирненски...![]()
Ъъъ...само аз ли не знам за кви автори говорите![]()
бла бла stupidddd
Първоначално написано от Red Guy
![]()
![]()
![]()
Хвалиш ли се??? Върви си слушай мазния гей и по-добре мълчи, защото ставаш смешен и най-вече - ТЪП!!!
![]()
![]()
![]()