.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да му подаря?

Здравейте!Аз съм едно момиче на 15г и имам един въпрос,дано да можете да ми помогнете Имам си приятел,с който много ама много се обичаме.След няколко месеца той има рожден ден.Знам,че е малко далеч да избирам подарък,но искам да имам нещо в предвид,а нямам никаква идея какво да му взема Моля ви ПОМОГНЕТЕ с идеи и съвети.Ще бъда безкрайно благодарна.

Guest
    toi na kolko godini e !?!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Е то след няколко месеца може да се скъсали.
    Недей бърза толкова.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    XQXQXQXXQXQXQXQXQ
    naistina nedei b1rza

Мега фен Аватара на sasha_90
    Едва ли някой може да ти отговори.Кажи поне какво харесва и на колко е.И както казаха другите:"не бързай"!

Ми той е ще прави 17.А по въпроса със скъсването отговора ми е-няма да скъсаме,повярвайте ми!С това момче обичаме еднакви неща и нямаме разправии зя нищо.Страшно много се обичаме,казвам ви...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от hiphopka
    Ми той е ще прави 17.А по въпроса със скъсването отговора ми е-няма да скъсаме,повярвайте ми!С това момче обичаме еднакви неща и нямаме разправии зя нищо.Страшно много се обичаме,казвам ви...
    Няма лошо,обичайте се,ние можем само благородно да ви завиждаме.Ккато азах вече в една подобна тема-очилциа,ланец,гривна,хубав парфюмче,ако е спортист,може някое хубаво екипче и така....ако пуши може запалка.........
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

хахах...мерси!Но все пак аз исках нещо по-специално. По повод единия месец откакто сми заедно му подарих едно ключе т.е. ключа от сърцето ми и си мисля за РД да му подаря малко златно или сребърно сърчице т.е. че вече той няма просто ключа от сърцето ми а цялото ми сърце.Какво ще кажете?

nidei barzai moto moi4e

Цитирай Първоначално написано от beb4ety
    nidei barzai moto moi4e
    Ама...защо? Ние се обичаме,защо да бързам? Тогава ако не е това какво да бъде? Но искам да е нещо оригинално...

Мисля,че от твойта идея по-оригинална няма да намериш!Лично на мен това със ключето и след това (допълнението) сърцето е много гот (като момче ти говоря)...давай =D>

Оле наистина ли ти харесва? Ще се получи ли? Той ще прави 17 и не смяташ ли,че е прекалено лигаво за него? Ти на колко си?

Оле наистина ли ти харесва? Ще се получи ли? Той ще прави 17 и не смяташ ли,че е прекалено лигаво за него? Ти на колко си?
    Да,определно
    Аз съм на 16 и не ми е лигаво,напротив...99% ще му хареса.
    Направи така:в прекрасна атмосфера,някъде насаме му подари сърчицето и му кажи,че ако преди е имал ключа сега има сърцето ти и че напълно го заслужава или нещо от тоя сорт

Олее много ти благодаря!!! Страшно много!!! Ще те черпя една бира все някога!!!

Е радвам се,че помогнах макар и с малко

с отговора смятам темата за приключена а и има си вече тема
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023 !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си